رفتن به مطلب

مکالمه ای که هر از گاهی شاهدش هستیم :|

ارسال های توصیه شده

5ogr3y8akpvsgo6oc3um.jpg

سلام دوست عزیز. ممنون که تشریف آوردید. گفتید که برای انجام پروژتون اومدید. میتونم کمکتون کنم؟

- سلام. ممنون. بله. من برای ساخت خونم دنبال یه معمار خوب میگشتم که بتونه برام طراحی کنه. شما وقت کافی دارید؟

بله البته. چیز خاصی مد نظرتون هست؟ خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

- اوه بله. میخواستم ترکیبی از چند کار متفاوت رو برام طراحی کنید. فکر نکنم زیاد سخت باشه. منظورم اینه که نمیخوام وقت زیادی رو روش بزارید. فقط میتونید چند پیشنهاد بهم بدید؟ ینی نه. ببینید من چنتا عکس دارم که میخوام نشونتون بدم. یه چیزی تو این مایه ها:

بعد عکسی از یه مجله مربوط به سال 1986 در مورد ساختمون سازی تو آمریکا رو نشونم میده.

- میتونید یه نقشه شبیه این برام بکشید؟ البته نمیخوام زیاد گرون تموم شه. اصلا نظرتون در مورد این کار چیه؟

بعد یه عکس از تاج محل نشونم میده و میگه که دوست یکی از اقوامش این عکسو پارسال تو سفرش به هند گرفته

- در حقیقت من یه چیزی میخوام شبیه این باشه:

یه عکس از برد پیت و انجلینا جولی رو کنار خانه آبشار نشونم میده و میگه:

xuo69nbofsz4s563r.jpg

- میتونید این دو تای آخریو با هم ترکیب کنید؟

خب این یه تجربه جدیده...

- خوب اینا یه کم پیچیده هستند. راستش میخوام پروانه ساختمون بگیرم. حالا نقشه شما زیادم جزئیات نداشته باشه مهم نیست. حالا تو این مایه ها چیزی دارید بهم نشون بدید؟

منظورتون تو آرشیومه؟

- بله درسته

البته. تشریف بیارید چنتا از کارای خوبمونو نشونتون بدیم که قبلا ساختیم

- راستش نه. یه کار جدید میخوام. یه چیزی که همه ببینند و ازش لذت ببریند. میتونید نشونم بدید؟

اوممم. فکر نکنم همچین کاری باشه که بتونم نشونتون بدم!

- اوووووه. خیلی ممنون. حالا کس دیگه ای رو میشناسید که بهم معرفی کنید؟

نه متاسفانه. خیلی ببخشید

- خواهش میکنم شما ببخشید مزاحمتون شدم. با اجازه.

.

.

پی نوشت: باور کنید این داستان واقعی واقعیه! الان من از تیمارستان دارم براتون تاپیک میزنم :4564:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ادم نمیدونه در این مواقع بخنده یا عصبانی بشه!:w58:

هرکسی در حیطه ی کاریه خودش به اینجور ادما برمیخوره.

مثلا یکی اومده بود سفارش لباس بده میخواست زیپ لباسش مخفی باشه،توی چشای من نگاه میکرد میگفت شما میدونی زیپ مخفی چیه؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

واقعیته تلخیه... فک میکنم الان تو ایران دوره ای شده که هیچ کس واقعا نمیدونه که چه انتظاری از محل زندگیش داره دچار بحرانی شدیم که معمارا هم بیگناه نیستن هیچکس الان برای طراحی خونه نمیپرسه که چه کسایی میخوان اینجا زندگی کنن؟

علایقشون چیه؟؟

از صبح تا شب قراره تو اون خونه چیکار کنن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...