*Mars* 5292 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 گیاه کاردین یکی از گیاهان بومی منطقهٔ جنوب غرب زاگرس تا فلات فلسطین و از خانوادهٔ گل شیپوریان است به نامهای کاردین و کُهلیٍر شناخته میشوند این گیاه به صورت خام برای انسان قابل مصرف نمیباشد. 2
black banner 9103 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 گیاه کاردینیکی از گیاهان بومی منطقهٔ جنوب غرب زاگرس تا فلات فلسطین و از خانوادهٔ گل شیپوریان است به نامهای کاردین و کُهلیٍر شناخته میشوند این گیاه به صورت خام برای انسان قابل مصرف نمیباشد. احسنت بله درسته ! خيلي گياه تندي هست ! دستت خوره بهش بعد دستت رو بزني به دهنت سوزشش رو احساس ميكني ! اما بعد از پخت تندي اون از بين ميره تقريبا .... ( من تا حالا نخوردم) اما مصرف خواركي هم داره ! ارمني ها باهاش كوكو درست ميكنند ! 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 گياه مرزنجوش، از قديم براي برطرف کردن ککومک بسيار مفيد شناخته ميشده است و بهدليل بوي خوشي که دارد، برخي به آن ادکلن طبيعي ميگويند. برگها و سرشاخههاي گلدار اين گياه خواص درماني مانند ضد نفخ، آرامبخش، مقوي معده و خلطآور دارد و در استعمال خارجي براي التيام زخمها به کار ميرود. 2
black banner 9103 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 گياه مرزنجوش، از قديم براي برطرف کردن ککومک بسيار مفيد شناخته ميشده است و بهدليل بوي خوشي که دارد، برخي به آن ادکلن طبيعي ميگويند. برگها و سرشاخههاي گلدار اين گياه خواص درماني مانند ضد نفخ، آرامبخش، مقوي معده و خلطآور دارد و در استعمال خارجي براي التيام زخمها به کار ميرود. صحيح بسيار خوش بو ميباشد مخصوصا مرزنجوش هاي كه توي ارتفاع رشد ميكنند (كوه) مصارف عذايي هم داره : توي آبگوشت بكار برده ميشه ! كوكو و كتلت و از اينجور غذاها به عنوان طعم دهنده و ادويه ! 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 3هفته اینم گذشته و تاپیک خوابیده.. بابا ازتون انتظار داشتم درنبود من. این مسابقه رو برپا کنید.. انقدر ارزش قائلید برام... دستتون مرسی.. 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 3هفته اینم گذشته و تاپیک خوابیده.. بابا ازتون انتظار داشتم درنبود من. این مسابقه رو برپا کنید.. انقدر ارزش قائلید برام... دستتون مرسی.. اختيار دارين شما انقد باارزشين كه ما به خودمون اجازه نداديم در نبود شما رياست كنيم اصلا بدون شما مسابقات لطفي نداره 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 اختيار دارين شما انقد باارزشين كه ما به خودمون اجازه نداديم در نبود شما رياست كنيم اصلا بدون شما مسابقات لطفي نداره شمالطف دارید.... برو پس سوال بعد با شما... 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 شمالطف دارید.... برو پس سوال بعد با شما... تو رو خدا از اين لطفا به من نكني حجمم خيلي كمه نميتونم آپلود كنم اگه بدون آپلود قبول ميكني بزارم ؟ 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 تو رو خدا از اين لطفا به من نكني حجمم خيلي كمه نميتونم آپلود كنم اگه بدون آپلود قبول ميكني بزارم ؟ نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... يه نوع علفه؟ 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 يه نوع علفه؟ هم علفه هم گیاه دارویی.. اول کلمه اسم گیاه دارویی رو گفتیااااا 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 هم علفه هم گیاه دارویی.. اول کلمه اسم گیاه دارویی رو گفتیااااا ساده اييا بگم كه عكس بعدي رو من بزارم 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... تو چاي هم استفاده ميشه ؟ 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 تو چاي هم استفاده ميشه ؟ اخر جوابی ها....؟ اره... دیگه ...یه چندتا دیگه راهنماییم کن ببینم اسم گیاهی که گذاشتم چی بود؟ 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 اخر جوابی ها....؟اره... دیگه ...یه چندتا دیگه راهنماییم کن ببینم اسم گیاهی که گذاشتم چی بود؟ من ديگه فكرم قد نميده نميدونم جواب چيه بزاربچه ها بگن 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 من ديگه فكرم قد نميده نميدونم جواب چيه بزاربچه ها بگن فکرت قد نمیده:؟!!!اهان افتاد.. هروقت ری کرد بگو... 1
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 مهر، 2014 نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... آخه اين چي ميتونه باشه كه هم يه نوع علفه هم تو چاي استفاده ميشيه :thk: آهان ، ولي نه اونم نيست آخه پس چيه؟ 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2014 آخه اين چي ميتونه باشه كه هم يه نوع علفه هم تو چاي استفاده ميشيه :thk: آهان ، ولي نه اونم نيست آخه پس چيه؟ 1
ارسال های توصیه شده