M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ در سال ۱۹۹۲ در یکی از ایالتهای آمریکا اتفاقی می افتد.در شبانگاه صدای زنی در محله ای پیچید که به مدت ۴۵ دقیقه فریاد می زد و از دیگران کمک می خواست و حتی صدای ضرب و جرح هم به گوش می رسید. اما آنچه این رویداد را از سایر رویدادها متمایز ساخته است. این است که در طی این ۴۵ دقیقه هیچ کس به فریاد این خانم توجه نکرد و حتی کسی به پلیس هم زنگ نزد. صبح فردا که جسد این خانم در خیابان پیدا شد، عده زیادی اعتراف کردند که صدای او را شنیده اند و حتی پشت پنجره آمده و کتک خوردن او را دیده اند. بعد از این رخداد پژوهشهای زیادی در جهت بررسی این موضوع صورت گرفت که چرا از بین ۹۴ نفری که صدای این خانم را شنیده اند، کسی به داد او نرسیده است. پژوهشهای فراوانی انجام شد و نتیجه آن سبب شکل گیری نظریه لوث مسئولیت شد. بدین معنا که وقتی افراد زیادی در یک رویداد شریک باشند که هر یک بتواند نتیجه آن رویداد را تغییر دهد، امکان آنکه کسی در آن رویداد دخالت کند، به حداقل می رسد. برگرفته از نوشته های آقای امیرآبادی نظر شما در این باره چیست؟ 15 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ یه مستند در این باره ساخته شده بود ،چند وقت پیش دیدمش،دقیق یادم نمیاد کی بود ولی چیزی که یادم میاد با چند نفر از اهالی و همسایه ها حرف زده بودن ،اینکه اونموقع کجا بودن ،چیکار میکردن و .....صحنه رو بازسازی کرده بودن .... 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ به نظر من برمیگرده به بی مسئولیتی و زدن خودمون به بی خیالی و حتی در بعضی موارد، بی غیرتی 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ چه جالب البته نظریه را گفتم نه کشته شدن اون بدبخت ولی این همه جا صادق نیس ولی درکل درسته به نظرم چون همه میخوان بزارن ببین بقیه میرن جلو یا نه 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ این مسئله ممکنه درست باشه ولی بی مسئولیتی شخص وبی خیالی نود پنج درصد توی این مسئله دخیله 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ به نظر من تو همه جا صادق نیست.....مثلا تو همین اتفاقی که افتاد نباید صدق میکرد..... اونم از آدمایی که همیشه فک میکنیم از ما با شعورتر هستن...البته من اینجوری فکر نمیکنما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ چه اتفاق عجیبی من که طاقت نمیارم و از پلیس تا همسایه ها و بقیه رو خبر میکنم.. چون تنهایی کاری از دستم بر نمیاد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ به نظر من بی مسئولیتی نیست ترس از بعدشه یبار یه چی شد ما زنگ زدیم 110 ..جای این که نیرو اعزام کنن هی میگن اسمتون .ار کجا زنگ میزنید...نسبتتون و این چرندیات بعدشم ماشالا تو کشور ما جلو مامور تو میدون کاج طرفو کشتن که 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده