رفتن به مطلب

مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 432
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خزنه :

 

در محدوده دریای مدیترانه رشد می‌کند و تنها کاربرد ادویه ندارد، بلکه از گذشته‌های دور مصارف دارویی نیز داشته است.از خانواده نعناعیان است .

خزنه جلوی عرق‌کردن بیش از حد را می‌گیرد و برای مداوای گلو درد و عفونت لثه بکار برده می‌شود.

خزنه در رفع اختلالات دستگاه گوارشی نیز کمک می‌کند.

 

 

 

 

 

سوال بعدی:

 

gj90k7jmjizrx9zi4o3.jpg

  • Like 2
لینک به دیدگاه

[TABLE=class: infobox biota, width: 200]

[TR]

[TH=bgcolor: #90EE90, colspan: 2, align: center]بولدو[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: center]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=bgcolor: #90EE90, colspan: 2, align: center]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD]فرمانرو:[/TD]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]دسته:[/TD]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]رده:[/TD]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]تیره:[/TD]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سرده:[/TD]

[TD]Peumus[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]گونه:[/TD]

[TD]P. boldus[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=bgcolor: #90EE90, colspan: 2, align: center]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: center]Peumus boldus

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

بولدو درختی است به ارتفاع ۶تا۸می‌باشد.برگهای آن متقابل -بیضوی-برنگ خاکستری مایل به سبز چرمی ومقاوم. گل‌های آن بردونوع نر وماده برروی دو درخت علیهده قراردارد. گل‌های نرآن پرچمهای متعدد ولی گلهای ماده آن مادگی مرکب از سه تاپنج برچه مجزا محصوردرپرچمهای تحلیل یافته وعقیم هستند.

خواص

 

  • برگ‌های این گیاه برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است.
  • باعث ترشح صفرا و دفع اوره می‌گردد.
  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    است.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

خواص بهار نارنج :

 

بهار نارنج آرامش ‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است، سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می‌‌ دهد و تپش نامنظم قلب و اضطراب را از بین می ‌‌برد. عرق بهار نارنج دارای طبیعت گرم و مقوی جسم و روح است.

پوست نارنج ضد یبوست است و برای افرادی که معده‌ ی آن ها زیاد ترش می ‌کنند، بهترین دارو است.

مربای بهار نارنج مقوی معده و ضد تشنج است.

 

عرق بهار نارنج اشتهاآوری قوی است و برای رفع ضعف اعصاب مفید و نشاط آور است و در تسکین ناراحتی‌ های سینه و تپش قلب مؤثر است.

عرق بهار نارنج برای معطر کردن شربت‌ ها استفاده می ‌شود، اعصاب را تقویت و بی ‌خوابی را درمان می‌ کند.

 

مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می ‌‌برد و افرادی که مشکل اختلال خواب دارند، می ‌توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف کنند.

 

عرق بهار نارنج به جای دیازپام با توجه به نتایج به دست آمده از یک مطالعه، از بهار نارنج می ‌توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

نام علمی: Urginea maritima

piyaz%20onsol.jpg

اسامی دیگر : پیاز دشتی، پیاز موش، اسقیل

طبیعت گیاه : گرم و خشک

خواص گیاه :

پیاز برای اکثر امراض مغز مانند: مالیخولیا، صرع، سردردهای مزمن، سرگیجه، فلج، لقوه و فراموشی است و سبب تقویت قدرت بینایی شده و تنگی نفس و سرفه های کهنه و آسم را بهبود می بخشد. هضم غذا را آسان و تخلیه معده را سریع و سنگ مثانه را متلاشی و دفع می کند.

چون سبب سقط جنین می گردد، باید زنان باردار از خوردن آن پرهیز کنند.

برای دردهای مفاصل مفید است و افرادیکه موی بدنشان می ریزد چنانچه با آب پیاز عنصل، بن موها را ماساژ دهند، از ریزش مو جلوگیری می کند (با احتیاط).

برای بیماری آسم: یک برابر پیازعنصل را با دو برابر عسل طبیعی مخلوط کرده و طبخ کنند و چند نوبت از آن بخورند، به جز یک نوع آسم بقیه را مداوا می کند. دستور فوق برای دردهای کهنه معده مفید است.

برای بیماری بَهق ( لکه های قهوه ای پوست): مغز پیاز عنصل را کوبیده و در سرکه حل کنند و مخلوط حاصل را در حمام به محل بهق بمالند، بهقی که با سایر ادویه معالجه نشده باشد بدین طریق زایل می گردد.

در اماکنی که موش، مار، مورچه، پشه و مگس زیاد است، مقداری پیاز عنصل را می کوبند، چون بوی آن در فضا پراکنده شود جانوران مذکور از آن محل دور می شوند.

مقدار خوراک پیاز عنصل برای قطع اسهال های سرد مزاج، یک و نیم مثقال است، که در روغن حیوانی و نمک بریان کرده و صبح ناشتا می خورند. سایر موارد نیز باید پیاز را طبخ کنند و خوردن خام آن توصیه نمی شود.

  • Like 1
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...