masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان در این تاپیک سعی بر این است یه گیاه به فارسی نام برده شه ودوستان یه عکس که نمایانگر کامل گیاه باشه بذارن به این روش هم با نام علمی گیاه اشنا میشیم وهم میتونیم تنوعی از عکس یه گیاه داشته باشیم و بهترین روش جهت شناسایی گیاهانی است که تو ایران عزیز وجود داره 38 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ کی اول شروع میکنه... نام یه گیاه رو یا نام یه گل رو..یا نام یه درخت رو.. بگه... دوستان.. درمورد این موضوعات عکس بزاره.. وکسی که تعیین کردن. چی بزارن... باید انتخاب کنه. هرکدوم که از همه قشنگ تر باشه از عکسا.. یا از نظر طراح سوال مناسب تره.. انتخاب بشه.. و انتخاب شونده .. اسم گیاه خودشو میگه.. به همین روند .. مسابقه انجام میشه...لطفا قید کنید.... مثلا... گیاه فلان/درخت فلان/ گل فلان/ اگه تونستید اسم علمیشم بزارید ممنون میشم. اگه نه که اشکالی نداره. 16 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ خودتون نمیتونید.. عکس بزارید.. دوستان باید عکس رو قرار بدن... هر کاربر هم میتونه 2تا عکس از هر گیاهی رو قرار بده. متشکر. 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ برای دست گرمی بود عالیه.. ممنونم... خیلی هم خوبه... 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ اینم از عکسای من: عکس گل فراموشم نکن پس چی شد 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ عکس گل فراموشم نکن پس چی شدفقط جایز هستید...1گیاه..انتخاب کنید. 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ مرسی سلامت که زحمت میکشی بچه ها بیآین شرکت کنید الان من فقط متوجه نشدم عکس میذاره یه نفر بقیه میآن میگن چه گیاهیه؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ مرسی سلامت که زحمت میکشیبچه ها بیآین شرکت کنید الان من فقط متوجه نشدم عکس میذاره یه نفر بقیه میآن میگن چه گیاهیه؟ خواهش نه دیگه.. اقای بهرمند.. شروع کردن. اسم یک گل رو گفتن.. هرکسی مجاز به گذاشتن دوتا عکس از این نام گلیه که .. اقای بهرمند گفتن..... و تا دوروز وقت داردن شرکت کننده گان که هکساشونو قرار بدن. بهترین عکس توسط اقای بهرمند. انتخاب میشه. ایشون برنده سوال بعد هستند.. .. و برنده اسم یک گیاه رو میگه. دوستان سرچ میکنن تو گوگل.. بهترین عکس رو که از دیدشون قشنگه رو.. برمیدارند اپلود میکنن. و دراینجا قرار میدن... به همین منوال پیش میره.. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ الان مسابقه ما:درمورد گل جاویده.... شروع کنید عکساتونو قرار بدید.. فقط 2عکس. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ به نظر من این عکس از بین عکسهای دیگه زیباتره 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اینم عکس های من : به نظر من این عکس از بین عکسهای دیگه زیباتره عکس منتخب انتخاب شده.....ایشالله دفعه دیگه.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده