Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ لو چی دادم خودت گفتی دیگه.. بدو سوال بعددد بدووو من راهنمايي كردم اينجورياست ؟باشه دارم برات لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ چای سبز (Green tea): معرفی گیاه: نام علمی گیاه Camellia sinensis طرز تهیه چای سبز بهترین کار این است که چای سبز را به روش چینی ها طبخ نماییم . آب جوشیده را بگذاریم که کمی خنک شود ( حدود ۹۰-۸۰درجه ) به اندازه یک قاشق چای سبز در داخل لیوان می ریزیم و از آب جوشیده به آن می افزاییم. بگذاریم حدود ۵ دقیقه دم کند چای آماده است می توانیم آن را بنوشیم. برای کم کرده مزه تلخ چای سبز با توجه به ذایقه خود می توان از کمی دارچین ، مغز هل ، بهار نارنج استفاده کرد. با افزودن کمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به لیوان چای سبز می توان نوشیدنی گوارا و سالمی تهیه کرد. اثرات درمانی چای سبز پیشگیری و درمان سرطان: چای سبز حاوی ترکیبهای آنتی اکسیدان است به همین دلیل میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، زوده بزرگ، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر است. تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که افرادی که به طور روزانه چای سبز می نوشند خطر ابتلا به سرطان خود را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند.همچنین اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده که چای سبز می نوشند در درمان بیماری خود کمک عمده ای می کنند جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی: چای سبز باعث کاهش کلسترول خون می شود که این موضوع خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. همچنین مصرف چای سبز می تواند از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند . پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می کند. کاهش تری گلیسیرید: مصرف یک فنجان چای سبز در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است. کاهنده فشارخون: مصرف روزانه سه الی چهار فنجان چای سبز برای کنترل فشار خون توصیه می شود. طبق تحقیقات ثابت شده است که چای سبز اثری مشابه با اثر داروهای مهار کننده Albigensian Converting Enzyme دارد. جلوگیری از دیابت: با توجه به عدم دقت به رژیم غذایی و افزایش سن احتمال بروز دیابت نوع دو افزایش می باید چای سبز احتمالا با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسوول هضم نشاسته موجب می شود که بدن ، نشاسته را با سرعت بسیار آهسته ای بشکند و در نتیجه قندخون با سرعت کمی بالا می رود. اثرات ضد انعقادی: چای سبز خون را رقیق و از لخته شدن خون جلوگیری می کند ضدپیری و جوان کننده : وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای سبز از عوامل مهم برای حفظ سلامتی و شادابی سلولهای بدن است که باعث به تعویق انداختن شروع روند پیری سلولها هستند. اثرات کاهش وزن: با نوشیدن چای سبز متابولیسم (سوخت و ساز) چربیهای بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. همچنین چای سبز قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش دهد و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود. ثابت شده که افرادی که چای سبز مصرف می کنند دارای وزن پایین تری نسبت به افرادی هستند که چای سبز مصرف نمی کنند. چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلولهای چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد . . اما نکته اى که وجود دارد این است که مصرف چاى سبز و استفاده از کپسولهاى آن به تنهایی و به سرعت باعث کاهش وزن نمى شود و باید علاوه بر مصرف آن، از رژیم غذایى مناسب و ورزش متناوب و مداوم نیز استفاده کرد تا به نتیجه مطلوب رسید. پوست و چای سبز:آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست اند، محافظت می کند چای سبز و ورم مفاصل:پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیمهای تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود. چای سبز و استحکام دندانها و استخوانها:این نوع چای حاوی ماده ای بنام فلورین (flourine) نیز هست. فلورین سبب می شود تا ساختار داخلی دندانها محکم شود و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری بعمل آید. درصد بالای فلوراید چای سبز عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوانها است. آرامبخش و ضد استرس:این نوشیدنی گیاهی نوعی آرام بخش نیز محسوب می آید. با نوشیدن این چای سیستم عصبی بدن مقاومتر شده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را به ارمغان می آورد عملکرد مغز و چای سبز:چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به آسم و چای سبز:تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی گشادکننده برونش (برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس (بافتهای آسیب دیده) می شود. از این رو نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، توصیه می شود. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ چای سبز (Green tea): معرفی گیاه: نام علمی گیاه Camellia sinensisطرز تهیه چای سبز بهترین کار این است که چای سبز را به روش چینی ها طبخ نماییم . آب جوشیده را بگذاریم که کمی خنک شود ( حدود ۹۰-۸۰درجه ) به اندازه یک قاشق چای سبز در داخل لیوان می ریزیم و از آب جوشیده به آن می افزاییم. بگذاریم حدود ۵ دقیقه دم کند چای آماده است می توانیم آن را بنوشیم. برای کم کرده مزه تلخ چای سبز با توجه به ذایقه خود می توان از کمی دارچین ، مغز هل ، بهار نارنج استفاده کرد. با افزودن کمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به لیوان چای سبز می توان نوشیدنی گوارا و سالمی تهیه کرد. اثرات درمانی چای سبز پیشگیری و درمان سرطان: چای سبز حاوی ترکیبهای آنتی اکسیدان است به همین دلیل میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، زوده بزرگ، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر است. تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که افرادی که به طور روزانه چای سبز می نوشند خطر ابتلا به سرطان خود را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند.همچنین اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده که چای سبز می نوشند در درمان بیماری خود کمک عمده ای می کنند جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی: چای سبز باعث کاهش کلسترول خون می شود که این موضوع خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. همچنین مصرف چای سبز می تواند از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند . پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می کند. کاهش تری گلیسیرید: مصرف یک فنجان چای سبز در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است. کاهنده فشارخون: مصرف روزانه سه الی چهار فنجان چای سبز برای کنترل فشار خون توصیه می شود. طبق تحقیقات ثابت شده است که چای سبز اثری مشابه با اثر داروهای مهار کننده Albigensian Converting Enzyme دارد. جلوگیری از دیابت: با توجه به عدم دقت به رژیم غذایی و افزایش سن احتمال بروز دیابت نوع دو افزایش می باید چای سبز احتمالا با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسوول هضم نشاسته موجب می شود که بدن ، نشاسته را با سرعت بسیار آهسته ای بشکند و در نتیجه قندخون با سرعت کمی بالا می رود. اثرات ضد انعقادی: چای سبز خون را رقیق و از لخته شدن خون جلوگیری می کند ضدپیری و جوان کننده : وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای سبز از عوامل مهم برای حفظ سلامتی و شادابی سلولهای بدن است که باعث به تعویق انداختن شروع روند پیری سلولها هستند. اثرات کاهش وزن: با نوشیدن چای سبز متابولیسم (سوخت و ساز) چربیهای بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. همچنین چای سبز قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش دهد و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود. ثابت شده که افرادی که چای سبز مصرف می کنند دارای وزن پایین تری نسبت به افرادی هستند که چای سبز مصرف نمی کنند. چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلولهای چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد . . اما نکته اى که وجود دارد این است که مصرف چاى سبز و استفاده از کپسولهاى آن به تنهایی و به سرعت باعث کاهش وزن نمى شود و باید علاوه بر مصرف آن، از رژیم غذایى مناسب و ورزش متناوب و مداوم نیز استفاده کرد تا به نتیجه مطلوب رسید. پوست و چای سبز:آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست اند، محافظت می کند چای سبز و ورم مفاصل:پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیمهای تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود. چای سبز و استحکام دندانها و استخوانها:این نوع چای حاوی ماده ای بنام فلورین (flourine) نیز هست. فلورین سبب می شود تا ساختار داخلی دندانها محکم شود و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری بعمل آید. درصد بالای فلوراید چای سبز عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوانها است. آرامبخش و ضد استرس:این نوشیدنی گیاهی نوعی آرام بخش نیز محسوب می آید. با نوشیدن این چای سیستم عصبی بدن مقاومتر شده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را به ارمغان می آورد عملکرد مغز و چای سبز:چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به آسم و چای سبز:تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی گشادکننده برونش (برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس (بافتهای آسیب دیده) می شود. از این رو نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، توصیه می شود. کل چایی ها رو اطلاعاتشو بزارید لطفا.. چای سیاه /سبز/سفید سوال کلی بود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ کل چایی ها رو اطلاعاتشو بزارید لطفا.. چای سیاه /سبز/سفید سوال کلی بود :w821: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ اينم سوال بعدي ؟؟؟؟ :w821: دقت کردی.. سوالایی که من طرح میکنمو مشابهشو شما میزاری.. منتهی اسمش فرق میکنه.. فقط میتونم بگم. خیلی ترشهههه راستی منتظرهستیما.. شما اطلاعات خواصهای هرکدومو بزارید کافیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ دقت کردی.. سوالایی که من طرح میکنمو مشابهشو شما میزاری.. منتهی اسمش فرق میکنه.. فقط میتونم بگم. خیلی ترشهههه راستی منتظرهستیما.. شما اطلاعات خواصهای هرکدومو بزارید کافیه :hapydancsmil:آفرين درسته برو سوال بعدي 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:آفرين درسته برو سوال بعدي هه هه هه اسمشو نگفتم که راهنمایی کردم.. بعدشم.. اطلاعات خواص انواع پایی یادت نره. من برم میام.. بای 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ گیاه چای به صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام عملی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانوادهی چای (THEACEAE) می باشد. این گیاه در نقاطی از جهان از جمله هندوستان، چین، سریلانکا، ژاپن، ایران و نواحی دیگر پرورش می یابد. چون در سه فصل از سال (بهار، تابستان و پاییز) برگ های آن برداشت می شود، لذا در اکثر نقاط ، چای به صورت بوته وجود دارد؛ ولی در صورتی که هیچ گونه برداشتی از آن صورت نگیرد، کم کم مرتفع شده و به صورت درختچه یا درخت در می آید. قسمت اصلی مورد استفادهی بوته ی چای، برگ آن است که به صورتهای مختلف تبدیل به انواع چای می شود. با توجه به این که در ایران دو نمونه چای سبز و چای سیاه وجود دارد و بسیاری از افراد از ماهیت آنها اطلاع کاملی نداشته و خواص متعددی برای آنها قائل می شوند، در این مطلب انواع چای موجود در ایران و جهان و خواص مربوط به آن را بیان می کنیم. لازم به ذکر است که گیاه چای سبز و سیاه یکی است، ولی در نوع عمل آوردن آنها تفاوت وجود دارد. [h=2]چای سبز(GREEN TEA)[/h]در صورتی که برگ تازهی چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به دست می آید. در این شرایط اجازهی تخمیر به چای داده نمی شود. مهم ترین خواص چای سبز شامل موارد زیر است: ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به علت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بالا، ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات، تحریک سیستم ایمنی بدن. چای سبز در کشور چین، ژاپن، ترکمن صحرای ایران و بعضی نقاط دیگر مصرف دارد. چای سبز را می توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود. [h=2]چای سیاه یا معمولی(BLACK TEA)[/h]در صورتـــی کـــه بـــرگ تــازهی چـــــــای، مــورد عمـلیــات تـخمـیــر(FERMENTATION) قرار گیرد، تغییراتی در رنگ، بو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود. پس از مراحل تخمیر، آن را خشک کرده و بسته بندی می کنند. با وجود این که امروزه چای معمولی به عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به روست، ولی باید در نظر داشت که چای علاوه بر خوراکی بودن به عنوان یک گیاه دارویی با اهمیت، دارای خواص متعددی است. با توجه به قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد آن، هزاران تحقیق وسیع بر روی آن صورت گرفته که نشان دهندهی اهمیت این گیاه با ارزش است. تا کنون 51 اثر مختلف از چای گزارش شده که مهم ترین این خواص عبارتاند از: ضد درد، ضد آمیب، ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (ضد فراموشی)، ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ضد تصلب شرابین، ضد باکتری، ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ضد افسردگی، ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ضد التهاب، ضد جهش ژنی، ضد نیتروزآمین، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ضد اسپاسم، ضد ویروس، قابض، مقوی قلب، محرک سیستم عصبی مرکزی، ادرار آور، محافظ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کاهندهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، محرک قدرت ایمنی بدن، کاهش دهندهی چربی خون، کاهش دهندهی تری گلیسریدها و محرک مجاری تنفسی. خواص مذکور بین چای سبز و معمولی مشترک بوده و بسته به درصد مواد موجود در آن ها ممکن است در قدرت اثر آنها تفاوت وجود داشته باشد. [h=2]چای اولونگ(OOLONG TEA)[/h]در صورتی که برگ تازه ی چای به صورت ناقص تخمیر شود، چای اولونگ به دست می آید. این گونه چای در ایران و بسیاری از نقاط دنیا تولید نمی شود، ولی در کشور چین تولید می شود. از خواص مهم چای اولونگ، کاهش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که می تواند در هر وعدهی غذای چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم چنین دانشمندان ژاپنی معتقد هستند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون شده و می تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی- عروقی موثر باشد. چای سفید؛ پرخاصیت ترین هم اکنون چای سفید، تولید پایین و قیمت بالایی دارد. برگ های این چای در اصل جوانه های کرک دار نقره ای رنگ گیاه چای است که قبل از آن که به طور کامل باز شود، چیده و چون تخمیر یا فرآوری نمی شود، تمام خواص خود را حفظ کرده و در مقایسه با چای سبز کافئین کمتری دارد، ولی بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارد و در حفاظت از بدن در برابر بیماری ها موثرتر بوده و از نظر خواص دیگر از چای سبز قوی تر است. مزه این چای از سایر چای ها لطیف تر و ملایم تر بوده و به دلیل «تئین» (ماده ای شبیه به کافئین) برخلاف چای سیاه اغلب اعتیادآور نیست. لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ هه هه ههاسمشو نگفتم که راهنمایی کردم.. بعدشم.. اطلاعات خواص انواع پایی یادت نره. من برم میام.. بای :vahidrk: درست گفتي نزن زيرش گفتي سوالت مثل سوال منه فقط اين ترششه فرار نكن بيا سوال بعدي رو تو بايد بزاري 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ :vahidrk: درست گفتي نزن زيرش گفتي سوالت مثل سوال منه فقط اين ترششه فرار نكن بيا سوال بعدي رو تو بايد بزاري چای ترش::icon_razz: Hibiscus Sabdariffa وقتي دچار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشويم زندگي براي ما انگار تلخ ميشود و بسختي ميتوانيم عادتهاي خود را تغيير دهيم. مثلا با ابتلا به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كمكم بايد مصرف چاي و قند را تعديل كنيم. چاي تلخ است و نياز به شيريني دارد. به خود ميگوييم: ما به آن عادت كردهايم. اگر چاي نخوريم پس چه بخوريم ؟ خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است. چاي ترش از گياه (هيبيسكوس) يا رز چيني تهيه ميشود كه از گلبرگ و دانههاي آن ميتوان به عنوان نوشيدني استفاده كرد. چاي هيبيسكوس داراي رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است. در ميان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كه نام چاي را به خود گرفتهاند، چاي قرمز يا چاي ترش كه به آن چاي مكه هم ميگويند، به علت رنگ، طعم و خاصيت ويژهاي كه دارد، جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است. در عهدباستان از چاي سرخ به عنوان شادابكننده و رفـعكـنـنـده عوارض بيماريهاي قلبي استفاده ميكردند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين محصول در تعدادي از فرهنگها مانند چين، مكزيك و حتي اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان يك نوشيدني تشريفاتي در جشنهاي رسمي از آن استفاده ميكنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين گياه را ميتوان به صورت سرد و گرم به همراه مقداري قند يا نبات يا حتي بدون آن به عنوان يك نوشيدني رژيمي مصرف كرد. خواص چاي ترش نـوشـيـدنـي ايـن گياه كاهشدهنده فشار خون، خـنـككـنـنـده بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـهكـنـنده خون، كـنترلكننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب ميباشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن ميشود چاي ترش خود يكي از منابع غني آهن به شمار ميآيد. طريقه مصرف چاي ترش افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، ميتوانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنيد. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ چای ترش::icon_razz::there: بزرگ ميشي يادت ميره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سوال بعد.... اقا محمد راهنماییتون میکنه ... تا من بیام. خودتم میتونی حدس بزنی.. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ چی شد کسی بلد نیست؟ نوووووووووووووچ من كه بلد نيستم نميخواي راهنمايي كني ؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نوووووووووووووچ من كه بلد نيستم نميخواي راهنمايي كني ؟ برگش شبیه چه برگیه؟ تو سبزی خوردن هست...؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ برگش شبیه چه برگیه؟ تو سبزی خوردن هست...؟ اوكي فهميدم چيه ولي نميگم خخخخخ:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اوكي فهميدم چيه ولي نميگم خخخخخ:biggrin: اون نیستا.. یه نوع دیگشه هااا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ سوال بعد.... اقا محمد راهنماییتون میکنه ... تا من بیام. خودتم میتونی حدس بزنی.. يه راهنمايي كن نميدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده