رفتن به مطلب

ﺍﯾﺎ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﻠﻔﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺣﺎﻟﺸﻮ ﺑﺪ ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﺭ ﺑﮕﯿﺮﯼ

ارسال های توصیه شده

ﺍﯾﺎ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﻠﻔﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺣﺎﻟﺸﻮ ﺑﺪ ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﺭ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﭘﺲ ﺑﯿﺎ ﭘﺎﯾﯿﻦ

. . . . ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺑﺪﺭﺩﺑﺨﻮﺭ!!

ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﻛﺴﺎﯾﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﻛﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻣﺰﺍﺣﻤﺸﻮﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﭼﯽ ﺑﺎﺷﻪ!...

ﺭﻭﺵ ﺣﺎﻟﮕﯿﺮﯼ :

1 ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﺍﻭﻥ ﺩﻛﻤﻪ ﯼ ﺳﺒﺰ ﺭﻭﯼ ﻛﯿﺒﻮﺭﺩ ﮔﻮﺷﯿﺘﻮﻥ ﻛﻪ ﻋﻜﺲ ﯾﻪ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﺴﺖ ﺭﻭ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﻛﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﺗﺎ ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﻛﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ : ﺍﯾﻦ ﻛﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺘﻮﻧﻪ ﺗﻠﻔﻨﺸﻮ ﻗﻄﻊ ﻛﻨﻪ )ﻭ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻫﻢ ﯾﻪ ﺣﺎﻟﯽ ﻣﯿﺒﺮﻩ

( ﺭﻭﺵ ﺣﺎﻟﮕﯿﺮﯼ : 2 ﺑﺮﯾﺪ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺗﻤﺎﺱ ﮔﻮﺷﯿﺘﻮﻥ ﻭ ﮔﻮﺷﯽ ﺗﻮﻧﻮ ﺭﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﭘﻠﯿﺲ 110 ﺩﺍﯾﻮﺭﺕ ﻛﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﻛﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﻃﺮﻑ )ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﻠﻔﻨﯽ ( ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺳﻜﺘﻪ ﻛﻨﻪ...

ﺭﻭﺵ ﺣﺎﻟﮕﯿﺮﯼ : 3 ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺗﻮ ﯾﻪ ﭘﯿﺎﻡ ﻛﻮﺗﺎﻩ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ : ﻣﺜﻼ ali : a tab l tab l tab ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﻛﻠﻤﻪ ﺗﺐ ﺍﯾﺠﺎﺩ 8 ﻛﺎﺭﺍﻛﺘﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﺳﺖ ﻓﻘﻂ ﺗﻮﺟﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﯾﻞ ﻣﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺗﻮ ﻛﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻓﺎﯾﻞ ﺗﻜﺴﺖ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﻭ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﺗﻘﺎﻝ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻫﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﺪﯾﺪ )ﺯ ﺭﻭﺵ ﺫﺧﯿﺮﻩ ( ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺍﺱ ﺍﺍﻡ ﺍﺱ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪﺵ ﻭ ﺗﺎ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﺑﮕﻢ ﺍﺳﻢ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻋﻤﻞ ﺯﯾﺮ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﯿﺎﻓﺘﻪ. ﺣﺎﻻ ﭼﯽ ﻛﺎﺭ ﻣﯿﻜﻨﻪ ؟ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺳﺘﻮﻧﻮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻪ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﺭﯼ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺮ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺎﺩ ﺣﺘﯽ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﺣﺬﻓﺶ ﻛﻨﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺷﻮ ﯾﺎ ﻓﻠﺶ ﻛﻨﻪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻛﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﺣﺬﻓﺶ ﻛﻨﻪ!!

ﺭﻭﺵ ﺣﺎﻟﮕﯿﺮﯼ : 4 ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﺻﻞ ﻣﻄﻠﺐ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﻮ : 101090503010 ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﻭﺍﺩﺍﺭﺵ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻣﺰ ﮔﻮﺷﯿﺸﻮ ﺷﺎﺭﺯ ﻛﻨﻪ ﺭﺍﻫﻬﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻛﻪ ﻃﺮﻑ ﻃﻤﻊ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﮔﻮﺷﯿﺸﻮ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻣﺰ ﺷﺎﺭﮊ ﮐﻨﻪ! ﺣﺎﻻ ﭼﻪ ﻣﯿـــــــــــــــﻜﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻣﺰ ﺷﺎﺭﮊ: ﺑﺎ ﺷﺎﺭﮊ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﻃﺮﻑ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻣﺰ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺧﻂ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺑﻪ ﻟﺴﯿﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﻣﯿﮕﺮﺩﺩ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﻣﺴﺪﻭﺩﯼ 10 ﺗﻮﻣﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﻪ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻋﺰﯾﺰﻣﻮﻥ

• Like 46
لینک به دیدگاه
lal[/MENTION];1324025]به نظر من مزاحمت از ادم کشی هم بدتره :icon_pf (34):

خب بستگی داره به مزاحمش دیگه :ws3:

یکی کلا کارش اینه صبح تا شب پدر ملتو در میاره انقد مزاحم میشه و اکثرا هم بد دهن هستن اینجور عادما، اینا آره از عادم کش بدترن :ws3:

ولی یکی میخواد یه شوخی با رفقایی چیزی کنه، من منظورم این دومی بود :ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب بستگی داره به مزاحمش دیگه :ws3:

یکی کلا کارش اینه صبح تا شب پدر ملتو در میاره انقد مزاحم میشه و اکثرا هم بد دهن هستن اینجور عادما، اینا آره از عادم کش بدترن :ws3:

ولی یکی میخواد یه شوخی با رفقایی چیزی کنه، من منظورم این دومی بود :ws37:

منظور تاپیک از نوع اولشه وگرنه نوع دوم که نه تنها بد نیست بلکه دل چند نفر هم که دور هم نشستنو شاد میکنه

و از بیکاری هم بهتره:ws3:تازه ثواب هم داره :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
خعلي باحال بود داش مجيد:ws3::a030:

به درد ميخوره:hapydancsmil:

آره به درد بخوره، فقط حیف انقد خطرناکن عادم نمیتونه اول تست کنه ببینه اصلا کار میکنن یا نه :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مزاحم شده، عادم نکشته که بیچاره :ws28::ws28:

مزاحمت از ادم کشی بدتره

:icon_gol:

آره به درد بخوره، فقط حیف انقد خطرناکن عادم نمیتونه اول تست کنه ببینه اصلا کار میکنن یا نه :ws3:

امتحان شدست کار میکنه

خوب من باید هباسم باشه اساسی:ws3:یه وقت نریم تو لیست سیاه.

بله من یک بار روش اخر رو امتحان کردم جواب داد حواستو چمع کن مامان

• Like 3
لینک به دیدگاه
عالی بود عمویی مرسسسسی:hapydancsmil:

حالا هر کی جرات داره مزاحم من شه:gnugghender:

خواهش میکنم عمویی

غیر از این طرفند هرکی مزاحم گندمی عمویی بشه با من طرفه:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
lal[/MENTION];1324133]خب حالا یه سوال ؟

ایا میشه یه مدل دیگه مزاحمو فرستاد تو لیست سیاه ایرانسل؟؟

من منظورتون رو متوجه نشدم منظورتون کدوم مدله:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
lal[/MENTION];1324133]خب حالا یه سوال ؟

ایا میشه یه مدل دیگه مزاحمو فرستاد تو لیست سیاه ایرانسل؟؟

من چیزی دیگه یادم نمیاد بخواهید میپرسم جواب میدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من چیزی دیگه یادم نمیاد بخواهید میپرسم جواب میدم

یادتون نمیاد یا بیشتر از این 4 مورد در اینترنت پیدا نکردین که بذارین؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...