masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خودم باید سوال رو میزاشتم.. منتهی .. با اینکه من جواب دادم و درست بوده .. باید اعلام کنید سوال بعد رو بزارم... ولی خوب من سوال بعد رو میزارم مرسی.... سوال بعدی: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ خودم باید سوال رو میزاشتم.. منتهی .. با اینکه من جواب دادم و درست بوده .. باید اعلام کنید سوال بعد رو بزارم... ولی خوب من سوال بعد رو میزارم مرسی.... سوال بعدی: بادمجون سبز؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بادمجون سبز؟ نههههههههه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ampalaya اسم فارسیشو میشه بگی.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ آمپالایا درسته برو سوال بعد بی زحمت....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ از خانواده نعناعه؟ اون که البتنخودم خیلی استفاده می کنم بیش از اندازهبه صورت دم کرده یا با چایی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ اون که البتنخودم خیلی استفاده می کنم بیش از اندازهبه صورت دم کرده یا با چایی گرفتم چیه.. هی سوال میکنم.. برو بچ بیان .. حدس بزننن ... خیلی هم خوبه.. ولی اگه صفرا یعنی حالت تهوع صبح بصورت زرد و تلخ مزه..البته ببخشید.. نخوریداگه هم میخوری کم.. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ گرفتم چیه.. هی سوال میکنم.. برو بچ بیان .. حدس بزننن ... خیلی هم خوبه.. ولی اگه صفرا یعنی حالت تهوع صبح بصورت زرد و تلخ مزه..البته ببخشید.. نخوریداگه هم میخوری کم.. چی شد جواب بالاخره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ چی شد جواب بالاخره آویشن؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آویشن؟ اسمای مختلفی داره آویشن هم میگن به اویشن نیشابوریم معروفه ما خودمون بهش کاکوتی میگیم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اسمای مختلفی داره آویشن هم میگن به اویشن نیشابوریم معروفه ما خودمون بهش کاکوتی میگیم من اشتباه گفتم. کاکوتی با اویشن فرق داره بعد پسر خوب.. اینجارو ببین تکراری بود سوالت.. بازم ممنونم باز باید زحمت سوال بعد رو خودتون بکشید ممنونم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ سوال بعد رو نمیزارید, یکی عز دوستان زحمت بکشه لطفا ممنونم 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اين كه آويشن نبود ولي خيلي خيلي عظرش شبيه آويشنه ! اكثرا با آويشن اشتباه ميگيرن ! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اين كه آويشن نبود ولي خيلي خيلي عظرش شبيه آويشنه ! اكثرا با آويشن اشتباه ميگيرن ! دقیقا یکیش من که تخصص دارم اشتباه کردم شماافتخارمیدید سوال بعد رو بزارید؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده