رفتن به مطلب

مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟

ارسال های توصیه شده

خودم باید سوال رو میزاشتم.. منتهی .. با اینکه من جواب دادم و درست بوده .. باید اعلام کنید سوال بعد رو بزارم...

ولی خوب من سوال بعد رو میزارم مرسی....

سوال بعدی:

rn1lv3zv96r81zgjpgqs.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 432
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خودم باید سوال رو میزاشتم.. منتهی .. با اینکه من جواب دادم و درست بوده .. باید اعلام کنید سوال بعد رو بزارم...

ولی خوب من سوال بعد رو میزارم مرسی....

سوال بعدی:

rn1lv3zv96r81zgjpgqs.jpg

بادمجون سبز؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از خانواده نعناعه؟

اون که البتن:ws3:خودم خیلی استفاده می کنم بیش از اندازه:ws3:به صورت دم کرده یا با چایی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون که البتن:ws3:خودم خیلی استفاده می کنم بیش از اندازه:ws3:به صورت دم کرده یا با چایی:ws3:

گرفتم چیه.. هی سوال میکنم.. برو بچ بیان .. حدس بزننن ... خیلی هم خوبه.. ولی اگه صفرا یعنی حالت تهوع صبح بصورت زرد و تلخ مزه..البته ببخشید.. نخوریداگه هم میخوری کم..:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گرفتم چیه.. هی سوال میکنم.. برو بچ بیان .. حدس بزننن ... خیلی هم خوبه.. ولی اگه صفرا یعنی حالت تهوع صبح بصورت زرد و تلخ مزه..البته ببخشید.. نخوریداگه هم میخوری کم..:a030:

چی شد جواب بالاخره:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آویشن؟

اسمای مختلفی داره آویشن هم میگن به اویشن نیشابوریم معروفه ما خودمون بهش کاکوتی میگیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اسمای مختلفی داره آویشن هم میگن به اویشن نیشابوریم معروفه ما خودمون بهش کاکوتی میگیم:ws3:

من اشتباه گفتم. کاکوتی با اویشن فرق داره

بعد پسر خوب.. اینجارو ببین تکراری بود سوالت.. بازم ممنونم باز باید زحمت سوال بعد رو خودتون بکشید ممنونم:icon_gol:

e936179u5jyyj31b2ni.png

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين كه آويشن نبود

ولي خيلي خيلي عظرش شبيه آويشنه !

اكثرا با آويشن اشتباه ميگيرن !

دقیقا یکیش من که تخصص دارم اشتباه کردم شماافتخارمیدید سوال بعد رو بزارید؟:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...