M!Zare 48037 ارسال شده در 11 دی، 2013 در سال ۱۹۹۲ در یکی از ایالتهای آمریکا اتفاقی می افتد.در شبانگاه صدای زنی در محله ای پیچید که به مدت ۴۵ دقیقه فریاد می زد و از دیگران کمک می خواست و حتی صدای ضرب و جرح هم به گوش می رسید. اما آنچه این رویداد را از سایر رویدادها متمایز ساخته است. این است که در طی این ۴۵ دقیقه هیچ کس به فریاد این خانم توجه نکرد و حتی کسی به پلیس هم زنگ نزد. صبح فردا که جسد این خانم در خیابان پیدا شد، عده زیادی اعتراف کردند که صدای او را شنیده اند و حتی پشت پنجره آمده و کتک خوردن او را دیده اند. بعد از این رخداد پژوهشهای زیادی در جهت بررسی این موضوع صورت گرفت که چرا از بین ۹۴ نفری که صدای این خانم را شنیده اند، کسی به داد او نرسیده است. پژوهشهای فراوانی انجام شد و نتیجه آن سبب شکل گیری نظریه لوث مسئولیت شد. بدین معنا که وقتی افراد زیادی در یک رویداد شریک باشند که هر یک بتواند نتیجه آن رویداد را تغییر دهد، امکان آنکه کسی در آن رویداد دخالت کند، به حداقل می رسد. برگرفته از نوشته های آقای امیرآبادی نظر شما در این باره چیست؟ 15
hasti1988 22046 ارسال شده در 11 دی، 2013 یه مستند در این باره ساخته شده بود ،چند وقت پیش دیدمش،دقیق یادم نمیاد کی بود ولی چیزی که یادم میاد با چند نفر از اهالی و همسایه ها حرف زده بودن ،اینکه اونموقع کجا بودن ،چیکار میکردن و .....صحنه رو بازسازی کرده بودن .... 10
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 دی، 2013 به نظر من برمیگرده به بی مسئولیتی و زدن خودمون به بی خیالی و حتی در بعضی موارد، بی غیرتی 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 11 دی، 2013 چه جالب البته نظریه را گفتم نه کشته شدن اون بدبخت ولی این همه جا صادق نیس ولی درکل درسته به نظرم چون همه میخوان بزارن ببین بقیه میرن جلو یا نه 7
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 12 دی، 2013 این مسئله ممکنه درست باشه ولی بی مسئولیتی شخص وبی خیالی نود پنج درصد توی این مسئله دخیله 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 دی، 2013 به نظر من تو همه جا صادق نیست.....مثلا تو همین اتفاقی که افتاد نباید صدق میکرد..... اونم از آدمایی که همیشه فک میکنیم از ما با شعورتر هستن...البته من اینجوری فکر نمیکنما 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 دی، 2013 چه اتفاق عجیبی من که طاقت نمیارم و از پلیس تا همسایه ها و بقیه رو خبر میکنم.. چون تنهایی کاری از دستم بر نمیاد 3
VINA 31339 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 به نظر من بی مسئولیتی نیست ترس از بعدشه یبار یه چی شد ما زنگ زدیم 110 ..جای این که نیرو اعزام کنن هی میگن اسمتون .ار کجا زنگ میزنید...نسبتتون و این چرندیات بعدشم ماشالا تو کشور ما جلو مامور تو میدون کاج طرفو کشتن که 4
ارسال های توصیه شده