vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نو اندیشان که یدونست واسه نمونست و تو امپراطوریشم شکی نیست سیبیلو هم یسبیلو های قدیم اینا که من دیدم شک دارم سیبیل داشته باشن به هر حال هرجا حمله باشه شهرسازی در نهایت قدرت ............. لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا انقدر از این جمله خندم گرفت میگم ایلیا جان چندسال تئاتر کار کردی؟ در ضمن این گروه سیبیلوها فقط سپیده و مموشکش کل امپراطوری شمارو حریفن:62izy85: قابلی نداشت.. لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها من پشیمون شدم ظاهراَ اینجا برو بچه های سیبیلو مظلوم واقع شدن :ws44: نه اینجوری نمیشه منم با سیبیلو هام :a030: فقط محض اطلاع گفته باشم ممکن نفر بعدی که مورد هجوم سیبیلو ها واقع میشه و حسابی تو انجمن تابلو میشه شما باشین دیگه نبینم کسی شاخ شونه بکشه که بلند قدتون منم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کسی اینجا چیزی گفت:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نو اندیشان که یدونست واسه نمونست و تو امپراطوریشم شکی نیست سیبیلو هم یسبیلو های قدیم اینا که من دیدم شک دارم سیبیل داشته باشن به هر حال هرجا حمله باشه شهرسازی در نهایت قدرت ............. بچه ها من پشیمون شدم ظاهراَ اینجا برو بچه های سیبیلو مظلوم واقع شدن :ws44: نه اینجوری نمیشه منم با سیبیلو هام :a030: فقط محض اطلاع گفته باشم ممکن نفر بعدی که مورد هجوم سیبیلو ها واقع میشه و حسابی تو انجمن تابلو میشه شما باشین دیگه نبینم کسی شاخ شونه بکشه که بلند قدتون منم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: چرا اینجوری میکنی؟؟؟؟؟؟/ کسی تهدیدت کرده؟؟؟؟ بیا بوگو تا دخلش رو بیاریم... از ایلیا به یک اشاره از ما به سر حمله کردن. نکنه بری جز سیبیلوها (ل.ا.ع) بشی که مورد نفرین ما قرار میگیری. شاهنشاه ایلیا مهر (ظ) به سلامت باد... لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من جزو سیبیلوها هستم ولی در خدمتگزاری امپراطور ایلیامهر گوش به فرمانم ای خائن:icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 حساب شما زین پس با ایناست:w155::w155::w155::w155: لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کسی اینجا چیزی گفت:banel_smiley_4: :167::167::167::167::167::167::167: من موندم بعضیا مگه منو نمیشناسن که بعضی وقتا یه حرفایی میزنن دیگه کری خوندن نبینم لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها من پشیمون شدم ظاهراَ اینجا برو بچه های سیبیلو مظلوم واقع شدن :ws44: نه اینجوری نمیشه منم با سیبیلو هام :a030: فقط محض اطلاع گفته باشم ممکن نفر بعدی که مورد هجوم سیبیلو ها واقع میشه و حسابی تو انجمن تابلو میشه شما باشین دیگه نبینم کسی شاخ شونه بکشه که بلند قدتون منم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: چرا اینجوری میکنی؟؟؟؟؟؟/ کسی تهدیدت کرده؟؟؟؟ بیا بوگو تا دخلش رو بیاریم... از ایلیا به یک اشاره از ما به سر حمله کردن. نکنه بری جز سیبیلوها (ل.ا.ع) بشی که مورد نفرین ما قرار میگیری. شاهنشاه ایلیا مهر (ظ) به سلامت باد... تاييد مي شود . ليكن زان جايي كه در سيطره ي حكومت ما آزاد ديني كلام اول است پس تو را در انتخاب كيش خود ازاد مي گذاريم . باشد كه عياري گيري لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :167::167::167::167::167::167::167:من موندم بعضیا مگه منو نمیشناسن که بعضی وقتا یه حرفایی میزنن دیگه کری خوندن نبینم چی گفتییییییییییییییی!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شاهنشاه ایلیا مهر (ظ) الان ظ یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شاهنشاه ایلیا مهر(ظ) الان ظ یعنی چی؟ :ws28: خب ( ص ) و ( س ) و ( ع )و ( ره ) که قبلا مورد استفاده قرار گرفته گفتیم یه چیز جدیدی باشه. ظ به معنی ظالم ها نیست شوند توسط ایلیا ان شالله لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ (ظ) يعني ظلم ها به پايان ميرسند ظالم هيشه بازنده است و ظهر عاشورا هوا گرم است لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یه ظ این همه معنی داشته و نمیدونستیم. بابا ایول به ظ لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ همانا تصمیم گرفتیم به امر شاهنشاه ایلیامهر(ظ) تا فرقه ی ضاله ی سیبیلوها را نابود کنیم. :w410: هر کس که ما را یاری کند در پناه الطاف بی کران شاهنشاه قرار خواهد رفت... باشد که از رستگاران شوید... لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ درود بر شاهنشاه ایلیا مهر من تا آخرین قطره خونم در خدمت شاهنشاه هستم لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ در خدمت گذاري حاضريم:banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خبر: امروز در ساعت 17:20 پروفایل معاون امپراطوری نواندیشان(اسماعبل) مورد تهاجم و تاخت و تاز سربازان گمنام آدمین (ژ)قرار گرفته و از میزان صدمات وارده اطلاع جدیدی منتشر نشده است کانوپوس-خبرنگار اعزامی واحد خبر-رم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خبر:امروز در ساعت 17:20 پروفایل معاون امپراطوری نواندیشان(اسماعبل) مورد تهاجم و تاخت و تاز سربازان گمنام آدمین (ژ)قرار گرفته و از میزان صدمات وارده اطلاع جدیدی منتشر نشده است کانوپوس-خبرنگار اعزامی واحد خبر-رم کی کجا چطور چرا من خبر دار نشدم :w00: :w00: :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده