خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ مبارک باشههههههههههههه هم ماهی های عزیزم و دوستای گلم ببخشید دیر شده ولی تا آخر ماه مهر برا ما جشنه :icon_gol: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ من دیر رسیدم ونوس و سپیده ی نازنینم ، تولد هردوتون مباااااااارک باشه :hapydancsmil: ایشالا به پای هم پیر بشید لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ ستاره گلم ممنون که به یاده ما بودی و واسه تولدمون تاپیک زدی ... من واقعا خوشحال شدم ... با اینکه دیگه تقریبا محو شدم تو انجمن ولی باعث خوشحالیه (ذوق مرگی) که دوستانی مثه شما هستن که به یادم باشن خیلی خیلی لطف کردی ونوس گلم همزاد مهربونم تولدت مبارک ... ایشالا به همه آرزوهات برسی همیشه شاد و موفق و سلامت باشی همزادِ هم رشته خوشگلم ... خاطره تولدامون و دانشگاه قبول شدنامون که همیشه همزمان بود همیشه یادم میمونه از همه دوستانی که اومدن و تبریک گفتن و بسی بسی و بسی تر حتی منو خوشحال کردن تشکر میکنم ... لطف کردید ... ببخشید که دیر اومدم واسه تشکر ... کمم دیگه لحظه هاتون آبی آسمونی لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ تولدشون مبارک باشه :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده