masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۴ Mohammad Aref گفته است: آقا من گل و گیاه شناس نیستم اصلاً ولی اون گل پامچال چقدر قشنگ بود. بسی خوشمان آمد اع کاری نداره میشناسی بلاخره... درسته در چهارباغ کرج پرگل پامچاله.. الان فصلشه هاااااا.. خیلی خوشکلن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۴ Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž گفته است: والا گل زیبایی هستبیرون دیدمش اما اسمش رو نمیدونم والا اولا بله اسمش پامچاله خیلی قشنگه مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: گلرنگه؟ سلام سماجون.. اوهومم بزارید طراح سوال بیان بگن درسته یا نه.. ممنونم از شرکتتون 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: گلرنگه؟ آفرین درسته 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ خبببببببببببب بریم سر سوال بعد؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: خبببببببببببب بریم سر سوال بعد؟:gnugghender: ممنونم سماجون ولی عکس رو مستقیم از سایت دیگه کپی نکن.. تو خود انجمن اپلود کن.. جواب رو عکستونه... 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: ممنونم سماجون ولی عکس رو مستقیم از سایت دیگه کپی نکن.. تو خود انجمن اپلود کن.. جواب رو عکستونه... خواهش میکنم عزیز ببخشید من خیلی وارد نیستم از اپلود انجمن نتونستم انجام بدم..یکم سرعت نتم پایینه ممنون میشم اگ سوال بعدیو خودت بذاری انشالله از دفعه بعد درست انجام میدم گلم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: خواهش میکنم عزیز ببخشید من خیلی وارد نیستم از اپلود انجمن نتونستم انجام بدم..یکم سرعت نتم پایینه ممنون میشم اگ سوال بعدیو خودت بذاری انشالله از دفعه بعد درست انجام میدم گلم سعی تونو کنید حله... همینو هرکس که میدونه جواب بده.. ممنون// 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: بچه هااااااااااااااااااااا جوابش خیلی آسونه .کسی نمیخواد بگه؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: ممنونم سماجون ولی عکس رو مستقیم از سایت دیگه کپی نکن.. تو خود انجمن اپلود کن.. جواب رو عکستونه... حالا چی میشه جواب رو عکس باشه؟ sama-sh گفته است: بچه هاااااااااااااااااااااجوابش خیلی آسونه .کسی نمیخواد بگه؟؟ یکم راهنمایی نمیکنی؟ چه خواصیت دارویی دارد آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۴ از خواص دارویی این گیاه که نوعی سبزی کوهی هست : در موارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اتساع روده اي، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برونشيت، بيماري اسهال خوني از نوع آميبي و سياه سرفه به کار مي رود. خوردن آن تنفس را آسان و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را درمان مى کند. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: خبببببببببببب بریم سر سوال بعد؟:gnugghender: sama-sh گفته است: از خواص دارویی این گیاه که نوعی سبزی کوهی هست :در موارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اتساع روده اي، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برونشيت، بيماري اسهال خوني از نوع آميبي و سياه سرفه به کار مي رود. خوردن آن تنفس را آسان و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را درمان مى کند. یافتم . سیرموک یا سیر وحشی (Allium canadense) جایزه؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۴ درسته, لطفا سوال بعدیو بگذارید جایزه اخر مسابقه با توجه به امتیازات داده میشه. مسوول جایزه معصومه خانومه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۴ sama-sh گفته است: درسته,لطفا سوال بعدیو بگذارید جایزه اخر مسابقه با توجه به امتیازات داده میشه. مسوول جایزه معصومه خانومه من سوالای آسون میپرسم امیدوارم تکراری نباشه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۴ XMEHRDADX گفته است: این گیاه کاسنی میباشد درسته . حالا از خواص دارویی این گیاه هم کمی بنویسید و عکس بعدی هم بزارید 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۴ ویژگیهای کاسنی: پاکسازی خون،پاکسازی کبدرفع جوش صورت و نارسایی اعمال کبد،تب بر،درمان وجود خون در ادرار،رفع رسوبات ادراری ،عفونت مجاری ادرار،درد و ورم کلیه،بیماریهای پوستی. ورزشکارانی که از استروئید استفاده میکنن میتونن در دوران پاکسازی پیش از صبحانه نصف لیوان عرق کاسنی با نصف لیوان عرق شاتره مخلوط کرده و بنوشن برای تصفیه کبدشون خوبه..... اینم عکس بعدی: نام این گیاه دارویی چیست؟ 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۵ masi eng گفته است: جواب بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۵ XMEHRDADX گفته است: ویژگیهای کاسنی: پاکسازی خون،پاکسازی کبدرفع جوش صورت و نارسایی اعمال کبد،تب بر،درمان وجود خون در ادرار،رفع رسوبات ادراری ،عفونت مجاری ادرار،درد و ورم کلیه،بیماریهای پوستی. ورزشکارانی که از استروئید استفاده میکنن میتونن در دوران پاکسازی پیش از صبحانه نصف لیوان عرق کاسنی با نصف لیوان عرق شاتره مخلوط کرده و بنوشن برای تصفیه کبدشون خوبه..... اینم عکس بعدی: نام این گیاه دارویی چیست؟ درود شاتره هست. من اول بار که رفتم حجامت دکتر گفت کاسنی و شاتره بگیر و بخور برا تقویت کبد خیلی خوبه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده