masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ سیر، سلول های کبد را فعال و از ایجاد مواد سمی می کاهد مسئول تغذیه مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: سیر، سلول های کبد را فعال می کند و از ایجاد مواد سمی می کاهد، همچنین باعث شادابی و جوانی کبد شده و فعل و انفعالات آن را متعادل می کند. زهرا اباصلتی گفت : آلسین، مهم ترین عاملی است که خاصیت دارویی سیر را تضمین می کند این ماده موجود در سیر، دارای خواص بسیاری است که مهم ترین آنها، قدرت از بین بردن باکتری و یا افزایش مقاومت در برابر باکتری ها است. وی اضافه کرد: آلسین مانند ویتامینe، جریان خون را متعادل و خون را تصفیه میکند، گلبول های قرمز را افزایش می دهد، سبب تنظیم میزان اکسیژن در بدن شده و سلول ها را جوان نگه می دارد. اباصلتی ادامه داد: آلسین، با تحریک بافت های مخاطی معده، ترشحات آن را افزایش می دهد و در ترکیب با پروتئین از فعالیت بیش از حد معده می کاهد، این ماده با فعال کردن روده بزرگ عملکرد معده را نیز بهبود می بخشد و به درمان اسهال و یبوست کمک می کند. مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان تصریح کرد: آلسین، در ترکیب با ویتامین ب (تیامین)، فعالیت پانکراس را افزایش داده و ترشح انسولین را زیاد می کند بنابراین، سیر در درمان دیابت که در اثر فقدان انسولین یا عملکرد ناقص پانکراس رخ می دهد، نقش به سزایی دارد. وی اذعان کرد:سیر، حاوی ماده ای به نام اسکودینین می باشد که در افزایش نیروی حیات، رفع خستگی و نیز بهبود سوخت و ساز بدن نقش موثری دارد. اباصلتی با اشاره به اینکه سیر، باعث جلوگیری از انعقاد خون می شود، خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به اختلالات خونریزی دهنده، بیمارانی که کاندید عمل جراحی می باشند و بیماران تحت درمان با دوز پائین آسپرین و یا سایر دارو های ضد پلاکتی بهتر است از مصرف بی رویه سیر و مکمل های ان خودداری نمایند. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ ویتامینی علیه عصبانیت گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهیه شده از آردهای سبوسدار حاوی این مواد معدنی هستند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف ویتامینهای گروه b در کاهش عصبانیت و خستگی مفید است. دکتر سید ضیاءالدین مظهری گفت : مصرف ویتامینهای گروه b در افزایش یادگیری نیز مؤثر است. وی گفت: گنجاندن مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه b در تغذیه روزمره در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی و خستگی مفید است. این متخصص تغذیه افزود: جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، قارچ، انواع میوه و دانهها و مغزهای روغنی از منابع غنی ویتامین های b هستند. دکتر مظهری همچنین گفت: وجود 16 ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخوردار است. اما مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم نقش مهم تری را بر عهده دارند. وی اضافه کرد: وجود مواد معدنی در غذاها موجب افزایش توان یادگیری، تقویت نیروی دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشد است. این متخصص تغذیه گفت: گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهیه شده از آردهای سبوسدار حاوی این مواد معدنی هستند. دکتر مظهری افزود: به دانش آموزان و داوطلبان کنکور توصیه میشود، مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کلهپاچه و مواد غذایی حاوی چربیهای اشباعشده دارای فرم ترانس را کاهش دهند. وی در پایان گفت: استفاده از غذاهای حاوی امگا - 3 نظیر ماهی، روغنهای سویا، کنجد، تخم کتان یا بذرک و گردو در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. به نقل از ایسنا لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ گل ختمی تسکیندهنده پوست و تنفس گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در تامین بهداشت و سلامت جوامع برخوردارند و گرایش عمومی جامعه به استفاده از این داروهای گیاهی بواسطه اثبات اثرات مخرب و جانبی داروهای شیمیایی در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است. کارشناس گیاه پزشکی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به خواص متعدد گیاه "ختمی" از آن بعنوان تسکین دهنده عارضههای پوستی و بیماریهای تنفسی یاد کرد. حمید رضا عبدوس افزود: گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در تامین بهداشت و سلامت جوامع برخوردارند و گرایش عمومی جامعه به استفاده از این داروهای گیاهی بواسطه اثبات اثرات مخرب و جانبی داروهای شیمیایی در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است. این کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه گیاه ختمی به سبب داشتن گلهای زیبا به صورت گیاه زینتی در باغچههای منازل نیز کاشته میشود، گفت: روستاهای استان سمنان و خصوصا شهرستانهای شاهرود، دامغان و گرمسار، رویشگاه اصلی این گیاه دارویی در استان است که از خواص دارویی فراوانی نظیر تسکین دهنده عارضه های پوستی و برطرف کننده برخوردار است. وی خاطرنشان کرد: ختمی، گیاهی علفی و چند ساله است و دارای ساقهای با کرکهای ریز به رنگ خاکستری است که ارتفاع آن به حدود دو متر میرسد. برگهای ختمی دندانه دار، پهن و قلب مانند و گلهای آن درشت به رنگ سفید مایل به قرمز یا ارغوانی است که به صورت دستههای سه تایی در اواخر تابستان ظاهر میشود. تمام قسمتهای گیاه ختمی استفاده طبی دارد. این گیاه دارای مواد نشاستهای، چربی، اسانس، آنتوسیانین و سیانیدنین است. رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر اضافه کرد: گل ختمی از نظر طب قدیم سرد است و بطور کلی استفاده از آن روی تمام اعضای بدن بویژه رودهها، ریهها، معده، کلیهها و مثانه تاثیر مثبت دارد. وی با اشاره به اینکه گل ختمی ملین و برطرف کننده یبوست است، ادامه داد: این گیاه دارویی بیماریهای تنفسی را برطرف و عادت ماهیانه خانمها را تنظیم میکند. همچنین سرفههای خشک را از بین برده و غرغره کردن جوشانده این گیاه باعث رفع گلودرد میشود. کارشناس گیاه پزشکی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، گفت: نرم کردن پوست، برطرف کردن ناراحتیهای پوستی و سرفههای خشک، پایین آوردن تب، درمان اسهال خونی، افزایش ادرار، رفع تورم و ناراحتیهای دستگاه ادراری و تنظیم قند خون از مهمترین خواص ریشه گیاه ختمی است. عبدوس با اشاره به دیگر خواص این گیاه دارویی، افزود: ضماد برگ ختمی برطرف کننده دملها و ورم پستان و معده، درد سیاتیک، رعشه و ورم بناگوش است. وی اضافه کرد: همچنین برای التیام شکستگیها برگ ختمی را به صورت ضماد در آورده و روی شکستگی میگذارند. وی با بیان اینکه گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در تامین بهداشت و سلامت جوامع هم به لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماریها برخوردار هستند، اظهار کرد: بیش از 120 گونه گیاهی در سمنان وجود دارد که تاکنون ارزش دارویی 85 مورد آنها شناسایی شده است. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ التیام دُمل های چرکین پوست با بهره گیری از شنبلیله کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پودر دانه های شنبلیله را می توان به صورت خمیری آماده کرده و روی کورک و دُمل های چرکی پوست قرار داد. اصغر نقشی افزود : دانه های شنبلیله مهم ترین قسمت دارویی آن به شمار می آیند. وی تصریح کرد: شنبلیله محتوی مقادیر زیادی آهن، فسفر و ویتامین d است. نقشی ادامه داد: داروی گوارشی تلخی محسوب شده ولی می توان آن را در بیماری قند مصرف کرد. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: جوشانده دانه های شنبلیله برای نرمی پوست و رفع تحریکات جلدی به کار می رود و به این منظور می توان جوشانده آن را به شکل کمپرس مورد استفاده قرار داد. وی اظهار داشت: جوشانده دانه های این گیاه دارویی چنانچه به صورت غِرغِره مصرف شود در رفع ورم لوزه ها بسیار مفید و موثر خواهد بود. نقشی تاکید کرد: دانه های شنبلیله بازکننده مجاری عروق بوده و از این رو برای پیشگیری از سکته قلبی بسیار موثر است. به نقل از باشگاه خبرنگاران لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ چای زنجبیل برای رفع سرماخوردگی نیمه دوم سال با یک عطسه، شروع میشود. سرماخوردگی یا برادر پیشرفته آن یعنی آنفولانزا همراه با سرما وارد زندگی ما میشود و تا آخر فصل سرد رهایمان نمیکند. استراحت و نوشیدن مایعات توصیه همیشگی برای درمان سرماخوردگی است. اما اینجا یک توصیه خانگی مفید برای درمان سرماخوردگی داریم که شما را از شر عوارض این بیماری دور نگه میدارد. برای تهیه این چای، همین الان هم مواد اولیهاش را در خانه دارید! هرجا که اولین علائم سرماخوردگی را حس کردید، بساط این نوشدارو را علم کنید. این کار از بروز سرماخوردگی پیشگیری میکند. این چای نه تنها آرامتان می کند بلکه سیستم ایمنی بدنتان را نیز تحریک کرده و شما را گرم می کند. سه ماده سری برای درست کردن چای سرماخوردگی، زنجبیل، آبلیمو و عسل است. حتما میدانید که لیمو سرشار از ویتامین c است. به علاوه لیمو پر از فیتوکمیکالها هم هست. این ها ترکیبات گیاهی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. زنجبیل و عسل هم پر از موادی هستند که سیستم ایمنی را تقویت میکنند. تهیه این چای به سادهترین و گویاترین شکل خود میشود اینکه: کتری را از آب پر کنید و بگذارید بجوشد.تا آب بجوشد، یک تکه ۲-۳ سانتی از ریشه زنجبیل را رنده کنید و یا از پودر زنجبیل استفاده کنیدیک قمقمه آماده کنید. می توانید از لیوان مخصوص دم نوش یا قوری استفاده کنید.زنجبیل را در قمقمه بریزید.حدود ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو در قمقمه بریزید.سه قاشق غذاخوری عسل هم استفاده کنید، در واقع با عسل چای را مزهدار می کنیم و اندازه آن به خودتان بستگی دارد.وقتی آب جوشید، داخل قمقمه بریزیدش.در قمقمه را ببندید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند.محلول را داخل فنجان بریزید و لذت ببرید! جایگزینها : اگر قمقمه ندارید میتوانید زنجبیل را داخل یک ماهیتابه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشانید، وقتی زنجبیل جوشید عسل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و داخل فنجان بریزید. من استفاده از قمقمه را دوست دارم چون وقتی مریض هستم حوصله اینکه بلند شوم و چیزی را گرم کنم ندارم. می توانید مقدار مواد اولیه را هم تغییر دهید. انقدر تغییرشان دهید تا به مزه ای که دوست دارید برسید. مزه این چای عالیست! سایر چیزهایی که گاهی به چایم اضافه میکنم : چند حبه سیر خرد شده ،چای سبز، یک تکه چوب دارچین به نقل از افکار نیوز لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ برگ سنجد تلخ بهترین درمان برای اختلالات کبدی تتراکلرید کربن یکی از عوامل اصلی در ایجاد صدمات کبدی است، برگ سنجد تلخ با داشتن خواص حفاظتی بهترین درمان برای اختلالات کبدی است. سنجد تلخ به علت داشتن خاصیت ضد کلسترول اهمیت به سزایی دارد همچنین برگ این گیاه سرشار از انواع آنتی اکسیدانها بوده که برای جلوگیری از اختلالات کبدی مفید است. سنجد تلخ که در نواحی کوهستانی چین و روسیه رشد می کند سرشار از ویتامین c، e فلاونویدها و اسیدهای چرب ضروری است همچنین از برگ این گیاه به عنوان جوشانده برای درمان ناراحتیهای کبد استفاده می شود. محققان با آزمایش عصاره برگ سنجد تلخ بر روی موشهای مبتلا به اختلالات کبدی دریافتند این گیاه تاثیر حفاظتی در کبد داشتند و مانع صدمات جدی می شود. برگ سنجد تلخ از عامل صدمات جدی به کبد که همان تتراکلوراید کربن (cc14) جلوگیری می کند تتراکلراید کربن یکی از عوامل اصلی در ایجاد صدمات کبدی است که برگ سنجد تلخ با داشتن خواص حفاظتی بهترین درمان برای این اختلال است. یادآور می شود، طبق بررسیهای انجام شده بر روی شش گروه مجزا از افراد اقدام به مطالعه اثر برگ سنجد تلخ به همراه تزریق تتراکلراید کربن کرده اند تا به این روش اثر برگ سنجد تلخ را مطالعه کنند و متوجه اثر حفاظتی این گیاه در مکانیزم کنید. به نقل از باشگاه خبرنگاران لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ توصیه مهم برای تقویت استخوانها استخوانها مهمترین و ضروریترین اعضای بدن هستند، چرا که هرچه قویتر باشند، سلامت، تندرستی و تناسب اندامهای بدن بیشتر تامین میشود. کارشناسان بهداشت و سلامت عمومی تاکید دارند که علاوه بر مصرف مقادیر کافی کلسیم در طول روز از طریق رژیم غذایی، راهها و توصیههای دیگری نیز برای تقویت بافت استخوانی و بهبود سلامت این اعضای مهم وجود دارد. استخوانها مهمترین و ضروریترین اعضای بدن هستند، چرا که هرچه قویتر باشند، سلامت، تندرستی و تناسب اندامهای بدن بیشتر تامین میشود. کارشناسان بهداشت و سلامت عمومی تاکید دارند که علاوه بر مصرف مقادیر کافی کلسیم در طول روز از طریق رژیم غذایی، راهها و توصیههای دیگری نیز برای تقویت بافت استخوانی و بهبود سلامت این اعضای مهم وجود دارد. در این مقاله 11 پیشنهاد مفید و موثر ارائه شده که رعایت آنها به تقویت استخوان ها و حفظ سلامت این بافت در طولانی مدت کمک میکند. این توصیه های مفید عبارتند از: 1- از مصرف سبزیجاتی مانند کلم بروکلی که دارای برگ هایی به رنگ سبز تیره هستند و همچنین فرآوردههای لبنی غافل نشوید، چون این مواد غذایی سرشار از ویتامین d هستند و به طور شگفت آوری به تقویت استخوان ها کمک میکنند. 2- سیر و پیاز نیز منبع غنی از عنصر سولفور هستند که مصرف آن به استحکام استخوان ها کمک میکند. 3- از مصرف نوشیدنیهای گازدار جدا پرهیز کنید. این نوشابهها حاوی فسفر زیاد هستند و فسفر زیاد باعث میشود بدن کلسیم از دست بدهد، بنابراین نوشابههای گازدار بیشتر به تضعیف بافتهای استخوانی کمک میکنند. 4- از مصرف مواد غذایی حیوانی و غنی از پروتئین به مقدار زیاد نیز خودداری کنید. این مواد غذایی نیز در کاهش سطح کلسیم در بدن نقش دارند و باعث میشوند بدن کلسیم از دست بدهد. 5- مصرف قهوه و چای را کاهش دهید و در عوض یک لیوان شیر بنوشید. شیر غنی از کلسیم و سایر املاح تقویت کننده بافت استخوانی مانند ویتامین d، پروتئین مفید و پتاسیم است که به استحکام استخوان ها کمک میکنند. 6- حتما به هر شکلی که میتوانید فعالیت بدنی و تحرک داشته باشید. بالا رفتن از پلهها، دویدن، بالا و پایین پریدن و انجام تمرینات ورزشی شبیه به وزنه برداری در تقویت استخوان ها موثر است. 7- اگر در طول روز به اندازه کافی از مواد غذایی حاوی املاح مفید برای استخوان ها استفاده نمیکنید، مکملها را به رژیم غذایی روزانه خود بیافزایید. قبل از مصرف هر مکمل یا ترکیب گیاهی حتما با یک متخصص تغذیه مشورت کنید. 8- هیچ وقت برای انجام بازیهای ورزشی دیر نیست. فوتبال، بدمینتون و بسکتبال همگی به افزایش حجم عضلات و در نهایت به تقویت و سلامت استخوان ها کمک میکنند. با این حال اگر این بازیهای ورزشی شادی بخش را از جوانی آغاز کنید هرگز به پوکی استخوان مبتلا نخواهید شد. 9- میتوانید از گیاهان استخوان ساز در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید. گیاه آلفا آلفا، علف جو، ریشه گیاه قاصدک، گزنه و جعفری از این گونه هستند. 10- سحرخیز باشید و صبح ها حداقل 15 دقیقه در معرض نور خورشید صبحگاهی قرار بگیرید تا ویتامین d به اندازه کافی در بدنتان تولید شود. 11- سیگار و الکل را فراموش کنید چون هر دو در افت تراکم استخوانی و تحلیل استخوان ها نقش دارند. به نقل از ایسنا لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ ” ویاگرا ” دارویی که خطرات و عوارض جانبی آن جدی گرفته نمی شود ! پیش از اینکه ویاگرا و داروهای مشابه آن وارد بازار دارویی شود، درمان هایی که برای اختلال نعوظ مردان به کار می رفتند، چندان مطلوب نبودند. قرص «یوهمبین» که در آن دوران به کار می رفت، باید سه بار در روز برای دو تا سه هفته مصرف می شد تا آثار آن ظاهر شود. تازه فقط ۶۰ درصد مردان از مصرف این دارو سود می بردند. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از مجله پزشکی هاروارد ، درمان های دیگر شامل داروهایی بود که درون آلت تناسلی کاشته یا تزریق می شدند و اگرچه این روش ها به اندازه ای که به نظر می رسد، دردناک نبودند اما به هر حال، هیچ وقت پرطرفدار نشدند و وسایل بادکش و ایجاد خلا که برای افزایش جریان خون آلت تناسلی به کار می رفتند، مورد استقبال بیماران قرار نگرفت. ● چرا ویاگرا پرفروش شد؟ ویاگرا تنها در عرض یک ساعت (با معده خالی شاید سریع تر) عمل می کند، بنابراین تعجب آور نیست که به یک داروی پرفروش بدل شده است. هنگامی که یک درمان جدید کشف می شود، تقریبا همیشه عارضه ای که این درمان برای آن به کار می رود، بیشتر تشخیص داده می شود اما این افزایش در مورد ویاگرا بسیار بیش از حد معمول بوده است. شمار مردانی که در آمریکا در آنها اختلال نعوظ تشخیص داده می شود، از هنگام تایید ویاگرا در سال ۱۹۹۸ به وسیله سازمان غذا و داروی آمریکا، ۵/۲ برابر شده است. در حال حاضر دو داروی دیگر وجود دارد که به همان شیوه ویاگرا عمل می کنند. سازمان غذا و داروی آمریکا در آگوست ۲۰۰۳ داروی «لویترا» را مورد تایید قرار داد و «سیالیس» در نوامبر ۲۰۰۳ مورد تایید این سازمان قرار گرفت. «سیالیس» نسبت به دو داروی دیگر این گروه، مدت بیشتری در بدن فعال می ماند. ویاگرا و لویترا حدود ۴ تا ۵ ساعت در بدن باقی می مانند اما در مورد سیالیس، زمان فعال بودن دارو ۲۴ تا ۳۶ ساعت است. البته این امر به معنای آن نیست که در این مدت، فرد به طور مداوم در حال نعوظ خواهد بود. سیالیس برخلاف ویاگرا و لویترا، به طور خودکار باعث نعوظ نمی شود بلکه ایجاد نعوظ را در صورت برانگیختگی جنسی امکان پذیر می کند. ● عوارض جانبی تا به حال به نظر می رسد خطرات و عوارض جانبی این سه دارو تقریبا مشابه هم هست. این داروها با شل کردن عضلات صاف دیواره عروق باعث گشاد کردن عروق عمدتا در آلت تناسلی و نیز در سایر بخش های بدن می شود. عوارض جانبی ناشی از این داروها ممکن است شامل سردرد و گرگرفتگی باشد. برخی از مردان دچار سوزش سر دل می شوند زیرا این داروها عضلات دریچه مری به معده را هم که از بازگشت اسید معده به درون مری جلوگیری می کند، شل می کنند. پرخونی مخاط بینی و گرفتگی بینی یک عارضه جانبی دیگر است. ویاگرا در دوزهای بالا در حد ۱۰۰ میلی گرم، ممکن است در تشخیص رنگ ها در برخی از مردان (۳ درصد) اثر بگذارد و باعث شود که آنها چیزها را با سایه ای آبی رنگ ببینند. این عارضه به این دلیل است که این دارو با آنزیمی که در سلول های مخروطی و استوانه ای شبکیه وجود دارد تداخل می کند. همچنین مواردی از درد چشمی و خونریزی چشمی به دنبال مصرف ویاگرا گزارش شده است. نگرانی عمده در مورد ویاگرا مشکلات قلبی و فشار خونی است که ممکن است ایجاد کند. یک تا دو ساعت پس از دریافت این دارو، فشار خون اندکی افت می کند: فشار خون سیستولی (ماکزیمم) ۸ تا ۱۰ میلی متر جیوه و فشار خونی دیاستولی (می نیمم) ۵ تا ۶ میلی متر جیوه پایین می آید. معمولا پس از چهار ساعت هنگامی که دارو دیگر در بدن فعال نیست، فشار خون دوباره بالا می رود. تحقیقات نشان داده است که افزایش خطر مشکلات قلبی عروقی ناشی از ویاگرا به تنهایی اگر هم وجود داشته باشد، بسیار جزیی است. با این وجود، توصیه می شود مردانی که اخیرا دچار یک مشکل وخیم قلبی عروقی بوده اند، ویاگرا مصرف نکنند. خطر عمده، مصرف هم زمان ویاگرا با داروهای دیگر حاوی نیترات (مثلا داروی نیتروگلیسیرین که برای درد قلبی تجویز می شود) است؛ زیرا این داروها اثر یکدیگر را در کاهش فشار خون تشدید می کنند اما نیترات ها، نیتریت ها و ال – آرژی نین که به عنوان افزودونی های غذایی به کار می روند، از این لحاظ مشکلی به وجود نمی آورند. لویترا نیز مانند ویاگرا نباید با داروهای حاوی نیترات هم زمان مصرف شود. همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا توصیه می کند که داروهای مهارکننده گیرنده آلفا گروهی از داروها که برای درمان فشار خون بالا و بزرگی خوش خیم پروستات به کار می روند، همراه با لویترا مصرف نشوند. سیالیس نیز نباید همراه با داروهای حاوی نیترات یا داروهای مهارکننده گیرنده آلفا (به جز داروی فلوماکس) مصرف شود. ● قرص ها همه مشکلات را حل نمی کنند شاید این قرص ها مشکل اختلال نعوظ را در مردان حل کنند اما در مورد اینکه در روابط زناشویی چه نقشی می توانند ایفا کنند، تردید هایی وجود داشته و دارد. نعوظ یک رویداد جسمی است که مدارهای مغز، هورمون ها، آنزیم ها و جریان خون در بدن مرد در ایجاد آن نقش دارند اما روابط زناشویی یک وضعیت بسیار پیچیده روانی است که در اغلب موارد به میزان صمیمیت و اعتماد همسران بستگی دارد. اگرچه در مردان، بین این رویدادهای جسمی و روانی تا حدی هم پوشانی وجود دارد، ولی این دو رویداد، یکی نیستند. به یاد داشته باشید که این داروها تنها هنگامی عمل می کنند که میل جنسی وجود داشته باشد. اگر مشکلات عاطفی، میل جنسی را در شما دچار اختلال کرده باشد، این قرص ها به شما کمکی نخواهد کرد. برای مثال، استرس و خستگی عوامل عمده ای هستند که میل جنسی را از بین می برند. در میانسالی، استرس ممکن است از هر جهتی به شما ضربه بزند و هر شکلی به خود بگیرد. نگرانی های مالی، مشکلات فرزندان، مسایل والدین در حال پیر شدن و ترس از ابتلا به سرطان از جمله استرس های شایع هستند. تشویش در مورد سلامت خود یا همسر و اضطراب کلی در مورد پیر شدن نیز می تواند استرس عمده ای به فرد وارد آورد. با وجود فشار زیادی که برای صرف وقت و توجه به این موضوعات به شما وارد می آید، شما و همسرتان ممکن است ماهیت رابطه عاطفی تان را از یاد ببرید. این بی توجهی ممکن است باعث شود که رابطه جنسی شما نیز از دست برود. هنگامی که به دنبال راه حل هایی برای اختلال کارکرد نعوظ هستید، تنها به فکر قفسه های داروخانه نباشید بلکه تصویر کلی روابط تان با همسرتان را در نظر داشته باشید. ایران سلامت لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ از شکستن قلنج چه میدانید؟! سلامت نیوز: شاید شما هم جزو آن دسته از مردم، به ویژه جوانترهایی باشید که گهگاه با به صدا درآوردن انگشتان دست، گردن یا مهرههای کمرشان، اصطلاحا قلنجشان را میشکنند. شاید دیده باشید کسانی را که این کار را پیوسته و مدام انجام میدهند. اگر خودتان هم جزو این افرادید، خوب است دراینباره بیشتر بدانید: در سال ۱۹۷۱ میلادی دو دانشمند آلمانی به مفصل سوم بین انگشت و کف دست نیرویی کششی وارد آوردند و با مشاهده شکلگیری حبابهایی از گاز در این آزمایش ثابت کردند که فشار بر مفاصل یاد شده سبب آزاد شدن گاز Co۲ میشود. وارد آمدن نیروی کششی بین سطوح مفصل سبب افزایش حجم آن و کاهش فشار مایعی میشود که درون مفصل است. این کاهش به خروج گاز درون مفصل و ایجاد حباب میانجامد. وارد آوردن فشار به خصوص با شکستن قلنج سبب حرکت مایع درون مفصل به قسمتهایی میشود که زیر فشار کمتر باشد. صدای حاصل از شکستن قلنج به سبب خوابیدن یا ترکیدن همین حبابهای گاز در جریان حرکت مایع درون مفصل است. شکستن قلنج کمر، گردن و به خصوص انگشتها برای رفع خستگی، شاید موجب احساس راحتی شود، اما عارضه ساییدگی زودرس مفصلها را به دنبال خواهد داشت. با اولین نشانههای ساییدگی، درد و التهاب مفاصل به ویژه در انگشتها و گردن که حساستر از مهرههای کمر هستند شروع خواهد شد. در میان انگشتان دست، انگشت شست بیش از انگشتان دیگر در معرض خطر است. چرخش ناگهانی در ناحیه گردن و به ویژه کمر هم بسیار خطرناک قلمداد شده، آسیبهای ستون فقرات و عضلات گردن را شدیدتر میکند. شکستن قلنج به سبب ایجاد حس راحتی و رفع موقت خستگی، ممکن است سبب تکرار و عادت به انجام عمل شود. تکرار و عادت، افزون بر ایجاد اختلال وابستگی روانی، خرابیها و آسیبهای مفصلی را زودتر و شدیدتر پیش میآورد. تا آنجا که میتوانید از شکستن قلنج مفاصلتان خودداری کنید. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ روش های خطرناک کاهش وزن همه ما می دانیم برای کم کردن چند كیلوگرم باید از مسیری وارد شویم که به صورت آهسته ومرحله به مرحله از وزن خود كاسته و سلامتی خود را حفظ کنیم، اما اکثر مردم صبور نیستند و می خواهند یک مسیرسریع را برای کاهش وزن پیدا کنند که معمولأ خطرناک است. درست است که رژیم های سخت و شدید باعث کاهش وزن می شوند اما به دنبال آن زندگی هم از دست می رود. ادرار آورها: ادرار آورها جزء داروهایی هستند که باعث افزایش تولید ادرار می شود آنها در واقع وزن شما را کم نمی کنند،فقط باعث از دست رفتن آب می شوند.در پاسخ به از دست دادن بیش از حد آب از طریق ادرار، بدن بعد از چند روز دوباره آب را در خود ذخیره می کند. کم آبی در بدن معمولأ در نتیجه استفاده از ادرار آورها ایجاد می شود که به دنبال آن آب و الکترولیت های حیاتی مانند روی از بدن دفع می شوند که برای فعالیت های مناسب قلب ،کلیه و کبد مورد نیاز است .. مسهل ها: مسهل ها باعث تخلیه روده ی بزرگ می شوند که تأثیر کمی روی کاهش وزن دارند، زیرا عمده ی جذب مواد مغذی در رودهٔ کوچک انجام می شود و همانند ادرار آورها چون باعث دفاع مقادیر بالایی از آب در بدن می شوند، شما احساس لاغر شدن دارید که دوباره با خوردن آب به حالت اولیه خود برمی گردید. مصرف مکرر مسهل ها تأثیرات ناخوشایندی را به وجود می آورند . ،حرکات دوری شکل روده افرادی که از این داروها بهمدت طولانی استفاده می كنند از بین می رود. برهم خوردن تعادل الکترولیتها، کم آبی،یبوست، اسهال های خونی، دردهای شکمی شدید ،استفراغ و تهوع از تأثیرات مضر این داروها می باشند. شربت ایپکا: افراد آشنا با مواد دارویی می دانند که شربت ایپکا برای ایجاد استفراغ در افرادی است که سم خورده اند. معمولأ زنان مبتلا به بولیمیا از این شربت برای ایجاد استفراغ استفاده می کنند. این شربت باعث ایجاد آریتمی یا نامنظم شدن ضربا قلب می شود . همچنین باعث ایجاد درد های قفسه سینه، مشکلات تنفسی، افزایش ضربان قلب ،ایست قلبی، شوک وکما می شود. داروهای رژیمی: مانند زینکال که باید تحت نظر پزشک داده شود و بسیاری ازدارو هایی که ترکیبات کافئین دارند و تحت عنوان مهار کننده هستند و مانند فنیل پروپانول آمین و افدرا، تحریک کنندۀ سیتم عصبی می باشند و باعث فعالیت هایی شبیه آمفتامین ها می شوند. بعضی از خطرات این داروها عبارتند از: ایجادعصبانیت،افزایش فشار خون،بی خوابی، بیش فعالی، خستگی، سرگیجه، تپش قلب، آریتمی، سردرد، تهوع، خشکی دهان،حملات قلبی، سکته، تاری دید، تب، عفونت های ادراری، ریزش م و،احساس تنگی در قفسه سینه، احساس خارش دست و پا،حرکات ناسالم دستگاه گوارش استفاده بیش از حد و نامناسب داروهای رژیمی می تواند باعث مرگ شود. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ کاهش کلسترول خون با مصرف شنبلیله کارشناس تغذیه و رژیم های درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری گفت: مصرف روزی 56 گرم شنبلیله بعد از 24 هفته میزان کلسترول خون را حدود 14 درصد و خطر حمله قلبی را بیش از 25 درصد کاهش می دهد. مظفری افزود: مصرف روزی یک گرم تخم این گیاه ، میزان قند خون را در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 به طور چشمگیری کاهش می دهد. به گفته وی برگ شنبلیله سرشار از ویتامین c, k و خاصیت ضدسرطانی دارد و فیبر موجود در آن از بروز بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری و زایمان را آسان و شیر مادر را زیاد می کند. وی خاطرنشان کرد: علاوه بر حفظ سوخت و ساز بدن، مانع یبوست می شود ، خون را تصفیه کرده و سموم بدن را دفع و باعث تمیزی و تازگی سیستم گوارشی می شود. کارشناس تغذیه و رژیم های درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری گفت: برای کاهش وزن چند تخم شنبلیله خیس شده در آب را ناشتا بجوید و غرغره کردن با آبی که برگهای شنبلیله در آن خیس شده است زخم دهان را درمان و آز آن پیشگیری می کند. به نقل از باشگاه خبرنگاران لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با پایان فصل برداشت گیاه پنیرک در خراسان جنوبی بیش از 600 کیلو گرم از این محصول در شهرستان فردوس برداشت شد. به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ مدیر جهاد کشاورزی فردوس با اشاره به اینکه این محصول برای اولین بار در خراسان جنوبی در این شهرستان کشت شده، افزود: این میزان محصول از حدود یک هکتار از اراضی این شهرستان که به صورت آزمایشی زیر کشت پنیرک رفته ، برداشت شده است .غلامی تصریح کرد: پنیرک گیاهی علفی به ارتفاع 60 سانتیمتر و پایاست که به صورت خودرو در بسیاری از نقاط میروید و برای استفاده دارویی نیز کشت می شود . مدیر جهاد کشاورزی فردوس اظهار کرد: قسمت مورد استفاده پنیرک در ایران، گلهای بنفش رنگ خشک شده آن است و محل رویش این گیاه در ایران نواحی البرز، اطراف تهران، شمال ایران، آذربایجان، آستارا، اصفهان، نواحی مرکزی ایران، خراسان، دامغان،سمنان و کرمان می باشد.وی ارزش هر کیلوگرم از گل های خشک شده این گیاه را 35 هزار تومان اعلام کرد و یادآور شد: ساییده برگ گیاه پنیرک برای شکستگی اعضاء مفید است و ترکیب گیاه پنیرک با روغن زیتون برای سوختگی و عقرب گزیدگی و دم کرده ساقه و برگ آن با شکر نیز برای گرفتگی صدا مفید است . مدیر جهاد کشاورزی فردوس همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گیاه پنیرک به صورت بذر اصلاح شده در این شهرستان کاشت شده و همچنین یک گیاه دو ساله است پیشبینی میشود در سال دوم ،عملکرد سطح زیر کشت آن تا سه برابر افزایش یابد . کاشت گیاه پنیرک در اسفند و فروردین انجام و برداشت آن نیز از نیمه خرداد تا نیمه مرداد انجام می شود . گیاه پنیرک ایران به خارج از کشور نیز ارسال می شود . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکشنبه، ۲ شهریور ۱۳۹۳ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان هوراند گفت: جنگلهای ارسباران را می توان به عنوان قطب تولید سماق در شمال غرب کشور اعلام کرد. به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از باشگاه خبرنگاران تبریز، تاج الدینی ضمن با بیان این مطلب افزود: هر چند هوراند از لحاظ شهرستان شدن سابقه زیادی در شناسنامه خود ثبت نکرده است اما به لحاظ ذخیره گاه های طبیعی دارای منابع غنی جنگلی و مرتعی است.وی سماق را ازگونه های مهم و اقتصادی در منطقه برشمرد با بیان اینکه این منطقه دارای رویشگاههای طبیعی بالغ بر 400 هکتار است افزود: از گونه های جنگلی دیگر می توان به سرخدار، بلوط، ممرز، افرا، فندق و زغال اخته اشاره کرد. رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان هوراند ادامه داد: از این میان گونه سماق به لحاظ اقتصادی تاثیر فراوانی در اقتصاد منطقه و معیشت اهالی آن داشته است بطوریکه با اقبال خوب مردم هوراند و با تلاش کارشناسان و مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی بالغ بر 200 هکتار سماق به صورت دست کاشت از سال 1388 تاکنون در این منطقه غرس شده است. وی اضافه کرد: در راستای اهداف سازمانی تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا با تهیه و توزیع نهال این گونه و کاشت آن توسط اهالی منطقه، زمینه لازم جهت درآمدزایی و ایجاد اشتغال،جنگلکاری و جلوگیری از فرسایش خاک فراهم گردد. لازم به ذکر است؛با کشت هر 2 هکتار تعداد یک شغل برای هر نفر ایجاد می گردد و سالانه مبلغ 100 میلیون ریال برای هر نفر درآمدزایی دارد که این خود گویای ظرفیت اشتغال زایی این گونه در منطقه است و می توان با تمرکز بر کاشت این گونه و سایر گونه های اقتصادی منطقه، شیب روند تخریب جنگلها را کاهش داد. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ [TABLE] [TR=bgcolor: #cae4ff] [TD=width: 320, bgcolor: #FFFFFF, align: center] ریحان خاصیت ضد پیری دارد استفاده از گیاه ریحان در رژیم غذایی به جوان ماندن بدن کمک می کند. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 503, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3, align: right] به نقل از تلویزیون فاکس نیوز، نخستین مطالعات رسمی درباره گیاه ریحان، خاصیت ضد اکسیدان و ضد پیری آن را آشکار کرده است. این مطالعات همچنین نشان داد، ریحان در از بین بردن مواد شیمیایی مولد سرطان و محافظت از سیستم ایمنی بدن موثر است. به گزارش فاکس نیوز، ریحان در هند باستان گیاهی مقدس تلقی می شد و مردم از آن برای درمان سرماخوردگی، تب، سردرد، دل درد، بیماری های قلبی ، آسم و ورم مفاصل استفاده می کردند. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ آویشن روشن کننده پوست؛ [h=1]از تقویت معده و اعصاب تا افزایش هوش و حافظه با مصرف آویشن[/h] [h=2]خبرگزاری تسنیم: آویشن یکی از گرانبهاترین گیاهان دارویی روی زمین است، زیرا مواد گوناگون و فوق العاده مؤثری در آن وجود دارد که بدون اغراق به اندازه مجموعه داروهای یک داروخانه در وجود آدمی تأثیر و در درمان بیماریهای مختلف اعجاز میکند.[/h] نسخه قابل چاپ به گزارش خبرنگار سلامت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، آویشن یکی از گرانبهاترین گیاهان دارویی روی زمین است، زیرا مواد گوناگون و فوق العاده مؤثری در آن وجود دارد که بدون اغراق به اندازه مجموعه داروهای یک داروخانه در وجود آدمی تأثیر و در درمان بیماریهای مختلف اعجاز میکند. خواص دارویی آویشن 1. آویشن مقوی معده و اعصاب است؛ به علت عطر و طعم مطبوعی که دارد، یک داروی اشتهاآور و هاضم غذا است. 2. آویشن یک داروی ضد تشنج (آنتی اسپاسمودیک) است و تعداد زیادی از بیماریهای مختلف که ظاهراً هیچ گونه شباهتی با یکدیگر ندارند و همه آن ها به علت تشنج رگها و ماهیچههای صاف و مجاری داخلی بدن بروز میکنند را معالجه میکند. از اینجا، اهمیت آویشن در طب امروز معلوم میشود. 3. آویشن گازهای روده ها را جذب کرده و از بین برده و در درمان نفخ معده و رودهها مؤثر است. 4. آویشن گردش خون را تحریک و جریان آن را منظم میکند. 5. آویشن هوش و قوه ادراک را زیاد میکند. 6. آویشن اعمال اعضای جنسی را در بدن تحریک و تقویت میکند. 7. آویشن در درمان بیماری های ریوی، زکام، برونشیت، آسم، گریپ، سیاه سرفه و آنژین مفید بوده و خلط آور خوبی است. 8. آویشن ترشح آب دهان، ترشح عرق و ترشح بول را زیاد می کند و از این لحاظ آن را در بیماریهای مربوط مورد استفاده قرار می دهند. 9. آویشن به عقیده شابرول و پارتوریه، متخصصان بیماری های کبد، ترشح صفرا را زیاد می کند و آن را به جریان می اندازد، بنابراین، سلول های کبد را به کار و فعالیت وامیدارد و در این مورد اصطلاحا می گویند کلرتیک است. 10. آویشن قاعده آور (مدر طمث) است و در بانوانی تجویز می شود که قاعده آنان بند آمده است، یا اینکه ترشحات سفید در آن ها دیده میشود. 11.در مجموعه آثار دکتر جلال مصطفوی کاشانی آمده است: آویشن به علت وجود تیمول که در آن است یک ضد عفونی و ضد انگل قوی است و انواع کرم های روده از قبیل تریکوسفال آنکیلوستوم و اکسیور (کرمک) را میکشد و علاوه بر کشتن کرمها، تخم کرم را نیز از بین میبرد. 12. از آویشن، اسانسی میگیرند که مسکّن بسیار خوبی برای درمان دردها است و این اسانس را در ترکیب بم ترانکیل و بم اپودلدوک که پمادهای مسکّن خیلی مؤثری هستند، داخل کرده و به طور موضعی آن را استعمال می کنند (به پوست بدن میمالند). 13. شستن سر با جوشانده غلیظ آویشن (ده گرم آویشن را در صد گرم آب جوشانیده، صاف کرده به کار برند) موجب جلوگیری از ریزش موی سر و تقویت پیازهای آن می شود و اگر به آن مداومت کنند موی سر را میرویاند. 14. از همه این خواص مهم تر، خاصیتی است که در رأس همه قرار دارد و آن وجود آنتی بیوتیکهای قوی در آن است. در کتاب مفردات پزشکی دراین باره صریحا آمده است: «آویشن ضد باکتری و ضد عفونی کننده قوی است»، هم چنین «دارای خواص ضد عفونی کننده خیلی قوی است»، به همین دلیل آن را مثل آنتی بیوتیک ها در بیماریهای میکروبی و عفونتهای داخلی بدن (به طور جوشانده یا دم کرده) تجویز میکنند. در کتاب سلامت و تغذیه به وسیله گیاهان تألیف درومر چنین آمده است: « آویشن خاصیت تقویت قوای دماغی (مغزی) دارد و ذهن را روشن و حافظه را زیاد میکند.تحقیقات جدید نشان داد که آویشن هوش را برمیانگیزاند و نیز در تحریک گردش خون و اعمال جنسی مؤثر است.» در این باره تحفه حکیم مؤمن چه مینویسد: «و چون شب وقت خواب مقدار یک مثقال آن را بخورند و بخوابند و مداومت بر آن نمایند ذهن را تقویت بخشد و رنگ رو را نیکو گرداند.» و در جای دیگر مینویسد: «آویشن مبهی (برانگیزنده قوای جنسی) است» هم چنین آشامیدن جوشانده آن با مقدار مساوی با عناب برای تصفیه خون مفید است.» انتهای پیام/ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اینگونه کلم خوردن منجر به چند نوع بیماری می شود محققان آمریکایی با ارائه چند نکته مهم درباره پخت و پز برخی مواد غذایی هشدار دادند خوردن کلم خام منجر به چندین نوع بیماری مخل سلامت بدن میشود. به این مطلب امتیاز دهید 3 0 به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از جام جم سرا، این محققان آمریکایی برای پخت و پز مواد غذایی توصیههایی ارایه دادند که از این قرار است: - تخم شربتی: باید قبل از مصرف خیسانده شود. تخم شربتی از بهترین مواد غذایی است و دو قاشق سوپ خوری آن ۱۱۷ کالری، چهار گرم پروتئین، هشت گرم فیبر و حاوی امگا۳ است که برای سلامت قلب مفیداست. این دانه قابلیت جذب آب ۲۷ برابر وزن خود را دارد و مصرف آن بدون اینکه خیسانده شود موجب ماندن در مری و افزایش حجم و حالت ژله مانند آن خواهد شد. - کلم پیچ: باید به صورت پخته مصرف شود. کلم پیچ از خانواده کلم بروکلی و بروکسل است. بخارپز این سبزیجات باعث کاهش کلسترول میشود. این سبزی مانند دیگر سبزیجات نظیر خود حاوی آنتی اکسیدان، ضد گرفتگی قلب و عروق، ضد التهاب و ضد سرطان است، اما مصرف بیش از اندازه کلم خام موجب کمکاری تیروئید و در نتیجه کاهش متابولیسم، دردهای مفصلی، ناباروری و بیماری قلبی میشود. - لوبیا قرمز: قبل از مصرف خیسانده شود. به طور طبیعی این لوبیا حاوی ماده سمی به نام لیکتین است بنابراین بهتر است این لوبیا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خیسانده شود. - ریواس: قبل از پخت حتما برگهای آن را جدا کنید به دلیل اینکه برگهای آن سمی و حاوی گلیکوزیدهای غیرطبیعی و اسید اگزالیک است. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ [h=3]زنده باد سبزیجات پاییزه[/h] همشهری آنلاین: باید یک هماهنگی خوب بین نیازهای بدن و میوه و سبزیجات فصلی برقرار کرد. چون خلقت هر یک از این نعمتها در فصل خاصی حکمت خود را دارد و آن حکمت ارتقای سلامت ما بندههاست. هر فصلی که سرمیگیرد مواد غذایی خاص خود را به طبیعت هدیه میدهد و نیازهای بدن نیز تا حدودی تغییر میکند. با ما باشید تا با 5 قهرمان پاییزه از دنیای سبزیجات بیشتر آشنا شوید. تره فرنگی: سخاوتمند همخانوادهی سیر و پیاز است. خوشمزه و پرخاصیت. درست است که شاید این روزها در خانهی زوجهای جوان کمتر پیدا شود اما این سبزی پرخاصیت ارزش آن را دارد که پای ثابت هر آشپزخانه و منوی غذایی باشد. ارزش غذایی تره فرنگی تره فرنگی سرشار از ترکیبات گوگردی است که ضدسرطان هستند. این مادهی غذایی همچنین حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی قوی میباشد. ارزش غذایی هر فنجان تره فرنگی پخته انرژی: يك کیلوکالری کربوهیدرات: 4.2 کرم فیبر: 0.5 گرم کلسیم: 16 میلی گرم پتاسیم: 48 میلی گرم فولات: 13ug معمولا تره فرنگی به صورت خام مصرف میشود اما پخته شده آن نیز از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. کلم: یک خانوادهی پرجمعیت، یک دنیا خاصیت کلمها خانوادهی بزرگی دارند. کلم برگ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، بروکسل، کلم سنگ و غیره. این سبزیجات پرخاصیت، کم کالری بوده و حاوی میزان زیادی ویتامین C هستند. علاوه بر این کلمها حاوی ترکیبات ضدسرطانی قوی به نام «ایندولها» نیز میباشند. پس تا می توانید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میل کنید. ارزش غذایی هر فنجان کلم پخته شده انرژی: يك کیلوکالری کربوهیدراتها: 3.5 گرم فیبر: 1.3 گرم ویتامین ث: 16 میلی گرم کلسیم: 25 میلی گرم پتاسیم: 77 میلی گرم فولات: 12 ug کلم خام حاوی خواص زیادی است پس سر سفره همیشه سالاد کلم داشته باشد. البته اضافه کردن این مادهی غذایی پرخاصیت به سوپ و آش نیز فوق العاده است. ترشیجات حاوی کلم نیز شما را از خواص این سبزیجات مفید بهرهمند میکنند. کلمها باعث برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشوند و شما را از گزند بسیاری از بیماریها دور میکنند. کدوحلوایی: کدویی که اصلا تنبل نیست در سرتاسر جهان حدود 50 گونهی مختلف از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وجود دارد. میزان بالای بتاکاروتن(پیش ساز ویتامین A) موجود در کدوحلوایی به ارزش غذایی آن افزوده است. این ویتامین خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد که برای بهبود دید شبانه مفید است، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و پوست را خوش آب و رنگ میکند. هر چه رنگ پوست کدو نارنجیتر باشد میزان ویتامین A آن نیز بیشتر است. علاوه بر این کدوحلوایی سرشار از پتاسیم است که به تنظیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمک زیادی میکند. ارزش غذایی یک فنجان کدوحلوایی پخته شده در فر انرژی 40 کیلوکالری کربوهیدرات ها 9.6 گرم فیبر 1.9 گرم کلسیم 24 میلی گرم پتاسیم 473 میلی گرم بتاکاروتن 3025 ug فولات 22 ug کدوحلوایی پخته شده را می توان پوره و در کنار غذاها سرو کرد. میتوان از آن برای تهیه ی انواع خورشت ها نیز استفاده کرد. از این سبزی نارنجی برای تهیه ی انواع دسرها نیز استفاده می شود. باید بدانید که بچه ها عاشق طعم شیرین این سبزی پرخاصیت هستند. سیبزمینی: بی ادعا پرخاصیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از آن سبزیجات به صرفه و مغذی است که باید به طور مرتب مصرف شود. درست است در برخی از رژیمهایی که میزان مصرف کربوهیدراتها را کاهش میدهند سیبزمینی جایگاهی ندارد اما بهتر است بدانید که اخیرا محققان به این نتیجه رسیدهاند که اتفاقا سیبزمینی بسیار مفید است و مصرف درست آن باعث چاقی نمیشود. سیبزمینی سرشار از ویتامین B6 و C، پتاسیم، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و فولات است. یک عدد سیبزمینی متوسط پخته شده در فر کمتر از یک پیمانهی 250 میلیلیتری برنج سفید پخته شده کالری دارد. البته همین میزان سیبزمینی حاوی فیبر و همچنین پتاسیم بیشتری از یک عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متوسط دارد. ارزش غذایی یک فنجان سیب زمینی آب پز شده انرژی 71 کیلوکالری کربوهیدرات 16 گرم فیبر 1.2 گرم ویتامین ث 6 میلی گرم پتاسیم 270 میلی گرم منیزیم 16.5 میلی گرم ویتامین ب٦ 0.4 میلی گرم فولات 12 ug البته هستند کسانی که سیبزمینی را خام میخورند اما توصیه میکنیم که آن را پخته و به صورت سرد به سالادهایتان اضافه کنید. مصرف پورهی آن نیز مفید و سالم است. توصیه میکنیم از سرخ کردن سیب زمینی در روغن زیاد بپرهیزید. استفاده از آن در سوپ سبزیجات نیز فوق العاده است. چغندر: سرخ جامهای پرخاصیت چغندر از آفریقای شمالی آمده است. انواع و گونههای مختلفی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با رنگهای متفاوت از قرمز گرفته تا صورتی، زرد و سفید وجود دارد. قند را از چغندر قند ميگیرند. میزان کربوهیدراتهای موجود در این مادهی غذایی به اندازهی کدوحلوایی است. چغندر حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم و همچنین آنتوسیانینها، رنگدانههای قرمز رنگ، است که خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد. ارزش غذایی یک فنجان چغندر پخته شده انرژی 40 کیلوکالری کربوهیدراتها 9 گرم فیبر 1.8 گرم کلسیم 14 میلی گرم پتاسیم 274 میلی گرم منیزیم 21 میلی گرم میتوانید چغندر را رنده کرده و به سالادهایتان اضافه کنید. همچنین میتوانید آن را پخته و در این شبهای بلند در کنار خانواده میل کنید. البته میشود کمی سرکه نیز به آن اضافه کرد. توجه داشته باشید که برگهای چغندر نیز خوشمزه و با خاصیت هستند که میتوانید با کمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میل کرده و از خواص آن بهرهمند شوید. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ [h=3]انار؛ میوهای شگفتانگیز[/h] تغذیه > میوه و سبزی - همشهری آنلاین: یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: برجستهترین خاصیت انار کند کردن روند چروک شدن پوست است. معصومه جولانا در گفتوگو با ايسنا، با بیان اینکه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از قدیمیترین میوههای شناخته شده است، افزود: از گذشته مصرف این میوه برای شفافیت پوست توصیه شده است. وی بیان کرد: انار میوهای است که در ابتدا در آسیا و اطراف دریای مدیترانه کشت میشد اما، اکنون در بسیاری از کشورها که آب و هوا اجازه میدهد رشد کرده است. انار میوهای شگفتانگیز بوده و خواص دارویی بسیاری دارد. انار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و کلسترول را کاهش میدهد و در درمان کمخونی مؤثر است. جولانا تصریح کرد: احتمالا مشهورترین خاصیت انار کند کردن روند چروک شدن پوست است و میتوان عطش را با خوردن انار برطرف ساخت. انار همچنین در درمان اسهال بسیار مفید است و در سلامتی قلب و عروق و استخوان نقش دارد. جولانا بیان کرد الاژیک اسید موجود در انار از بروز بیماریها از جمله بیماریهای عصبی، سرطانها مخصوصا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلوگیری میکند و رشد تومورهای سرطانی را کند میسازد. به گفته این کارشناس تغذیه، انار از تصلب شریانها، سکتهها، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و پیری زودرس جلوگیری و خون را صاف میکند، گشاینده رگهای بدن، ملین شکم و تقویتکننده کبد است. انار برای یرقان، خفقان قلب و سرفه حاد، سودمند است. صدا را صاف و صورت را با طراوت میکند. جولانا با بیان خواص موجود در آب انار نیز گفت: آب انار در افزایش جریان خون در قلب موثر است و خاصیت میکربکشی و ضدعفونیکنندگی دارد. انار مانع بروز پوسیدگی دندان میشود. از طرفی یک انار معمولی 40 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین ث را تامین میکند. انار اشتهاآور و همچنین غنی از آنتیاکسیدان، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، پتاسیم و آهن است و دم کرده پوست انار گلودرد را تسکین میدهد. مطالعات نشان میدهد که انار یکی از نیرومندترین و مغذیترین غذاها برای سلامتی و میوهای است که شما نمیتوانید از رژیمتان حذف کنید. وی با توصیه به خوردن این میوه و آب آن به همراه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دلیل ترکیباتی که دارد، اظهار کرد: این میوه نفخآور است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی دارد، خاصیت نفخکنندگی آن را از بین میبرد. این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در ادامه با بیان اینکه یکی از فرآوردههای پرمصرف این میوه رب انار است، خاطرنشان کرد: رب انار فرآوردهای است که بواسطه وفور این میوه در برخی نقاط انارخیز کشور از جمله ساوه تهیه میشود و تمامی خواص انار را داراست. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از جمله مواد غذایی دیگر آویشن است که سقط کننده جنین در مادران باردار محسوب میشود، بنابراین زنان باردار باید از مصرف آن خودداری کنند. توصیه میکنیم زنان باردار یا زنانی که تصمیم به بچهدار شدن دارند، به طور جدی برای جلوگیری از تولد نوزاد ناقص یا جنین سقط شده از مصرف ان ادویه خودداری کنند.. آویشن گیاهی كوهستانی و معطر است كه تنوع زیادی دارد. این گیاه در كشور ما معمولاً به صورت خشك شده و پودر مورد استفاده قرار میگیرد ولی دركشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازهاش را نیز در غذا مصرف میكنند زیرا آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشك آن دارد. آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بیخوابی مفید است و باعث كاهش فشارخون و چربی خون میشود. آویشن خاصیت ضد میكروبی، ضد قارچی، ضد انگلی، ضد التهاب، ضد احتقان، ضد زخمهای داخلی، ضد آلزایمر و قابض دارد.مصرف آویشن به صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شكم ، سوءهاضمه، آسم ، سیاهسرفه، سرگیجه، سردرد و زكام توصیه میشود، برای این منظور 10 گرم آویشن را در یك لیتر آب ریخته و جوشانده آن در طول روز مصرف شود. آویشن سقط كننده جنین در مادران باردار محسوب میشود بنابراین زنان باردار باید از مصرف آن خودداری كنند. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پژوهشها نشان می دهند که کرفس از حالت فراموشی جلوگیری می کند. در واقع این سبزی از بوجود آمدن دمانس بعلت پیری جلوگیری میکند. کرفس شامل نوعی فلاونوئید است که مقدار رسوب پروتئین های عامل بوجود آمدن دمانس را در مغز به طور زیادی کاهش می دهد. برای انجام این مطالعه ژن آلزایمر به تعدادی موش وارد شد، نتایج نشان داد که فلاونوئید دیوسمین موجود در کرفس روند بروز بیماری آلزایمر را در موش ها به شدت کاهش داد. در گیاهان دیگری مانند بابونه و فلفل دلمه سبز نیز از این نوع فلاونوئید یافت می شود. منبع-http://www.seemorgh.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده