Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ آقا پس آقایون کوشن، اینا واسه خودشون دارن میبرن و میدوزن اصلاً چه معنی میده خانوما برن پارک که حالا بخواد پارک بانوان هم باشه حالا جدا از شوخی، توجه به همه اقشار و گروه های جامعه خیلی مهمه. همونطور هم که تقریباً همه اشاره کردین ربطی هم به تفکیک جنسیتی نداره. بالاخره به عنوان گروهی تو جامعه لازمه که به نیازشون توجه بشه. اما با حرف یکی از بچه ها که گفت باید این فضاها بیشتر بشه و تو هر ناحیه یه پارک بانوان باشه موافق نیستم. به نظرم در حد منطقه ای کفایت میکنه. چه خبره بابا. زیاد که باشه بانوان شاخ میشن نه حالا جدی زیاد بودنش خوب نیست. درسته باید نیازهای همه قشرهای جامعه تأمین بشه. ولی این نیازی که دربارش صحبت میشه در حد منطقه هم میتونه تأمین بشه. چون زیاد شدن این مدل فضاها دیگه کم کم اون حس تفکیک جنسیتی رو به مرور ایجاد میکنه تو فضاها. هرچند به نظرم باید فرهنگ و عرف عوض بشه ولی خب این تغییر فرهنگ اگرم بخواد اتفاق بیفته زمان خیلی زیادی رو میطلبه. ولی خب نباید هم با افراط و تفریط این تغییر رو سخت ترش کرد. 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ آقا پس آقایون کوشن، اینا واسه خودشون دارن میبرن و میدوزن اصلاً چه معنی میده خانوما برن پارک که حالا بخواد پارک بانوان هم باشه حالا جدا از شوخی، توجه به همه اقشار و گروه های جامعه خیلی مهمه. همونطور هم که تقریباً همه اشاره کردین ربطی هم به تفکیک جنسیتی نداره. بالاخره به عنوان گروهی تو جامعه لازمه که به نیازشون توجه بشه. اما با حرف یکی از بچه ها که گفت باید این فضاها بیشتر بشه و تو هر ناحیه یه پارک بانوان باشه موافق نیستم. به نظرم در حد منطقه ای کفایت میکنه. چه خبره بابا. زیاد که باشه بانوان شاخ میشن نه حالا جدی زیاد بودنش خوب نیست. درسته باید نیازهای همه قشرهای جامعه تأمین بشه. ولی این نیازی که دربارش صحبت میشه در حد منطقه هم میتونه تأمین بشه. چون زیاد شدن این مدل فضاها دیگه کم کم اون حس تفکیک جنسیتی رو به مرور ایجاد میکنه تو فضاها. هرچند به نظرم باید فرهنگ و عرف عوض بشه ولی خب این تغییر فرهنگ اگرم بخواد اتفاق بیفته زمان خیلی زیادی رو میطلبه. ولی خب نباید هم با افراط و تفریط این تغییر رو سخت ترش کرد. من اگه جای شما بودم یه کم محتاطانه تر صحبت میکردما!!! :vahidrk:اینجا همه خانوما نشستن اونم از نوع فمینیستش به نظر من اگه این پارک ها کوچیک تر و جمع و جورتر طراحی بشن، مشکلی نداره که مقیاس محلی داشته باشن و توی منطقه تعدادشون بیشتر باشه. البته اگه بخواد مثه الان (انقدر بزرگ) باشه کاملا موافقم که تعداد زیادشون یه جورایی حساسیت زا میشه. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بقیه کوجان پس؟ چرا نظر نمیدن؟به خصوص آقایون محترم :guntootsmiley2:که بعدا به ما نگن خودتون بریدین و دوختین والللللا 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بقیه کوجان پس؟ چرا نظر نمیدن؟به خصوص آقایون محترم :guntootsmiley2:که بعدا به ما نگن خودتون بریدین و دوختین والللللا عه... قضیه به دوختنم رسید؟؟؟ خو پس من برم طرحشو بدم.. :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ عه... قضیه به دوختنم رسید؟؟؟ خو پس من برم طرحشو بدم.. :gnugghender: آره پری جون. بعدا میگن خانوما اجازه ی صحبت به ما نمیدن. حالا ببین! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ آره پری جون. بعدا میگن خانوما اجازه ی صحبت به ما نمیدن. حالا ببین! اخه بحث بحث پارک بانوانه. و اقایون.. یه مقدار حسادت میکنن.. که پارک اقایون چرا ندارن..... به خاطره اینه که نمیان و نظر بدن... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بنظرم خوبیهای خودش رو داره چه اشکالی داره خانوما با هم خلوت کنند تازه اونم با خیال راحت مگه الان باشگاه های بدن سازی و ... جدا نیستند اگر جا بیفته و طبق معمول از حد خارج نشن برای تنوع گاهی به همچین فضاهایی لازمند 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بنظرم خوبیهای خودش رو دارهچه اشکالی داره خانوما با هم خلوت کنند تازه اونم با خیال راحت مگه الان باشگاه های بدن سازی و ... جدا نیستند اگر جا بیفته و طبق معمول از حد خارج نشن برای تنوع گاهی به همچین فضاهایی لازمند لایک.....درسته.. مرسی. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ مثل اینکه لازمه یه خرده ساز مخالف عامیانه بزنما این سیستم پارک بانوان عین اتوبوسای شهریه که مردا و زنا جدا هستن. یه مرده به خاطر جا نشدن و اینا میره سمت زنا، جیغ و دادشون بلند میشه و با لنگه کفش میزنن تو سر بنده (اونم از این پاشنه نوک تیزا، با اون قسمت پاشنش ) بعد حالا زنا سمت خودشون کلاً خالی هم که باشه تا نصف صندلی مردا هم میان میشینن و خود مردا سرپا وایمستن بعد بهشونم چیزی گفته بشه، طلبکار میشن این پارکا هم همین سیستمه. واسه خودشون که تو این پارکا میرن و تا شعاع 500 متری مردی رو نمیذارن رد بشه بعد تو پارکای عمومی که اغلب پاتوق مردا هم باشه باز میرن واسه خودشون. یعنی فقط مهم اینه که خودشون راحت باشن، راحت بودن یا نبودن مردا مهم نیست. که البته بیشتر دنبال اون نبودنه هستن آخرشم باز دم از حقوق برابر و از این چیزا میزنن گفتم یه تیریپ از اینایی که همه چیو بهم وصل میکنن بیام 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ مثل اینکه لازمه یه خرده ساز مخالف عامیانه بزنما این سیستم پارک بانوان عین اتوبوسای شهریه که مردا و زنا جدا هستن. یه مرده به خاطر جا نشدن و اینا میره سمت زنا، جیغ و دادشون بلند میشه و با لنگه کفش میزنن تو سر بنده (اونم از این پاشنه نوک تیزا، با اون قسمت پاشنش ) بعد حالا زنا سمت خودشون کلاً خالی هم که باشه تا نصف صندلی مردا هم میان میشینن و خود مردا سرپا وایمستن بعد بهشونم چیزی گفته بشه، طلبکار میشن این پارکا هم همین سیستمه. واسه خودشون که تو این پارکا میرن و تا شعاع 500 متری مردی رو نمیذارن رد بشه بعد تو پارکای عمومی که اغلب پاتوق مردا هم باشه باز میرن واسه خودشون. یعنی فقط مهم اینه که خودشون راحت باشن، راحت بودن یا نبودن مردا مهم نیست. که البته بیشتر دنبال اون نبودنه هستن آخرشم باز دم از حقوق برابر و از این چیزا میزنن گفتم یه تیریپ از اینایی که همه چیو بهم وصل میکنن بیام خطاب به .. صحبتهای شما دوست گرامی..... اینکه. خانوما.. راحت طلبن.. خوبتا حدودی قبول دارم.. چرا قبول دارم. چون.. خانوما.. انقدر راحتی رو برای اقایون.. فراهم کردن.. راحتی خودشونو فدا کردن... به خاطر همین.. اقایون زیاد از حد پرتوقع شدن.. و اینکه.. خانومها همیشه...مقدم ترن. اینو که دیگه باید شما بدونید.....پارک بانوان.. هم. یه طرحی که.... ازاد تر باشن..به خاطر یه سری مسایل. اینم بگم. پارک بانوان قوانین خودشو داره. اینکه ازادی از دید ما چی باشه مهمه.. پارک بانوان. برای خانومهایی که اونجا هستن. قوانین خودشو.. داره.. ازادی اونجا به این معنی که روسری فقط نمیزاری... مانتو نمیپوشی.. وگرنه باید پوشیده باشی... واین تاحدی خوبه.....خانوما دم از حقوق برابر نمیزن..حرفشون اینه .. که مردو زن.. اصلا فرقی نمیکنه. و این در کشور ماست.. که متفاوته. وگرنه.. برای زن ارزش قایل هستن... راحتی رو هم که متوجه شدی... خانوما انقدر.. ارامش رو راحتی رو برای مردا فراهم کردن. پرتوقع شدن....که اینم.. به خاطر اون حسادته است..... که درمورد خانوما زیاد فکر میکنن....زیاد فکر کردن درمورد خانوما برابر با.. پیشرفتشونه.. و شما این پیشرفتها رو دارید میبینید.. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خوبه خانم ها محیطی داشته باشن که توش بتونن راحت باشن اینجور پارک ها مختص ایران نیست خارج از کشور هم وجود داره . پ ن : با حرفای محمد موافقم خانوما (دخترای جوون امروزی بیشتر) علاوه بر اینکه راحت طلبن پر توقع هم هستن ، خود من همسر شاغل رو ترجیح میدم چون خودش درک کنه که پول درآوردن چقد سخته 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خوبه خانم ها محیطی داشته باشن که توش بتونن راحت باشن اینجور پارک ها مختص ایران نیست خارج از کشور هم وجود داره . پ ن : با حرفای محمد موافقم خانوما (دخترای جوون امروزی بیشتر) علاوه بر اینکه راحت طلبن پر توقع هم هستن ، خود من همسر شاغل رو ترجیح میدم چون خودش درک کنه که پول درآوردن چقد سخته واقعا پول دراوردن از دید شما سخته؟ خانوما خیلی هم راحت میدونن...البته من و اطرافیانمون اینجوری هستیم...بابا بنده خداها کجا پرتوقع هستن.....با یه عدشون موافقم.. معلومه.. که زیاد به پستت پرتوقع خورده ها.....:icon_pf (34):الهی.. خوب انتخاب کن... انتخاب خوب مهمه.. نه شاغلی.. نه پرتوقعی.. انتخاب/انتخاب/رفتیم از پارک به کجا. اره بابا پارک بانوان.. درخارج از کشور هم وجودداره.. خارج از کشور اونقدر که رعایت میکنه خیلی مسایل رو در اینجا نمیکنن. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ واقعا پول دراوردن از دید شما سخته؟ خانوما خیلی هم راحت میدونن...البته من و اطرافیانمون اینجوری هستیم...بابا بنده خداها کجا پرتوقع هستن.....با یه عدشون موافقم.. معلومه.. که زیاد به پستت پرتوقع خورده ها.....:icon_pf (34):الهی.. خوب انتخاب کن... انتخاب خوب مهمه.. نه شاغلی.. نه پرتوقعی.. انتخاب/انتخاب/رفتیم از پارک به کجا. اره بابا پارک بانوان.. درخارج از کشور هم وجودداره.. خارج از کشور اونقدر که رعایت میکنه خیلی مسایل رو در اینجا نمیکنن. هیچی مثل پول حلال در آوردن سخت نیس خانوما برن پارک بانوان خارج از کشور:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ هیچی مثل پول حلال در آوردن سخت نیس خانوما برن پارک بانوان خارج از کشور:5c6ipag2mnshmsf5ju3یعنی من میگم.. سخت نیست. پول دراوردن ما .. حرومه؟:icon_razz:حرفت قشنگ نبود. خوش باشید. خدانگهدار. 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ درود... قبلا یه تاپیکی در این مورد بودو کمی درباره ش بحث شده بود.....این تاپیک.... و اما نظر من کماکان و قویا همون هست .... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ مثل اینکه لازمه یه خرده ساز مخالف عامیانه بزنما این سیستم پارک بانوان عین اتوبوسای شهریه که مردا و زنا جدا هستن. یه مرده به خاطر جا نشدن و اینا میره سمت زنا، جیغ و دادشون بلند میشه و با لنگه کفش میزنن تو سر بنده (اونم از این پاشنه نوک تیزا، با اون قسمت پاشنش ) بعد حالا زنا سمت خودشون کلاً خالی هم که باشه تا نصف صندلی مردا هم میان میشینن و خود مردا سرپا وایمستن بعد بهشونم چیزی گفته بشه، طلبکار میشن این پارکا هم همین سیستمه. واسه خودشون که تو این پارکا میرن و تا شعاع 500 متری مردی رو نمیذارن رد بشه بعد تو پارکای عمومی که اغلب پاتوق مردا هم باشه باز میرن واسه خودشون. یعنی فقط مهم اینه که خودشون راحت باشن، راحت بودن یا نبودن مردا مهم نیست. که البته بیشتر دنبال اون نبودنه هستن آخرشم باز دم از حقوق برابر و از این چیزا میزنن گفتم یه تیریپ از اینایی که همه چیو بهم وصل میکنن بیام خوب خودتون گفتین که عامیانه صحبت کردین در نتیجه نیازی به خشونت نمی بینم ولی جدای از شوخی بد نیست گاهی با عینک همدیگه دنیا رو ببینیم. شما هم گاهی خودتونو جای خانوما بذارین ممکنه بهشون حق بدین که طلبکار و بدبین باشن 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ خانوما برن پارک بانوان خارج از کشور:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه آقایونو میفرستیم فضا همه چی اوکی میشه. دیگه هم نیاز به پارک بانوان و اینا نیست. 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ ببخشید بچه ها من دیر اومدم. اینترنتمون قطعه و الانم با اینترنت غصبی در خدمتم. اگه کسی نظر دیگه ای در این مورد داره بگه تا این بخش از بخثو جمع کنیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ ای بابا ما یه شوخی کردیم چه جدی گرفته شد همچین پارکی واسه جامعه فعلی نیازه و امیدوارم واقعاً سرعت بیشتری تو فرهنگ سازی مناسب انجام بشه تا دیگه نیازی نباشه و این پارکا هم تبدیل به پارکای عمومی بشن. جالبه این تاپیکی هم که هستی لینک داده بود ندیده بودم چرا :icon_pf (34): جز معدود تاپیکای تالار بوده که از دستم در رفته ببینم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ ای بابا یه شوخی کردیم چه جدی گرفته شد تو جامعه فعلی همچین پارکایی لازمه ولی امیدوارم سرعت بیشتری تو فرهنگ سازی مناسب باشه تا نیازی به این فضاها نباشه و این پارکا هم تبدیل به پارکای عمومی بشن. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده