NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قبيله ي سيبيلوو نه جاي ماندن است .. به نداي پدرانمان گوش بسپار شاهزاده ي جوان .. قبيله ي سيبيلو به زودي در هم خواهد شكستن و هرانچه از انس و جن ماندن را تاراج خواهد بودن . پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردید مهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور! لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم... لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردیدمهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور! شهزاده ي ايراني را به پادشاهي خيانت راه نيست ... [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم... درود بر يگانه سرباز ميهن شاهزاده ارمين جوان تو را نويد جاودانگي است فرزندم . چو باشد به لشكر دو مرد اين چنين نباشد هراسم ز سٌمِ ستوران ِ چين ! لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شهزاده ي ايراني را به پادشاهي خيانت راه نيست ... [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :ws44: یاد چک چک یزد افتادم:ws44: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws44: یاد چک چک یزد افتادم:ws44: و اگر رفتن گزيني به زودي ياد چك چك خون از سيبيل ِ سيبيلوها خواهي افتادن ! لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درود بر يگانه سرباز ميهن شاهزاده ارمين جوان تو را نويد جاودانگي است فرزندم . چو باشد به لشكر دو مرد اين چنين نباشد هراسم ز سٌمِ ستوران ِ چين ! ای شهنشاه هرچه گویی من ترا فرمان برم میکَنَم من آن سیبیل را سوی ادمین می برم :167: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ای شهنشاه هرچه گویی من ترا فرمان برممیکَنَم من آن سیبیل را سوی ادمین می برم :167: صد درودِ سلطنت همراه نام نامي ات اردياي شاه و ادمين تا ابد بٌد حامي ات لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk: شما برو سوالتو طرح کن تا جنگ شروع نشده!!:vahidrk: :there: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما هم هستیم در این سیبیل کَنی فقز کافیه منو خبر کنین لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نام مهد تاريخ و تمدن، سرزمين نوانديشان اندي است كه قبيله ي تازه تاسيس سيبيلوها ( ل.ا.ع )* در خاك ابا و اجدادي مان، سرزمين نوانديشان پا گرفته و سعي بر ايجاد رعب و وحشت ميان رعيت برده است . پس اراده كرديم تا گرد هم آييم و از براي سركوبي اين قبيله به پا خيزيم . پس هر آن كس كه امروز ما را به رسميت شناخت و با ما پيمان ياري بست از گزند تيغ و شمشير محفوظ و هر آن كه چنين نكرد كه او را نه فرجام نيكي است . امروز بر شما فرزندان نو انديش واجب است خود را به فنون روز بالاخص فن اسپمينگ تجهيز نماييد . و بر شماست اداي رسالت اجدادي و دفاع از خون مردان و زناني كه براي خاك نوانديشان از من و تو گذشتن گرفتند و به سلاح دشمن كش " ما " تجهيز گرديدند . فرزندان من دوران تقيه ديگر به سر آمده است امروز شما را به نبرد رو در رو مي خوانم . پس به نداي الحق گوش فرا دهيد و اين است راز جاودانگي . زنده باد امپراطوري نوانديشان شاهنشاه ايليا مهر [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] * ل.ا.ع = لعنت الادمين عليه ! سوكسين همتون :ws47: ميگن با دم شير در افتادن، ور افتادنه مراقب دمهاتون باشين :ws47: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28:حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :icon_pf (95)::Laie_28::femenist::banel_smiley_90::guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما هم هستیم در این سیبیل کَنی فقز کافیه منو خبر کنین :w00: چقد سريع ميفروشي گروهتو :w00: تو خودت سيبيلويي، رفتي تو گروه اين بيتربيتا؟؟؟ :w00::w00: :ws28:حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :icon_pf (95)::Laie_28::femenist::banel_smiley_90::guntootsmiley2: :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس جنگ با سیبیلوها را انتخاب کردیدمهرت را زدلم بیرون کنم یارم را ز خانه اش بیرون کنم شهزاده ی ایرانم نیم ز تور خیانت نباشد در مرامم تا به گور! اي ول، خيلي خوشم اومد ازت درود بر شاهنشاه ایلیا مهر ( ظ ) هم اینک من انزجار خود را از قبیله ی سیبیلوها(ل.ا.ع) اعلام میدارم و خود را آماده ی فدا شدن در راه انجمن میکنم و تا کندن آخرین تار از سیبیلهایشان زیر چتر الطاف این امپراطوری میمانم... باشد که از رستگاران شوم... در خواب بيند پنبه دانه و اگر رفتن گزيني به زودي ياد چك چك خون از سيبيل ِ سيبيلوها خواهي افتادن ! زنده باد بیکاران انجمن!! هر دو جناحو منظور بود!! :vahidrk: همچنان در خواب بيند پنبه دانه لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام...... همی هماورد جنگ آید به گوش..... :w410: شاه ایلیا این قبیله سیبیلویی وز روزگاری تکراری سه بیلی بر خویش گرفته و همی شاد اند...... :ws2: روا نباشدی که شادیشان را چونان تاریکی غم بار کنی....... :ws2: چه خوش باشد که با هم کنیم زندگانی و ز کینه و درد و غم و جنگ به دور ...... :ws2: ****************** راستی قاصدک....... :icon_pf (44): چیز ببخشید شاه قاصدک :w410: اگه پشتیبانی هوایی خواستی شونصد و نود و ده تایی هواپیماهای فوق پیشرفته ضد سیبیلویی دارم میفرستم کمک..... لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه احتياج به فرمانده داريد رو من حساب كنيد زنده باد امپراطوري نوانديشان لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پیمان میبندیم.. نمیدونم چرا انقدر از این جمله خندم گرفت میگم ایلیا جان چندسال تئاتر کار کردی؟ در ضمن این گروه سیبیلوها فقط سپیده و مموشکش کل امپراطوری شمارو حریفن:62izy85: لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا انقدر از این جمله خندم گرفت میگم ایلیا جان چندسال تئاتر کار کردی؟ در ضمن این گروه سیبیلوها فقط سپیده و مموشکش کل امپراطوری شمارو حریفن:62izy85: تایید میشه شدیدا! لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای این آهنگه منو کشته ! ..... خیلی خفن به این موضوع میخوره:shad: یه دونه ای لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده