NYX 1007 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 قبيله ي سيبيلوو نه جاي ماندن است .. به نداي پدرانمان گوش بسپار شاهزاده ي جوان .. قبيله ي سيبيلو به زودي در هم خواهد شكستن و هرانچه از انس و جن ماندن را تاراج خواهد بودن . پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردید مهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور!
armstrong 2214 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم...
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2010 پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردیدمهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور! شهزاده ي ايراني را به پادشاهي خيانت راه نيست ... [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2010 درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم... درود بر يگانه سرباز ميهن شاهزاده ارمين جوان تو را نويد جاودانگي است فرزندم . چو باشد به لشكر دو مرد اين چنين نباشد هراسم ز سٌمِ ستوران ِ چين !
NYX 1007 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 شهزاده ي ايراني را به پادشاهي خيانت راه نيست ... [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :ws44: یاد چک چک یزد افتادم:ws44:
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2010 :ws44: یاد چک چک یزد افتادم:ws44: و اگر رفتن گزيني به زودي ياد چك چك خون از سيبيل ِ سيبيلوها خواهي افتادن !
armstrong 2214 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 درود بر يگانه سرباز ميهن شاهزاده ارمين جوان تو را نويد جاودانگي است فرزندم . چو باشد به لشكر دو مرد اين چنين نباشد هراسم ز سٌمِ ستوران ِ چين ! ای شهنشاه هرچه گویی من ترا فرمان برم میکَنَم من آن سیبیل را سوی ادمین می برم :167:
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2010 ای شهنشاه هرچه گویی من ترا فرمان برممیکَنَم من آن سیبیل را سوی ادمین می برم :167: صد درودِ سلطنت همراه نام نامي ات اردياي شاه و ادمين تا ابد بٌد حامي ات
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk:
NYX 1007 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk: شما برو سوالتو طرح کن تا جنگ شروع نشده!!:vahidrk: :there:
mamooshak 8194 ارسال شده در 7 مرداد، 2010 به نام مهد تاريخ و تمدن، سرزمين نوانديشان اندي است كه قبيله ي تازه تاسيس سيبيلوها ( ل.ا.ع )* در خاك ابا و اجدادي مان، سرزمين نوانديشان پا گرفته و سعي بر ايجاد رعب و وحشت ميان رعيت برده است . پس اراده كرديم تا گرد هم آييم و از براي سركوبي اين قبيله به پا خيزيم . پس هر آن كس كه امروز ما را به رسميت شناخت و با ما پيمان ياري بست از گزند تيغ و شمشير محفوظ و هر آن كه چنين نكرد كه او را نه فرجام نيكي است . امروز بر شما فرزندان نو انديش واجب است خود را به فنون روز بالاخص فن اسپمينگ تجهيز نماييد . و بر شماست اداي رسالت اجدادي و دفاع از خون مردان و زناني كه براي خاك نوانديشان از من و تو گذشتن گرفتند و به سلاح دشمن كش " ما " تجهيز گرديدند . فرزندان من دوران تقيه ديگر به سر آمده است امروز شما را به نبرد رو در رو مي خوانم . پس به نداي الحق گوش فرا دهيد و اين است راز جاودانگي . زنده باد امپراطوري نوانديشان شاهنشاه ايليا مهر [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] * ل.ا.ع = لعنت الادمين عليه ! سوكسين همتون :ws47: ميگن با دم شير در افتادن، ور افتادنه مراقب دمهاتون باشين :ws47:
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 8 مرداد، 2010 :ws28:حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :icon_pf (95)::Laie_28::femenist::banel_smiley_90::guntootsmiley2:
mamooshak 8194 ارسال شده در 8 مرداد، 2010 ما هم هستیم در این سیبیل کَنی فقز کافیه منو خبر کنین :w00: چقد سريع ميفروشي گروهتو :w00: تو خودت سيبيلويي، رفتي تو گروه اين بيتربيتا؟؟؟ :w00::w00: :ws28:حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :icon_pf (95)::Laie_28::femenist::banel_smiley_90::guntootsmiley2: :ubhuekdv133q83a7yy7
mamooshak 8194 ارسال شده در 8 مرداد، 2010 پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردیدمهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور! اي ول، خيلي خوشم اومد ازت درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم... در خواب بيند پنبه دانه و اگر رفتن گزيني به زودي ياد چك چك خون از سيبيل ِ سيبيلوها خواهي افتادن ! زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk: همچنان در خواب بيند پنبه دانه
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 8 مرداد، 2010 سلام...... همی هماورد جنگ آید به گوش..... :w410: شاه ایلیا این قبیله سیبیلویی وز روزگاری تکراری سه بیلی بر خویش گرفته و همی شاد اند...... :ws2: روا نباشدی که شادیشان را چونان تاریکی غم بار کنی....... :ws2: چه خوش باشد که با هم کنیم زندگانی و ز کینه و درد و غم و جنگ به دور ...... :ws2: ****************** راستی قاصدک....... :icon_pf (44): چیز ببخشید شاه قاصدک :w410: اگه پشتیبانی هوایی خواستی شونصد و نود و ده تایی هواپیماهای فوق پیشرفته ضد سیبیلویی دارم میفرستم کمک.....
salvador 1932 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 اگه احتياج به فرمانده داريد رو من حساب كنيد زنده باد امپراطوري نوانديشان
Anooshe 11040 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 پیمان میبندیم.. نمیدونم چرا انقدر از این جمله خندم گرفت میگم ایلیا جان چندسال تئاتر کار کردی؟ در ضمن این گروه سیبیلوها فقط سپیده و مموشکش کل امپراطوری شمارو حریفن:62izy85:
NYX 1007 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 نمیدونم چرا انقدر از این جمله خندم گرفت میگم ایلیا جان چندسال تئاتر کار کردی؟ در ضمن این گروه سیبیلوها فقط سپیده و مموشکش کل امپراطوری شمارو حریفن:62izy85: تایید میشه شدیدا!
NYX 1007 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 وای این آهنگه منو کشته ! ..... خیلی خفن به این موضوع میخوره:shad: یه دونه ای
ارسال های توصیه شده