*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ گیاه کاردین یکی از گیاهان بومی منطقهٔ جنوب غرب زاگرس تا فلات فلسطین و از خانوادهٔ گل شیپوریان است به نامهای کاردین و کُهلیٍر شناخته میشوند این گیاه به صورت خام برای انسان قابل مصرف نمیباشد. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ گیاه کاردینیکی از گیاهان بومی منطقهٔ جنوب غرب زاگرس تا فلات فلسطین و از خانوادهٔ گل شیپوریان است به نامهای کاردین و کُهلیٍر شناخته میشوند این گیاه به صورت خام برای انسان قابل مصرف نمیباشد. احسنت بله درسته ! خيلي گياه تندي هست ! دستت خوره بهش بعد دستت رو بزني به دهنت سوزشش رو احساس ميكني ! اما بعد از پخت تندي اون از بين ميره تقريبا .... ( من تا حالا نخوردم) اما مصرف خواركي هم داره ! ارمني ها باهاش كوكو درست ميكنند ! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ گياه مرزنجوش، از قديم براي برطرف کردن ککومک بسيار مفيد شناخته ميشده است و بهدليل بوي خوشي که دارد، برخي به آن ادکلن طبيعي ميگويند. برگها و سرشاخههاي گلدار اين گياه خواص درماني مانند ضد نفخ، آرامبخش، مقوي معده و خلطآور دارد و در استعمال خارجي براي التيام زخمها به کار ميرود. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ گياه مرزنجوش، از قديم براي برطرف کردن ککومک بسيار مفيد شناخته ميشده است و بهدليل بوي خوشي که دارد، برخي به آن ادکلن طبيعي ميگويند. برگها و سرشاخههاي گلدار اين گياه خواص درماني مانند ضد نفخ، آرامبخش، مقوي معده و خلطآور دارد و در استعمال خارجي براي التيام زخمها به کار ميرود. صحيح بسيار خوش بو ميباشد مخصوصا مرزنجوش هاي كه توي ارتفاع رشد ميكنند (كوه) مصارف عذايي هم داره : توي آبگوشت بكار برده ميشه ! كوكو و كتلت و از اينجور غذاها به عنوان طعم دهنده و ادويه ! 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ 3هفته اینم گذشته و تاپیک خوابیده.. بابا ازتون انتظار داشتم درنبود من. این مسابقه رو برپا کنید.. انقدر ارزش قائلید برام... دستتون مرسی.. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ 3هفته اینم گذشته و تاپیک خوابیده.. بابا ازتون انتظار داشتم درنبود من. این مسابقه رو برپا کنید.. انقدر ارزش قائلید برام... دستتون مرسی.. اختيار دارين شما انقد باارزشين كه ما به خودمون اجازه نداديم در نبود شما رياست كنيم اصلا بدون شما مسابقات لطفي نداره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ اختيار دارين شما انقد باارزشين كه ما به خودمون اجازه نداديم در نبود شما رياست كنيم اصلا بدون شما مسابقات لطفي نداره شمالطف دارید.... برو پس سوال بعد با شما... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ شمالطف دارید.... برو پس سوال بعد با شما... تو رو خدا از اين لطفا به من نكني حجمم خيلي كمه نميتونم آپلود كنم اگه بدون آپلود قبول ميكني بزارم ؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تو رو خدا از اين لطفا به من نكني حجمم خيلي كمه نميتونم آپلود كنم اگه بدون آپلود قبول ميكني بزارم ؟ نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... يه نوع علفه؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ يه نوع علفه؟ هم علفه هم گیاه دارویی.. اول کلمه اسم گیاه دارویی رو گفتیااااا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ هم علفه هم گیاه دارویی.. اول کلمه اسم گیاه دارویی رو گفتیااااا ساده اييا بگم كه عكس بعدي رو من بزارم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ساده اييا بگم كه عكس بعدي رو من بزارم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... تو چاي هم استفاده ميشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تو چاي هم استفاده ميشه ؟ اخر جوابی ها....؟ اره... دیگه ...یه چندتا دیگه راهنماییم کن ببینم اسم گیاهی که گذاشتم چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ اخر جوابی ها....؟اره... دیگه ...یه چندتا دیگه راهنماییم کن ببینم اسم گیاهی که گذاشتم چی بود؟ من ديگه فكرم قد نميده نميدونم جواب چيه بزاربچه ها بگن 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ من ديگه فكرم قد نميده نميدونم جواب چيه بزاربچه ها بگن فکرت قد نمیده:؟!!!اهان افتاد.. هروقت ری کرد بگو... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نچ/نوچ/ نو/ نه/// خوب خودم میزارم.. دیگه چیکار کنم دیگه.. شده مسابقه خودم با خودم... آخه اين چي ميتونه باشه كه هم يه نوع علفه هم تو چاي استفاده ميشيه :thk: آهان ، ولي نه اونم نيست آخه پس چيه؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ آخه اين چي ميتونه باشه كه هم يه نوع علفه هم تو چاي استفاده ميشيه :thk: آهان ، ولي نه اونم نيست آخه پس چيه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده