رفتن به مطلب

بارون چشات

ارسال های توصیه شده

درود بر دوستان و همراهان

این هم از ترانه ی این حقیر - دانلود رایگان تقدیم به شما

بارون چشات

ترانه: حامد سرلکی

خواننده و آهنگساز : رضا کرمی

میکس و مسترینگ : شایان کریمی

تنظیم و گیتار الکتریک : مهران مختار پور ، رکورد :رضا هجری ، استودیو آماج

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Reza%20Karami%20-%20Baroone%20Cheshat.jpg

• Like 30
لینک به دیدگاه

متن کامل ترانه ی "بارون چشات"

تو بارون چشات دیدم که ابرا خوب می بارن

رو پوست نازک و صافت چه بوسه ها که میزارن

تو انگار مست بارونی ، منم که مست چشماتم

تو میخوای دورشی و من هنوزم باز باهاتم

بدون تو دیگه بارون نه مثل قبل میمونه

همش تکرار این قصست که اشکام اینو میخونه

هوا باز تو نگاه تو همش از رعد میلرزه

اینا اشکای من نیستش همش از چشم تو قرضه

برو شاید گزارش شد کماکان تا همین لحظه

هوا صاف و چه سوزانه اگر چه این دروغ ، محضه

حامد سرلکی

• Like 16
لینک به دیدگاه

درود حامد عزیز...

بسیار زیبا و دلنشین...:icon_redface::icon_gol:

انگاری خواننده یک "هم" به مصرعِ دوم بیتِ دوم ترانه تون اضافه کرده...یا شما جا انداختین تو متن...

تو می خوای دور شی و من (هم) هنوزم باز باهاتم

.

.

.

راستی حامد جان چرا بیت آخر تو قطعه نیست....:icon_redface:

آهنگ کامل نیست؟...دمو هست؟

بیت آخر بسیار زیباست...مخصوصا که دارین فضا گزارش هوا رو..اَتمسفرش رو تغییر می دین برای بیان یک حس...:icon_redface:

هوا صاف و چه سوزانه اگر چه این دروغ، محضه

• Like 12
لینک به دیدگاه
درود حامد عزیز...

بسیار زیبا و دلنشین...:icon_redface::icon_gol:

درود سام عزیز این نظر لطف شماست به بنده

انگاری خواننده یک "هم" به مصرعِ دوم بیتِ دوم ترانه تون اضافه کرده...یا شما جا انداختین تو متن...

تو می خوای دور شی و من(هم)هنوزم باز باهاتم

خیر ، اصل و اساس ترانه چیزی هست که بنده تایپ کردم و هرگونه تغییر بخاطر ملودی بوده ، خرسندم ازین ظریف بینی شما

.

.

.

راستی حامد جان چرا بیت آخر تو قطعه نیست....:icon_redface:

آهنگ کامل نیست؟...دمو هست؟

آهنگ کامل هست

بیت آخر بسیار زیباست...مخصوصا که دارین فضا گزارش هوا رو..اَتمسفرش رو تغییر می دین برای بیان یک حس...:icon_redface:

هوا صاف و چه سوزانه اگر چه این دروغ، محضه

بله خودم تمام احساسو توی این بین آوردم ولی بدلیل سنگین بودن فضا آهنگساز ترجیح داد استفاده نشه ولی من به اون علاقه دارم و شما هم درست حدس زدید توی تفسیرش

. . . .

• Like 7
لینک به دیدگاه

تبریک میگم حامد جان امیدوارم کار ترانه سرایی برای خواننده هارو ادامه بدی ما هم پز همکاریت با خواننده های بزرگو بدیم :a030::icon_gol:

دوست داشتم نظر خودت هم در مورد کلیت کار میگفتی...

ترانه خیلی زیباست ، آهنگ و تنظیم هم خوبه ولی به این آقای کرمی توصیه کن بیخیال خوانندگی بشه همون آهنگسازی رو ادامه بده موفق تره :ws3: هجای کلمات اصلا جالب نیست ... البته میشه مشکل رو از استودیویی که توش رکورد انجام شده هم دونست که وسواس لازم رو به خرج ندادن

• Like 4
لینک به دیدگاه
تبریک میگم حامد جان امیدوارم کار ترانه سرایی برای خواننده هارو ادامه بدی ما هم پز همکاریت با خواننده های بزرگو بدیم :a030::icon_gol:

دوست داشتم نظر خودت هم در مورد کلیت کار میگفتی...

ترانه خیلی زیباست ، آهنگ و تنظیم هم خوبه ولی به این آقای کرمی توصیه کن بیخیال خوانندگی بشه همون آهنگسازی رو ادامه بده موفق تره :ws3: هجای کلمات اصلا جالب نیست ... البته میشه مشکل رو از استودیویی که توش رکورد انجام شده هم دونست که وسواس لازم رو به خرج ندادن

مممنونم عزیزم شما خودت توی کار هستی و متوجهی بلخره آدم برای شروع باید از جایی قدم بزاره ، انتقادات شمارو روا میدونم و به همین دلیل بهترین ترانه هامو هرگز به این شکل منتشر نمیکنم ، ان شالله در ماه های آتی با چند آهنگساز و خواننده ی بهتر قرار بر همکاری گذاشتیم تا ببینیم خدا چی میخواد

. . .

• Like 7
لینک به دیدگاه

بسیار عالی و به امید همکاری های بهتر با خواننده های مسلط و کاردان تر ولی خب برای شروع خیلی خوب بود ....:icon_gol:

من 7-8 سال پیش قصد داشتم نوشته هام رو منتشر کنم و همینطور دوست داشتم بشه روشون کار کرد ولی خب هیچ وقت این فرصت فراهم نشد چون عملا هیچ قعالیتی در این زمینه انجام ندادم و کم کاری از طرف خودم بود....

ولی خوشحالم که شما این فرصت رو دارید و امیدوارم در این مسیر روز به روز موفق تر از روز پیش باشید.....:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بسیار عالی و به امید همکاری های بهتر با خواننده های مسلط و کاردان تر ولی خب برای شروع خیلی خوب بود ....:icon_gol:

من 7-8 سال پیش قصد داشتم نوشته هام رو منتشر کنم و همینطور دوست داشتم بشه روشون کار کرد ولی خب هیچ وقت این فرصت فراهم نشد چون عملا هیچ قعالیتی در این زمینه انجام ندادم و کم کاری از طرف خودم بود....

ولی خوشحالم که شما این فرصت رو دارید و امیدوارم در این مسیر روز به روز موفق تر از روز پیش باشید.....:a030:

سپاسگزارم

به امید موفقیت شما

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...