Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ یک سرمایه گذار آمریکایی قصد دارد با راه اندازی یک فروشگاه جدید، مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته بفروشد. داگ راوچ، موسس فروشگاه های زنجیرهای تریدر جو در آمریکا اعلام کرده است که سال آینده با افتتاح یک فروشگاه و رستوران در شهر بوستون، به فروش خوراکی هایی که به علت انقضای تاریخ مصرف از فروشگاه ها جمع آوری شدهاند، اقدام خواهد کرد. این در حالی است که در آمریکا سالانه ۴۰ درصد از مواد خوراکی بدون این که فاسد شده باشند، به علت سر رسیدن تاریخ انقضای درج شده بر روی بسته بندی آنها سر از سطل های زباله در می آورند. بنا بر اعلام شورای دفاع از منابع طبیعی در آمریکا، بیشتر این مواد خوراکی در حالی دور ریخته می شوند که هنوز قابل مصرف هستند. دانا گاندرس از محققان این شورا می گوید در بیشتر موارد، تاریخ انقضای مندرج بر روی بسته بندی مواد خوراکی بیانگر زمانی است که این مواد تغییر مزه می دهند و این به معنی فاسد شدن نیست. سوالی که پیش می آید این است که کدام یک از مواد خوراکی تاریخ مصرف گذشته قابل مصرف هستند؟ ماست: خانم گاندرس می گوید ماست یکی از این خوراکی هاست و به راحتی تا شش هفته قابل نگهداری است. به گفته خانم گاندرس، او گاهی مجبور می شود برای خوردن ماست گاهی کپک روی آن را جمع کند. خانم گاندرس گفت: "من گاهی ماستم را ماهها پس از سر رسیدن تاریخ مصرفش خورده ام و هیچ گاه مشکلی نداشته ام." چیپس ذرت: چیپس ذرت تا یک ماه بعد از پایان تاریخ انقضا، قابل مصرف است خانم گاندرس می گوید مصرف چیپس ذرت یک ماه پس از انقضای تاریخ مصرف آن مضر نیست، هر چند که ممکن است در این مدت بوی ماندگی به خود گرفته باشد. توصیه او این است که کمی روغن بر روی چیپس های مانده شده بریزید و آن را در فر قرار دهید. چیپس ذرت تا یک ماه بعد از پایان تاریخ انقضا، قابل مصرف است شکلات: به گفته دانا گاندرس نگهداری شکلات برای مدت های طولانی امکان پذیر است. او می گوید گاهی ممکن است بر روی سطح شکلات لایه سفیدرنگی شکل بگیرد که به آن "َشکوفه کردن" می گویند. علت ایجاد این لایه، مهاجرت مولکول های بلوری شده چربی به سطح شکلات پس از گرم شدن آن است. به گفته او، شکوفه شکلات را نباید با کپک اشتباه گرفت و مصرف آن بدون اشکال است. 'لایه سفید روی شکلات کپک نیست' تخم مرغ: خانم گاندرس می گوید مردم گاهی زودتر از زمانی که تخم مرغ فاسد می شود، آن را دور می ریزند. به گفته او می توان تخم مرغ را به راحتی به مدت ۳ تا ۵ هفته نگهداری کرد. با این حال، به گفته تد لابوزا، استاد علوم غذایی در دانشگاه مینه سوتا، بهتر است تخم مرغ در دمای کمتر از ۵ درجه سانتیگراد نگهداری شود تا از احتمال رشد باکتری سالمونلا در آن جلوگیری شود. شیر: به گفته آقای لابوزا، مزه و بوی شیر پیش از فاسد شدن آن تغییر می کند. به گفته او بهتر است شیر در محفظه در بسته و در دمای کمتر از ۲ درجه سانتیگراد در درون یخچال نگهداری شود تا میکروب ها آن را فاسد نکنند. 40 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ با شیری که نزدیک به فاسد شدن هست یعنی ترشیدن (نزدیک به ترشیدن) میشه پنیر درست کرد راهشم اینه که فرضا یک لیتر شیر رو روی گاز میزارین، همین که جوشید و خواست بیاد بالا به اندازه ی نصفش یعنی نیم لیتر توش ماست شیرین میریزین و زیرشو خاموش میکنین بعد توی یه کیسه ی نخی میریزین تا آبا ازش جدا بشن بعد تحت فشار میزارینش تو یخچال یه روز دست آخر توی آب پنیر میذارین و بعدشم مصرف میکنین خیلی هم خوشمزه میشه 18 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ فکر کن همچین کاری اینجا انجام بشه....تفاوت افکار رو فرهنگ رو توجه کنید...اینجا تاریخ تولید رو هنوز روزش نیمده میزنن..حالا انقضاشم شما قضاوت کنید..ممنون از مهدی جان که همیشه سنت شکنی میکنه. 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ مرسی مهندس جالب بود..چون بعضی وقتا خیلی اسراف میشه! 7 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ ممنونم از دعوتت مهدی جان. بسیار مفید!! دیدی گفتم تخصصت تو چیه!!!! 9 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتت من که ترجیح میدم شیرو همون وقتی که بوش در میاد دیگه نخورم حالا میخواد فاسد باشه یا سالم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتتون،جالب بود محض اطلاع تقریبا تمام مواد بهداشتی و آرایشی هم تا 6 ماه پس از تاریخ انقضا قابل مصرف هستند با این قیمت های نجومی مردم حاضرند همه چیز تاریخ گذشته شون رو بخورند اما دور نریزند 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتت جالب بود مثل همیشه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ آمریکاییها یکی از اسراف کارترین موجودات رو زمینن، اصلا یه وضع افتضاحی، میبینید نصف سالاد مونده بد از شام، همینجوری میریزن دور! یعنی تا به چشه خودم خیلی چیزا رو ندیدم باورم نمیشد. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ شیرهای ایران دوحالت دارند یا قبل از انقضاشون میبرند و فاسد میشوند که واقعا دیگه نمیشه کاریش کرد.. یا کلا جنس شیرخشکش خوبه و کلا تا یک ماه هم فاسد نمیشوند.. من چیپس و پفک تاریخ گذشته خوردم طوریم نشده تازه مزه اش هم بهتر شده بود.. 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ مرسی آقامهدی گل مث همیشه جالب بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده