رفتن به مطلب

خبرها و تازه های گیاهان دارویی


ارسال های توصیه شده

برای درمان پوکی استخوان سنجد بخورید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

senjed-.jpg

سنجد استخوان را محکم کرده و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند همچنین چون سرشار از فیبر بوده گرسنگی را کاهش می‌دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد. سنجد یکی از بهترین منابع غذایی گیاهی محسوب می‌شود. سنجد منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است و استخوان‌های افراد را محکم می‌کند.

سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیم‌های لاغری دارند، می‌توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

بهتر است سنجد را به عنوان میان وعده استفاده کرد، سنجد دارای ترکیباتی مانند فتیکمیکال‌ها است که آنتی اکسیدان خوبی است.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

342424254353-300x262.jpgزنجبیل دارای خاصیت ضد لخته شدن خون بوده و کلسترول خون را کاهش می دهد که این می تواند برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی مفید باشد.

زنجبیل از گیاهان دارویی است که سابقه مصرف آن به چندین قرن پیش برمی گردد و هر صد گرم آن حاوی ۷۰ کالری بوده که عمده آن به خاطر وجود کربوهیدرات موجود در آن است البته در آن مقدار ناچیزی پروتئین و فیبر هم وجود دارد.

اگر زنجبیل به صورت آسیاب شده و پودر استفاده شود، مقدار انرژی آن بسیار افزایش یافته و به میزان ۳۰۰ کیلو کالری می رسد و حاوی پتاسیم بالایی خواهد بود.

زنجبیل خاصیت ضد نفخ و ضد التهاب دارد و در درمان زخم معده نیز استفاده می شود. همچنین حاوی مواد آنتی اکسیدانی بوده و به همین علت در پیشگیری از بروز برخی سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش بسیار مناسب است.

موارد منع مصرف زنجبیل: مصرف زنجبیل برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی شود. همچنین به دلیل احتمال تداخل با داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین بهتر است استفاده نشود.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

artichoke-1-300x199.jpgآرتیشو یا کنگر فرنگی داروی لاغری است و کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می‌توانند هر روز آرتیشو بخورند.

گیاه کنگر فرنگی در تحریک ترشحات صفرا، درمان نارسایی و اختلالات کبدی و دفع سموم از بدن بیماران مبتلا به آنژین کاربرد دارد. برگ‌های آرتیشو دارای اینولین و ماده‌ای تلخ بنام سینارین (Cynarine) بوده و این گیاه حاوی پروتئین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، کلسیم، ویتامین A، ویتامین های B1، B2، B3، ویتامین C می باشد.

سینارین موجود در این گیاه باعث تحریک ترشحات صفرا می‌شود. کبد را تمیز و اعمال آن را تنظیم می‌کند. در اختلالات کبدی نظیر یبوست‌های ناشی از عدم دفع صفرا، وجود صفرا در خون، ورم روده، زردی و افزایش کلسترول خون موثر است.

افرادی که بدن آنها دچار خارش می‌شود نیز می‌توانند از عصاره این گیاه در درمان و برطرف کردن خارش استفاده کنند. البته بهتر است زنان در طى دوره شیردهی از مصرف آرتیشو خوددارى کنند؛ چرا که ترشح شیر را کاهش مى‌دهد.

همچنین مصرف این گیاه باعث دفع سنگ‌های کیسه صفرا شده و در هضم غذا موثر است.

لینک به دیدگاه

گیاه دارویی موثر در سرما خوردگی

1.آویشن: این گیاه از عهد باستان به عنوان یک گیاه خوراکی- دارویی استفاده می‌شده و امروزه از پرمصرف‌ترین‌هاست. رایحه (اسانس) آن آثار قوی ضدمیکروب و قارچ و برطرف‌کنندگی مشکلات تنفسی و سرما‌خوردگی دارد، به همین دلیل در سال‌های اخیر کارخانه‌های داروسازی زیادی در جهان فرآورده‌هایی به صورت شربت از آن تهیه و عرضه کرده‌اند...

 

آثار آویشن در تسکین و درمان عوارض و علایم سرماخوردگی از جمله ضددرد، خلط‌آور، ضدسرفه، ضدحساسیت، ضدتب، ضداحتقان بینی، بازکننده برونش‌ها، کاهش ترشحات بزاقی، محرک سیستم ایمنی بدن و سرکوب‌ میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای تنفسی هنگام سرماخوردگی است. ویژگی گیاه آویشن، داشتن چند اثر مفید در تسکین و درمان سرماخوردگی است همچنین می‌تواند به جای چند داروی موثر به کار رود. با توجه به خوراکی بودن این گیاه، محدودیتی برای مصرف در کودکان وجود ندارد و عوارض جانبی‌اش زیاد نیست.

 

2.زنجبیل: زنجفیل یا زنجبیل در ایران نمی‌روید و از نواحی شرقی به‌خصوص چین وارد می‌شود. این گیاه از زمان قدیم در طب چین و هند جایگاه مهمی داشته است و در قرن سیزدهم به اروپا راه یافت. زنجبیل هنوز یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌های جهان به شمار می‌رود و نتیجه آخرین تحقیقات علمی تایید شده نشان می‌دهد آثار ضددرد، ضدآرتریت، ضدآمیب، ضدباکتری، ضدحساسیت، ضدسرطان، آنتی‌اکسیدان، ضدنفخ و درد و اسپاسم، محافظ کبد، مقوی و محرک سیستم ایمنی بدن،‌ خلط‌آور و کاهش‌دهنده چربی خون دارد. زنجبیل در رفع عوارض سرماخوردگی بسیار مفید است و فرآورده‌های زیادی به‌طور مستقل یا با گیاهان دارویی دیگر برای درمان سرماخوردگی از آن تهیه می‌شود. برای مصرف زنجبیل می‌توان پودر آن را در غذاها استفاده یا در مایعات حل کرد ولی یکی از بهترین اشکال دارویی آن، قطره‌ است که می‌توان آنها را با غذاها، مایعات، چای و آب مصرف کرد.

 

3.نعناع: گیاه نعناع که در دنیا به نام «مینت» مشهور است، از پرمصرف‌ترین گیاهان دارویی خوراکی جهان محسوب می‌شود. بسیاری از آثار نعناع به رایحه برگ‌های آن مربوط است که حاوی ماده‌ای به نام منتول و دارای خاصیت ضددرد و ضداحتقان (ضدگرفتگی بینی) قوی است. در گذشته آن را به‌صورت دم‌کرده، جوشانده یا تنتور استفاده و از آن داروهایی به‌صورت پماد یا ضماد تهیه می‌کردند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، از برگ‌های نعناع محصولات جدیدی به شکل لوسیون یا پماد تولید می‌شود. یکی از اشکال ایده‌آل روغن نعناع، قطره منتول است که آثار ضداحتقان بینی به‌خصوص در افراد سرماخورده و مبتلا به آسم یا حساسیت دارد و می‌تواند در چند ثانیه باعث باز شدن گرفتگی بینی شود. آثار دیگر آن شامل ضددرد دست و پا و کمر و دردهای اسکلتی و ماهیچه‌ای، تسکین سردرد و سینوزیت است. در ضمن، با توجه به خوراکی بودن گیاه نعناع، محصولات تهیه‌شده از آن برای کودکان محدودیت مصرف ندارد.

لینک به دیدگاه

قره قات (Blueberry) در بهبود تومور هاي سرطاني

تحقيقات نشان مي دهد گياه قره قات (Blueberry) مي تواند در بهبود تومور هاي سرطاني در نوزادان و کودکان موثر باشد.

به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز تحقيقات در دانشگاه اوهايو نشان مي دهد مصرف زغال اخته مي تواند در جلوگيري از ابتلا به تومور يا درمان آن موثر در نوزادان باشد.

بنا بر گفته دانشمندان اين مرکز پزشکي، قره قات (Blueberry) با ايجاد انسداد در رگ هاي خوني تومورهاي سرطاني در نوزادان، از رشد آن جلوگيري مي کند و موش هايي که در غده هاي سرطاني در آنان مشاهد و به آنان قره قات (Blueberry) خورانده شده بود دو برابر بيشتر از ديگر موش ها زنده ماندند.

عمل جراحي با توجه به خطر هايي که در پي دارد معمولا براي نوزادان توصيه نمي شود.

دانشمندان مي گويند در حال حاضر مصرف اين ميوه بيشتر حالت پيشگيري از ابتلا را دارد و نه درمان تومور و مصرف روزانه آن براي همه توصيه مي شود.

لینک به دیدگاه

قره قات (Blueberry) در بهبود تومور هاي سرطاني

تحقيقات نشان مي دهد گياه قره قات (Blueberry) مي تواند در بهبود تومور هاي سرطاني در نوزادان و کودکان موثر باشد.

به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز تحقيقات در دانشگاه اوهايو نشان مي دهد مصرف زغال اخته مي تواند در جلوگيري از ابتلا به تومور يا درمان آن موثر در نوزادان باشد.

بنا بر گفته دانشمندان اين مرکز پزشکي، قره قات (Blueberry) با ايجاد انسداد در رگ هاي خوني تومورهاي سرطاني در نوزادان، از رشد آن جلوگيري مي کند و موش هايي که در غده هاي سرطاني در آنان مشاهد و به آنان قره قات (Blueberry) خورانده شده بود دو برابر بيشتر از ديگر موش ها زنده ماندند.

عمل جراحي با توجه به خطر هايي که در پي دارد معمولا براي نوزادان توصيه نمي شود.

دانشمندان مي گويند در حال حاضر مصرف اين ميوه بيشتر حالت پيشگيري از ابتلا را دارد و نه درمان تومور و مصرف روزانه آن براي همه توصيه مي شود.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

tomato02-300x250.jpg

سلامت نیوز:
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که گوجه‌ فرنگی‌ می‌تواند بدن‌ افراد را در مقابل‌ ابتلا به‌ برخی‌ بیماری‌های‌ جدی‌ مثل‌ سرطان‌ ایمن‌ کند. آنان تاکید می کنند بهتر است گوجه‌ فرنگی‌ را در بین‌ رژیم‌های‌ غذایی‌ روزانه‌ مصرف‌ کنید .

این‌ مطالعات‌ توسط‌ دانشمندان‌ روی‌ موش‌ها انجام‌ شده‌، اما به‌ هر حال‌ گفته‌ می‌شود که‌ اگر روی‌ آدم‌ها هم‌ انجام‌ شود نتایج‌ مشابه‌ در بر خواهد داشت‌.

گفته‌ می‌شود، اگر افراد به‌ صورت‌ مرتب‌ و مستمر گوجه‌ فرنگی‌ مصرف‌ کنند طول‌ عمرشان‌ زیاد خواهد شد و سالم‌ تر از بقیه‌ زندگی‌ خواهند کرد. در گوجه‌ فرنگی‌ ماده‌یی‌ به‌ نام‌ لیکوپن‌ وجود دارد که‌ نوعی‌ آنتی‌ اکسیدان‌ محسوب‌ می‌شود و می‌تواند به‌ جنگ‌ سلول‌های‌ سرطانی‌ برود .

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A، اسیدفولیک، بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می‌کنند.

در ضمن گوجه‌فرنگی برای رفع مسمومیت‌های مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است. در ضمن با توجه به اینکه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاط‌ها بسیار مؤثر است.

گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاه‌مدت آن حتی تا ۱۵ الی ۲۰ روز نیز یخچال بهترین مکان است ولی برای زمان بیشتر از آن می‌توان روش فریز کردن را انتخاب کرد.

اگرچه در سال‌های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می‌شود ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است. بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی‌های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می‌توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد کرده یا رنده کنید، سپس بدون روغن در تابه‌ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید.

پس از آنکه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی‌ای پیدا کرد، آن را در یک ظرف یا کیسه فریزر بسته‌بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.

براساس پژوهش های انجام شده در دانشگاه هاروارد که بر روی ۴۰ هزار زن آمریکایی در طی هفت سال صورت گرفته است زنانی که هفت بار در هفته غذاهای حاوی گوجه فرنگی مصرف کرده اند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در آنها ۳۰ درصد کمتر از افرادی است که یکبار در هر هفته گوجه فرنگی خورده اند.

بررسی های جدید حاکی است افرادی که در هفته دوبار غذاهای تهیه شده با گوجه فرنگی و حتی سس گوجه فرنگی مصرف می کنند از خواص پیشگیرانه گوجه فرنگی بهره مند خواهند شد.

همچنین پژوهشگران دانشگاه منچستر و نیوکاسل دریافتند که افزودن پنج قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به رژیم غذایی روزانه ‪ ۱۰‬داوطلب، توانست با محافظت از پوست در برابر آثار اشعه ماوراء بنفش، مانع از آسیب پوستی شود.

دانشمندان در این تحقیق روزانه به ‪ ۱۰‬داوطلب حدود ‪ ۵۵‬ گرم رب گوجه فرنگی استاندارد که حاوی مقادیر زیادی گوجه فرنگی پخته شده است و همچنین به ‪۱۰‬ شرکت‌کننده دیگر فقط ‪ ۱۰‬گرم روغن زیتون دادند.

پس از سه ماه، نمونه‌های پوست گروهی که گوجه فرنگی مصرف کرده بودند نشان داد که پوستشان ‪ ۳۳‬درصد بیشتر در برابر آفتاب سوختگی مقاومت کرده است.

این میزان، معادل مصرف بسیار پایین کرم‌های ضد آفتاب است . همچنین در پوست این افراد میزان بسیار بیشتری پروکلاژن مولکول ساختاردهنده و نرم کننده پوست وجود داشت.

بر اساس این تحقیق، گوجه فرنگی زمانی که پخته می‌شود آنتی اکسیدان لیکوپن با بالاترین غلظت در آن وجود دارد.

لینک به دیدگاه

سلامت نیوز: تره فرنگی، گیاهی شبیه به پیازچه است و سرشار از ویتامین ها و ماده مغذی است. این گیاه در محافظت از بیماری های متعدد نقش مهمی دارد. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به بخشی از خواص این گیاه اشاره شده است:

* این گیاه میزان فشارخون بالا را نیز کاهش می دهد.

* ترکیبی از ویتامین C، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است.

* مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می شود.

* مانع از بروز سرطان تخمدان درخانم ها می شود.

* برای پیشگیری از نقص جنین، مصرف تره فرنگی که سرشار از فولات است، به زن باردار توصیه می شود.

* کلسیم موجود در آن در حفظ سیستم ساختاری اسکلت سالم موثر است.

* خاصیت ضدعفونی کننده دارد و به بدن کمک می کند با عفونت و آلودگی مقابله کند.

* علایم سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تب یونجه را تسکین می بخشد.

لینک به دیدگاه

درمان ترک خوردگی لب ها

تبیان:
مراقبت از لب ها تنها برای داشتن ظاهری زیبا نیست، این مورد به منظور حفظ سلامتی اهمیت ویژه ای دارد. پس باید راه های درمان خشکی و ترک خوردگی لب را بدانیم تا بتوانیم مراقبت بیشتری از از لب های خود کنیم.‎

لب ها مانند دیگر قسمت های پوست نمی توانند در برابر از دست دادن رطوبت مقاومت کنند. لایه های پوست لب بسیار نازک و فاقد غدد چربی هستند و به همین دلیل مستعد خشک شدن و ترک خوردن می باشند. اگر لب هایتان خشکیده، چروک و دردناک شده اند، احتمالا شما از ترک خوردگی لب رنج می برید. ترک های کوچک و بزرگ باعث می شوند شما کمتر لبخند بزنید.

‎عوامل متعددی می توانند منجر به خشکی و ترک خوردن لب شوند، اما مواردی همچون استرس، خستگی، سوء تغذیه، زندگی در مناطق گرم و مناطق سرد و خشک، عفونت های باکتریایی، استفاده مکرر از صابون و محصولات آرایشی غیر استاندارد، کمبود ویتامین، تنفس از دهان، خشکی هوای خانه، کم شدن آب بدن و عادت لیسیدن و جویدن لب ها از مهم ترین عواملی هستند که می توانند باعث تبخیر رطوبت و نهایتا خشک شدن لب ها گردند.

در اینجا، به برخی راه های ساده برای داشتن لب هایی با طراوت و مرطوب اشاره می کنیم:

لب های خود را نلیسید

‎مکررا در معرض آب قراردادن پوست، باعث محروم ساختن آن از رطوبت و در نتیجه خشک شدن آن می گردد. ممکن است به طور موقت احساس بهتری در شما ایجاد کند، اما در واقع باعث خشک شدن بیشتر لب ها می گردد، همانند شستن مداوم دست ها که خشکی پوست دست را به همراه دارد.

از پماد لب استفاده کنید

‎محصولات متعددی در بازار موجود است. بیشتر چرب و مومی شکل هستند که خاصیت ضدباکتری و ضدالتهاب دارند و با ایجاد لایه ای محافظ مانع از دست دادن رطوبت پوست می شوند. سعی کنید از پمادهایی که دارای اسانس و طعم هستند استفاده نکنید. این اسانس ها به دلیل شیرین بودن باعث تشدید عادت لیسیدن لب می شوند. ‎ استفاده از وازلین طبی برای جلوگیری از خشکی لب بسیار موثر است

کمتر در معرض تابش نور خورشید قرار بگیرید

‎اشعه ماورای بنفش، لب ها را خشک و آسیب پذیر می کند. این امر در دیگر قسمت های بدن نیز صدق می کند. با اینکه لب در سرطان پوست سهیم است، اما فاقد ملانین می باشد. ملانین یا همان رنگدانه پوست، عاملی حفاظتی در برابر اشعه ماورای بنفش است.

سرطان پوستی که خود را بر روی لب ها نشان می دهد، معمولا جدی تر است و سریع تر گسترش می یابد. پس اگر شما مجبور هستید که زیاد در معرض آفتاب قرار بگیرید، از پمادهای لب که حاوی ضد آفتاب هستند استفاده کنید. بهتر است این محصول را با spf (فاکتور حفاظتی) ۱۵ به بالا تهیه و مصرف نمایید.

از رژ لب های مرغوب استفاده کنید

‎متخصصان پوست معتقدند که زنان مسن کمتر از مردان، دارای پوست آسیب دیده و لب های شکاف خورده هستند. شاید دلیل آن استفاده از رژلب باشد.

‎رژلب ساختار حفاظتی متوسطی در برابر اشعه ماورای بنفش دارد. برای اثر بخشی بیشتر، بهتر است از رژلب های مرغوب مرطوب کننده و حاوی ضدآفتاب استفاده کنید.

خمیر دندان خود را چک کنید

‎حساسیت به خمیر دندان و دهان شویه ها می تواند عامل قرمزی و خشک شدن پوست لب گردد. برای چند روز از یک مارک خمیردندان و یا دهان شویه استفاده کنید و ببینید اگر مشکلی با شستشو و مسواک زدن ندارید آن را ادامه دهید.

مواد غذایی تحریک کننده نخورید

‎هنگامی که لب ها شکاف می خورند، حساس تر می شوند. موادغذایی خاص می تواند باعث التهاب بیشتر شود. برای مدتی مصرف فلفل قرمز، خردل، انواع سس و آب پرتقال را کنار بگذارید تا لب های شما بهبود یابند. در پایان، استرس را از خود دور کنید، به تغذیه خود توجه کنید، با استفاده از دستگاه های بُخور، محیط خانه را کمی مرطوب و استریلیزه نگه دارید تا پوستتان همیشه باطراوت و شاداب بماند.

لینک به دیدگاه

اگر نمی‌خواهید رژیم بگیرید اما دوست دارید وزن کم کنید می‌توانید این ۹ ماده غذایی را خریداری و یخچال‌تان را با آن پر کنید. اما فراموش نکنید اینها مواد غذایی جادویی لاغرکننده نیستند بلکه می‌توانید آنها را جایگزین سایر مواد غذایی روزانه‌تان کنید تا کالری کمتری دریافت کنید و وزنتان را پایین بیاورید. اگر می‌خواهید سریع و راحت وزن کم کنید، این فهرست غذایی کمک‌کننده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
. ۱٫ آب

آب به طور طبیعی جلوی گرسنگی را می‌گیرد. تحقیقات فراوانی نشان داده نوشیدن آب فراوان به کاهش سریع‌تر وزنتان کمک می‌کند. طبق بررسی‌های محققان آلمانی با خوردن روزانه ۴۸۱ گرم آب، متابولیسم بدن ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. در ضمن نوشیدن آب جلوی گرسنگی را هم می‌گیرد و تا حدی سیرکننده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

۲٫ چای سبز

به جای اینکه معتاد به مصرف چای سیاه و قهوه به دلیل کافئین بالا شوید، چای سبز بنوشید. تحقیقات نشان داده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، مصرف چای سبز متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و به کاهش وزن کمک می‌کند. این نوشیدنی پرفایده خواص ضدسرطانی دارد و جلوی ناراحتی‌های قلبی‌- عروقی را می‌گیرد.

۳٫ سالاد روز

خوردن سالاد و سبزیجات قبل از غذا، روشی بسیار سالم و لذت‌بخش برای کنترل اشتها و کاهش وزن

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

۴٫ شیر

تحقیقات اخیر پژوهشگران نشان داده کلسیم به کاهش وزن کمک می‌کند. البته هنگام خرید لبنیات باید این نکته را مدنظر بگیرید که لبنیات کم‌چرب تهیه کنید.

۵٫ سوپ

سوپ، پیش‌غذا یا عصرانه خوبی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
. طبق بررسی‌های پژوهشگران دانشگاه penn state افرادی که به عنوان پیش‌غذا سوپ می‌خورند ۱۰۰ کالری کمتر در روز مصرف می‌کنند و وزن کم می‌کنند.

۶٫ غلات کامل

متخصصان توصیه می‌کنند به جای نان سفید و برنج سفید، فیبر بیشتری مصرف کنید و غلات کامل را در برنامه غذایی خود بگنجانید. غلات کامل احساس سیری را القا می‌کنند. در حالی که غلات تصفیه‌شده حاوی قند بوده و گرسنه می‌کنند. غلات کامل متابولیسم را بهبود می‌بخشد و زمان هضم و جذب مواد غذایی را افزایش می‌دهند.

۷٫ گوشت مرغ

تحقیقات فراوانی نشان داده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مصرف پروتئین بالا می‌تواند به کاهش چربی و افزایش بافت ماهیچه‌ای کمک کند. مصرف ۸۵ گرم گوشت مرغ بدون پوست حاوی ۱۲۰ کالری، ۲۶ گرم پروتئین و یک گرم چربی
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

۸٫ میوه و سبزیجات تازه

فیبرهای محلول و غیرمحلول در کنار مصرف آب، می‌تواند به سوختن چربی‌ها کمک کند.

۹٫ گریپ فروت

تمامی منابع ویتامین C می‌تواند میزان ترشح انسولین را کاهش دهد و سبب کاهش وزن شود. البته اگر دارو مصرف می‌کنید در رابطه با مصرف همزمان آن با مرکبات با پزشک خود مشورت کنید زیرا گاهی این مواد بر هم تاثیر مضر می‌گذارند.

لینک به دیدگاه

ادویه کاهش دهنده وزن

 

 

چاشنی نه تنها به غذا طعم می دهد بلکه باعث کاهش وزن نیز می شود. از این رو یکی از شایع ترین روش های کاهش وزن، افزودن ادویه به غذاست. اغلب کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند فکر می کنند باید غذای بدون ادویه مصرف کنند در حالی که باید متوجه باشند که رژیم کاهش وزن به معنای مصرف مواد غذایی سالم به جای مواد غیر سالم است. بهترین راه برای کاهش دادن میزان کالری دریافتی، افزودن ادویه به مواد غذایی است.

-ادویه ها علاوه بر طعم دادن به غذا، وزن را نیز پایین می آورد. در این مطلب به نقل از «msn» به ۵ نوع ادویه کاهش دهنده وزن اشاره می شود که بی گمان برای خوانندگان محترم مفید واقع خواهد شد.

 

زنجبیل؛ علاوه بر داشتن طعم خوب، خاصیت مدر دارد و حرکت ماده غذایی و مایعات را در سیستم گوارشی بهبود می بخشد. مانع جذب کلسترول در خون می شود و سوخت و ساز بدن را تقویت می کند.

 

دانه خردل؛ با ایجاد حرارت در بدن و تقویت روند سوخت و ساز، چربی بیشتری در بدن سوخته می شود. نتایج بررسی ها نشان داده است مصرف یک قاشق مرباخوری خردل تند، روند سوخت و ساز بدن را برای چندین ساعت ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش می دهد.بنابراین خوردن خردل با غذای حاوی ۷۰۰ کالری، باعث سوختن ۴۵ کالری خواهد شد.

 

فلفل سیاه: اگرچه همه ما این ادویه را در منزل داریم اما تقریبا کمتر کسی از خواص آن مطلع است. پیپرین که ماده اصلی موجود در این ادویه است، سوخت و ساز چربی را ۸ درصد افزایش می دهد. علاوه بر آن، سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و به جذب بیشتر ماده مغذی کمک می کند.

 

دارچین؛ افزودن یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به غذای روزانه باعث کاهش قند خون و در نتیجه کاهش وزن می شود. کلسترول مضر را ۲۷ ۷ درصد و چربی کلی را ۲۶ ۱۲ درصد کاهش می دهد. توجه داشته باشید، دارچین دارای ماده شیمیایی به نام «کومارین» است که در صورت مصرف زیاد به کبد آسیب می رساند.

 

- فلفل قرمز: نتایج سال ها بررسی ثابت کرده است، «کپسایسین» موجود در این ادویه به تقویت روند سوخت و ساز و افزایش سوخت کالری در بدن کمک می کند. از آن جا که این ادویه بسیار تند است، در گذشته اغلب مردم از مصرف آن پرهیز می کردند هرچند که بعدها تحقیقات نشان داد که فلفل قرمز اکسیده شدن چربی را افزایش می دهد، مصرف انرژی را افزایش می دهد و فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک را تحریک می کند.

لینک به دیدگاه

خبرآنلاين- دانشمندان معتقدند طی 2 سال آینده، خودروهایی ساخته شده از موزها و آناناس‌ها در خیابان‌ها حرکت خواهند کرد. این خودروها علاوه بر وزن کم‌تر، استحکام بیش‌تری نیز نسبت به خودروهای معمولی دارند.

ابوالفضل کریمی: محققان برزیلی از فیبرهای به دست آمده از گیاهان برای ساخت بدنه‌های بسیار قدرتمند نسل جدیدی از خودروها استفاده کرده‌اند. آن‌ها معتقدند با این مواد اولیه نه تنها می‌توان بدنه خودروها را ساخت، بلکه تولید قسمت‌های مختلف موتور اتومبیل‌ها نیز با آن‌ها امکان‌پذیر است.

article-1370730-0b5f9ed700000578-831_468x371.jpg

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، در حال حاضر دانشمندان سرگرم انجام آزمایش‌ها روی پلاستیک‌هایی هستند که با استفاده از فیبرهای میوه به استحکام بیشتری رسیده‌اند. امیدهای زیادی وجود دارد که تا دو سال آینده خودروهایی با این مواد اولیه در خیابان‌ها در حال حرکت باشند.

دکتر آلسایدز لئائو از دانشگاه ایالتی سائوپائولو در این باره گفت: «می‌توان با فیبرهای میروسکوپی که از میوه‌هایی مانند موز و آناناس تهیه می‌شوند، پلاستیک‌های را تقویت کرده و آن‌ها را بسیار قدرتمند کرد.»

او که در جامعه شیمی آمریکا . ..

 

 

 

در کالیفرنیا سخنرانی می‌کرد، ادامه داد: «خصوصیات این پلاستیک‌ها فوق‌العاده است. آن‌ها سبک و در عین حال مستحکم‌اند. وزن آن‌ها تقریبا 30 درصد نسبت به پلاستیک‌های معمولی سبک‌تر و قدرت آن‌ها بین 3 تا 4 برابر بیش‌تر از آن‌هاست. ما معتقدیم در آینده نزدیک، بسیاری از قطعات خودرو از جمله داشبورد، سپرها و دیگر قسمت‌ها از فیبرهای ذرات میوه در مقیاس نانو ساخته خواهند شد. به این ترتیب وزن کلی خودروها کاهش پیدا کرده و در مصرف سوخت نیز صرفه‌جویی خواهد شد.»بعضی از این فیبرها به قدرتمندی کولار بوده و مواد اولیه فوق قدرتمند آن می‌تواند برای ساخت جلیقه‌های ضد گلوله و زره‌های سبک‌وزن جنگی مورد استفاده قرار گیرد. این پلاستیک‌های قوی‌شده با فیبر، هم‌چنین مقاومت بیش‌تری در برابر گرما، نشت بنزین، آب و ورود هوا نسبت به پلاستیک‌های معمولی دارند. کولار نام تجاری فیبرهای بسیار قدرتمندی است که برای تولید زره‌های ضدگلوله، کابل‌های فبیر نوری و مانند آن استفاده می‌شوند.فیبرهای گیاهان قرن‌هاست که برای ساخت کاغذ مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما اخیرا دانشمندان کشف کردند که با انجام فرآیندهای فشرده روی چوب، فیبرهای سلولوزی بسیار کوچک در اندازه نانو آزاد می‌شود که 50 هزار عدد از آن‌ها می‌تواند در عرض یک موی سر انسان جا بگیرد. این فیبرهای فوق باریک می‌توانند درست مانند فیبرهای شیشه‌ای که با جای‌گیری در پلاستیک‌ها باعث افزایش قدرت آن‌ها می‌شوند، برای افزایش استحکام پلاستیک‌ها مورد استفاده قرار گیرند.دکتر لئائو سال‌هاست که برای افزایش استحکام و کاهش وزن پلاستیک‌ها روی فیبرهای گیاهی کار می‌کند و اعتقاد دارد با این کار سازگاری این محصولات با محیط زیست نیز بیش‌تر خواهد شد.از میان مواد اولیه جدید دیگری که در این فناوری مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توان به ریشه و برگ‌های آناناس و یک گیاه دیگر به نام curaua اشاره کرد که در آمریکای جنوبی می‌روید. از دیگر سلولزهای نانو می‌توان به موزها، فیبرهای الیاف نارگیل، فیبرهای الیاف سیسال که از گیاه آگوا تولید می‌شوند و چند خانواده دیگر از آناناس‌ها اشاره کرد.اگرچه این فرآیند پر هزینه است، اما با کمک آن و با استفاده از 450 گرم نانوسلولوز می‌توان نزدیک به 45 کیلوگرم پلاستیک سبک‌وزن و فوق قدرتمند تولید کرد.دکتر لئائو در این باره گفت: «تاکنون تمرکز ما بر جایگزین کردن قطعات پلاستیکی خودروها با این مواد بود. اما در آینده نزدیک شاید بتوان قسمت‌های آلومینیومی و فولادی خودروها را نیز با این مواد جایگزین کرد. این پلاستیک‌ها آن‌قدر قدرتمندند که می‌توان در کاربردهای پزشکی مانند ساخت دریچه‌های قلب مصنوعی، مفاصل و رباط‌ها نیز از آن‌ها استفاده کرد.»

لینک به دیدگاه

ایسنا: این گباه برگ‌ پهن و سبز رنگ روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می‌اندازد. همچنین این سبزی به دلیل دارا بودن منبع غنی از ویتامین آ، برای حفظ سلامت چشم فوق‌العاده مفید است. اسفناج درعین حال یک منبع غنی از فلاوونوئید است. فلاوونوئید نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می‌دهد. به گفته متخصصان تغذیه، مصرف یک وعده اسفناج می‌تواند تا ۴۰ درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین کند. به علاوه کاروتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.

اسفناج همچنین حاوی ویتامین کا است که برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان ضروری است. میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است چرا که پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.

در این مقاله همچنین آمده است که اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیشگیری از بروز چین و چروک‌های پوستی دارد. رنگدانه‌های موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت می‌کند.

علاوه بر موارد فوق اسفناج یک منبع غنی از ویتامین ب ۳ است و بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر محسوب می‌شود. پلاگر یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین ب ۳ در بدن به وجود می آید و مهمترین علائم آن شامل ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن هستند.

اسفناج به طول کلی حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک است و به علت دارا بودن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می‌گیرد.

لینک به دیدگاه

ایسنا: پریسا ترابی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، می گوید: سیر، پیاز و غلات سبوس دار که حاوی کروم بوده، در درمان آکنه مؤثر هستند. علاوه بر آن داشتن یک رژیم غذایی مقوی و متعادل برای سلامت کل بدن از جمله پوست و کاهش علائم آکنه بسیار مهم است، اگر چه مهم ترین نکته در درمان آکنه، حفظ بهداشت پوست و دست کاری نکردن جوش ها است ولی مصرف کمتر غذاهای پرادویه و یا چرب و محرک و شیرینی ها برای کمتر کردن عوارض آکنه و جوش های غرور جوانی توصیه می شود. وی افزود: منابع ویتامین a مانند جگر، هویج، اسفناج، گوجه فرنگی علاوه بر درمان آکنه به رفع جای زخم نیز کمک می کند همچنین مصرف جوانه گندم و آواکادو که محتوی ویتامین e هستند و در سلامت پوست نقش دارند.

ترابی تصریح کرد: ناراحتی های روحی و عصبی تأثیر بسزایی در بروز آکنه در نوجوانان دارند زیرا به دنبال فشارهای عصبی و کم خوابی، صورت، شادابی و طراوت خود را از دست می دهد و جریان خون کم شده و سیستم دفاعی پوست ضعیف می شود و زمینه برای رشد آکنه فراهم می آید و به سرعت بر تعداد جوش ها افزوده می شود.

این کارشناس تغذیه عدم رعایت بهداشت پوست را یکی از عوامل مهم در ایجاد یا تشدید جوش های غرور جوانی عنوان کرد و گفت: اصولاً پیدایش جوش غرور ناشی از افزایش ترشح چربی و تجمع میکروب در غده چربی کنار مو است بنابراین رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش مؤثری در بهبود و تخفیف آن داشته باشد دستکاری کردن این جوش ها موجب انتشار عفونت به نقاط دیگر و افزایش تعداد و حجم جوش ها می شود.

لینک به دیدگاه

خاصیت ضد درد گیاه Acmella oleracea می تواند در دندانپزشکی مورد استفاده قرار گیرد

خاصیت ضد درد گیاه Acmella oleracea می تواند در دندانپزشکی مورد استفاده قرار گیرد

 

پژوهشگران در دانشگاه کمبریج مدعی شده*اند که یک ژل جدید بیهوشی متعلق به گیاهی در اعماق جنگل*های آمازون در پرو می*تواند جایگزین آمپول دندانپزشکی شده و ییماران را از هراس درد این آمپول نجات دهد.

قبایل بومی پرو در قرن*ها پیش موفق به شناسایی ویژگی*های جالب ضد درد گیاه Acmella oleracea شده و از این ماده برای درمان دندان* درد، زخم،* آبسه و پاکسازی دندانها استفاده می*کردند.

 

دکتر فرانسوا باربیرا فریدمان از دانشگاه کمبریج که در سال ۱۹۷۵ به عنوان اولین غربی در میان جامعه مخفی قبایل پذیرفته شده و ۳۰ سال گذشته را به زندگی در میان این افراد گذرانده، این درمان را در جراحی*های دندانی مدرن قابل استفاده خوانده است.

به گفته وی این گیاه که با متوقف کردن پایانه*های عصبی برای ارائه یک تاثیر بی*حسی کار می*کند، تا بیش از یک ساعت دوام داشته و در مراحل اولیه کارآزمایی*های بالینی بدون هیچ تاثیر جانبی با موفقیت عمل کرده و رضایت بیماران را در پی داشته است.

این دارو در صورت ادامه یافتن آزمایشات، احتمالا تا سال ۲۰۱۴ به عنوان یک جایگزین طبیعی برای ضددردهای مصنوعی داروهای ضد عفونت وارد بازار خواهد شد.

این ژل از گیاه گل دار زرد رنگ Acmella oleracea اعماق جنگلهای آمازون حاصل شده و در قرون ۱۸ و ۱۹ با عنوان گیاه دندان درد توسط ملوانان به جنوب آسیا نیز منتقل شد.

از این داروی گیاهی می*توان در عصب کشی و کاشت دندان و همچنین کاهش درد کشیدن دندان در کودکان استفاده کرد

لینک به دیدگاه

بیماران سرطانی از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی پرهیز كنند

 

 

 

sarataneh-sineh.gif

سلامت نیوز : متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی گفت: بیماران سرطانی به ویژه بیمارانی كه تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند از مصرف سرخود گیاهان دارویی و یا پیروی بی رویه از یك رژیم غذایی خاص، پرهیز كنند.

 

امید صادق پور ه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیماران سرطانی، نسبت به دارو حساس هستند، هرگونه مصرف خودسرانه دارو یا گرفتن رژیم غذایی می تواند ، صدمات جبران ناپذیری به سلامت آنان وارد كند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران ادامه داد: بیماران سرطانی به دلیل نوع بیماری شان ، مقدار زیادی دارو به مدت طولانی مدت مصرف می كنند. بنابراین باید مراقب تداخل دارویی و عوارض آن باشند.

 

متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی ادامه داد: شیمی درمانی عوارض گوناگونی برای بیماران سرطانی ایجاد می كند، این بیماران به استفاده از داروهای گیاهی و مكمل یا گرفتن رژیم غذایی غنی ، رغبت زیادی دارند تا عوارض بیماری خود را كاهش دهند.

 

صادق پور با یادآوری اینكه استفاده از خوراكی های مناسب مانند بادام و مغز آجیل و گوشت گوسفند برای بیماران سرطانی مناسب است در عین حال گفت: استفاده زیاد حد از برخی مواد مغذی مانند عسل هم می تواند برای بیماران سرطانی، عوارضی ایجاد كند.

 

وی یادآورشد: بیماران سرطانی باید در حداعتدال مصرف موادغذایی را رعایت كنند و هرگونه رژیم غذایی یا استفاده از داروهای مكمل و گیاهی را با تجویز پزشك متخصص، انجام دهند.

 

متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی به بیماران سرطانی توصیه كرد: كمتر از غذاهایی مانند سوسیس و كالباس، استفاده كنند.

لینک به دیدگاه

اولين محموله گياه دارويي ' آلوئه ورا' از گناوه به خارج كشور صادر شد

 

 

سيدحسن موسوي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين محموله كه شامل پنج تن برگ آلوئه ورا بسته بندي استاندارشده مطابق با معيارهاي بازار جهاني و همچنين عرقيات فرآوري از اين گياه مي باشد، به كشور عراق صادرشد.

وي ادامه داد: شركت توليد گياه آلوئه ورا اين شهرستان عضو انجمن ارگانيك كشور بوده و تاكنون در زمينه عرضه و معرفي محصول در نمايشگاههاي متعدد داخلي و خارجي از جمله نمايشگاه عرضه محصولات كشاورزي در شهرهاي اربيل و نجف كشور عراق حضور داشته است.

مديرجهادكشاورزي گناوه، نبود كارخانه فراوري گياه دارويي آلوئه ورا را از مشكلات استان بوشهر عنوان كرد و گفت: دراين ارتباط پيگيري و رايزني هاي زيادي براي ايجاد يك كارخانه در شهرستان گناوه صورت گرفته است.

وي به تاريخچه گياه آلوئه ورا اشاره كرد و افزود: سابقه اين گياه به بيش از سه هزار و 500سال قبل بازمي گردد و در مصر باستان به گياه جاودانگي معروف بوده است.

موسوي افزود: اين گياه حدود 99 درصد آب دارد و ph آن حدود 5/4 مي باشد و باقيمانده مواد آن شامل 200 تركيب مختلف ازجمله ويتامينها، نمكهاي غيرآلي، موادمعدني، آنزيمها، قندها، تركيبات فنوليك، آنتراكينونها، ليگنين، ساپونينها، استرولها، آمينواسيدها، ساليسيليك اسيد، كلسيم اكسالات، امورين، باربالوئين، سولفات ها، تاتنها و استروئيدها است.

وي افزود: گياه آلوئه ورا داراي خاصيتهاي مهم شامل احياكننده، نشاط آور، ضدالتهاب و تحريك پذيري، ضد قارچ و كپك و ميكروب كش است.

مديرجهادكشاورزي گناوه به خواص درماني اين گياه دارويي اشاره كرد و گفت: جوان ماندن و شادابي پوست با افزايش تكثير سلولهاي ايپدرم و تحريك سنتز كلاژن و الاستين، تعادل وزن و تناسب اندام، كاهش ريزش مو، التيام دهنده سوختگي، درمان پوكي استخوان و تعادل و تنظيم قندخون و كنترل ديابت از اهم خواص درماني آلوئه ورا مي باشد.

وي تنظيم و كنترل ترشح اسيدهاي معده، كنترل سطح كلسترول خون و تنظيم فشارخون، تسهيل دفع سنگ كليه، درمان يبوست و تبخال، ضدسرطان، مسكن و ضدالتهاب، ضدخارش و درمان التهاب هاي پوستي ناشي از اشعه ايكس و مانع تاثير پرتوهاي ماوراء بنفش و درمان كهيرهاي پوستي را از ديگر خواص درماني اين گياه ذكر كرد.

وي يادآورشد: مزرعه گياه آلوئه ورا اين شهرستان هم اينك به ميزان نيم هكتار كشت و برداشت شده و تا هفت هكتار ظرفيت كشت اين گياه دراين مزرعه وجوددارد.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.ك/3

لینک به دیدگاه

واحد توليد عصاره‌ها و مواد موثره گياهي در كشور طراحی و راه‌اندازی شد

«واحد توليد عصاره‌ها و مواد موثره گياهي» به همت پژوهشگران پژوهشكده‌هاي گياهان دارويي و صنايع شيميايي جهاد دانشگاهی طراحی و راه اندازی شد.

به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا، اين سيستم كاملا خودكار بوده و به پيشرفته‌ترين كنترلرها (plc) و سامانه استخراج ماوراي صوت (اولتراسونيك) با فركانس بيش از 20 كيلوهرتز مجهز است.

مزيت اين سيستم نسبت به ساير روش‌هاي عصاره گيري، زمان بسيار پايين عصاره گيري، عدم فعاليت مستقيم نيروي انساني، كارايي استخراج بسيار بالا و كيفيت مرغوب عصاره توليدي است.

روش‌هاي رایج براي استخراج مواد موثره و عصاره‌هاي گياهي اغلب مبتني بر خرد و آسياب كردن گياه خشك و تر (روش پركولاسيون، سوكسيله كردن، استخراج همسو و غيره) است که مشكل فني روش‌هاي مرسوم، زمان بالاي استخراج و بازده كم فرايند است كه با استفاده از دستگاه استخراج با استفاده از امواج ماوراء صوت برطرف شده است.

در اين روش با استفاده از منابع ماوراي صوت كه در ديواره مخزن عصاره گیری تعبيه شده است، لرزش‌هايي در سيالي كه گياه در آن غوطه ور است، ايجاد شده و اين لرزش‌ها باعث شكست ديواره سلولي گياه شده و مواد موثره گياهي به درون سيال تراوش مي‌كند.

سامانه مذكور مجهز به منابع پيزوالكتريك قابل تنظيم است و تمام سيستم استخراج به صورت الكترونيكي توسط كاربر كنترل مي‌شود.

لینک به دیدگاه

جام جم آنلاين: روغن دانه بادام وحشي يا «استركوليك» مي‌تواند به عنوان يك عامل بازدارنده با ديابت و چاقي مبارزه كند.

100816985856.jpg

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاين به نقل از از وزارت بهداشت، محققان دانشگاه علوم و صنعت «ميسوري» با قراردادن روغن دانه بادام وحشي در رژيم غذايي مدلي از موش‌ها مشاهده كردند كه مصرف اين روغن با كاهش ميزان مقاومت بدن به انسولين، مي‌تواند منجر به كنترل ديابت شود.

براساس اين گزارش، محققان با استفاده از يك رژيم غذايي حاوي 5/0 درصد روغن «استركوليك» به مدت 9 هفته روي 14 موش نرمال و چاق و مقايسه آنها با گروه شاهد دريافتند كه اين روغن با كاهش تعداد سه گروه از باكتري‌هاي روده، ميزان حساسيت به انسولين در موش‌ها را افزايش مي‌دهد.

نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد: استفاده از روغن استركوليك فعاليت آنزيم‌هاي SCD1 را كه باعث چاقي و ديابت مي‌شوند را نيز كاهش مي‌دهد.

محققان همچنين افزودند: كه با اضافه كردن اين روغن در رژيم غذايي موش‌هاي لاغر هيچ گونه اثر سوئي در بدن آنها مشاهده نشد.

لینک به دیدگاه

جام جم آنلاين: محققان یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری لرستان، با استفاده از برگ های درخت زیتون، نوعی پماد را برای درمان تبخال های نوع «یک و دو» عرضه کردند که این دارو با عنوان «زیتونکس» نامگذاری شده است.

100817133953.jpg

بهرام دلسان مجری طرح به خاصیت برگ درخت زیتون اشاره کرد و گفت: از سه قسمت درخت زیتون استفاده می شود. بخشی از آن میوه زیتون است که به شکل فرآوری شده استفاده می شود به این معنا که با استخراج ماده تلخ که ماده موثره زیتون محسوب می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.

وی قسمت دیگر این محصول را روغن زیتون دانست و افزود: اگر چه روغن زیتون خواص مناسبی برای حفظ سلامت دارد اما به دلیل حساسیت بالا و پایداری کم در برابر نور و حرارت به سرعت خراب می شود.

 

«دلسان» قسمت سوم مورد استفاده درخت زیتون را برگ زیتون ذکر کرد و اظهارداشت: بیشترین خاصیت دارویی درخت زیتون در برگ آن نهفته است که کمتر مورد استفاده قرار گرفته است.

 

وی افزود: به طور کلی این سه قسمت دارای خواص مطلوبی برای بدن هستند به گونه ای که از طریق کاهش فشار خون، چربی و قند خون باعث حفظ سلامتی قلب و عروق می شود.

 

این محقق خاصیت ضد التهابی و بی حس کنندگی را از خواص برگ زیتون دانست و خاطرنشان کرد: برگ زیتون همچنین خاصیت ضد ویروسی دارد که این خاصیت منجر به تحقیق و تولید در زمینه پمادی برای درمان تبخال شد.

 

«دلسان» به بیان نحوه استفاده از این پماد پرداخت و یادآور شد: استفاده از این پماد در مراحل اولیه بیماری اثرات درمانی بیشتری دارد.

 

وی با بیان اینکه از این دارو همچنین می توان برای کاهش التهاب ناشی از گزش حشرات استفاده شود، اضافه کرد: زیتون حاوی آنتی اکسیدانهای بسیار قوی است. آنتی اکسیدان برای حفظ سلامتی انسان مفید است و با دریافت رادیکال های آزاد موجب می شود تا به بدن آسیبی وارد نشود.

 

مجری طرح تولید صابون و دم نوش زیتون را از برنامه های آتی این شرکت دانش بنیان ذکر کرد و گفت: کارهای تحقیقاتی دراین زمینه آغاز شده است و به زودی وارد بازار خواهد شد.(مهر)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...