sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ لاشه خرس «سوخته» در منطقه کوهرنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=5]سبزپرس - گزارش تصویری: یکی از مخاطبان سبزپرس، عکسی را از لاشه یک خرس ارسال کرده است. آنطور که در عکس مشخص است، لاشه متعلق به خرسی بالغ است که به دلیل نامشخصی کشته شده است. آنطور که فرستنده این عکس نوشته، این تصویر در منطقه کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری ثبت شده است. نکته قابل تامل در این عکس، نیمه سوخته بودن لاشه این خرس است. مشخص نیست که این خرس کشته شده و سپس به آتش کشیده شده یا آنکه بر اثر سوختن جان داده است. چنین اتفاقاتی در چند سال اخیر به وفور در طبیعت ایران رخ داده است. تصاویر کشته شدن یک خرس ماده و دو توله اش در سال 1390، بارها از رسانه های مختلف منتشر شد. پلنگ، یوزپلنگ، کاراکال، گربه وحشی، گرگ و... از گونه هایی هستند که اخبار کشتار خشونت آمیز آنها از رسانه ها منتشر شده است. [/h] هشدار! عکس، ناراحت کننده است. . . . . . . . . . . . . 11 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تقصیر محیط زیست میان خرس هارو بخاطر اینکه زنده بمونن داخل زمینهای کشاورزی مردم و باغهاشون میذارن مثلا یه محدودهٔ بزرگی که داخلش زیاد زمین هست میان این خرس رو رها میکنن و خوب اون باغبانی که اونجاست بهش خیلی ضرر وارد میشه حتا چند باری هم از محیط زیست شکایت کردن اما جوابی نمیاد من با یکی از این باغدارها یک بار روبرو شدم و بحثهای طولانی کردیم میگفت من پارسال ۸۰ میلیون بادوم داشتم امسال نصف بادوم هامو خرسها خوردن یعنی نزدیک ۴۰ میلیون....................................... خوب منم اگه جای این باغدارها بودم همین کارو با خرسها میکردم شما از بیرون نشستید واسه خرسه غصه میخورید از هیچی هم خبر ندارین همهٔ این کشتو کشتارها مقصر اصلیش محیط زیست و مسئولین هستن 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خدایا بخاطر گریه های فرشته هات متاسفیم...ما رو ببخش خدایا.. 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تقصیر محیط زیست میان خرس هارو بخاطر اینکه زنده بمونن داخل زمینهای کشاورزی مردم و باغهاشون میذارن مثلا یه محدودهٔ بزرگی که داخلش زیاد زمین هست میان این خرس رو رها میکنن و خوب اون باغبانی که اونجاست بهش خیلی ضرر وارد میشه حتا چند باری هم از محیط زیست شکایت کردن اما جوابی نمیاد من با یکی از این باغدارها یک بار روبرو شدم و بحثهای طولانی کردیم میگفت من پارسال ۸۰ میلیون بادوم داشتم امسال نصف بادوم هامو خرسها خوردن یعنی نزدیک ۴۰ میلیون....................................... خوب منم اگه جای این باغدارها بودم همین کارو با خرسها میکردم شما از بیرون نشستید واسه خرسه غصه میخورید از هیچی هم خبر ندارین همهٔ این کشتو کشتارها مقصر اصلیش محیط زیست و مسئولین هستن مقصرش مسئولین هستند.اما چرا باید 1 خرس کشته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟چون حیوانه؟؟! هر چقدر هم خرس خرابی کنه حقش این نبوده.باید به جای دیگه منتقلش میکردن .این حداقل کاری بود که میشده انجام بدن 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ ما آدما همیشه جزء مخرب محیط زیست بودیم و البته هستیم 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ واقعا وحشتناکه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ مقصرش مسئولین هستند.اما چرا باید 1 خرس کشته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟چون حیوانه؟؟! هر چقدر هم خرس خرابی کنه حقش این نبوده.باید به جای دیگه منتقلش میکردن .این حداقل کاری بود که میشده انجام بدن تاحالا تو زندگیتون با خرس مواجه شودین؟ خوب مسلمه نه خود من هم نشدم اما این دوستمون که باغ داشت توی این جایی که خرسها زندگی میکردن میگفت من چند ماه از ترس این که این خرسها که محصولات مونو نخورن شبا هم تو باغم میخوابم یعنی چند ماه بود که فقط چند روز خونه رفته بود درسته حد عقل کارش جاعبه جایی خرس هاست اما کوو گوش شنوا؟ هیچ میدونید اگه همین خرسها گیرتون بیارن فقط به خاطره اینکه حیوان هستن ممکنه بخورنتون؟ واسه خود من یه خرس ۴۰ میلیون نمیارزه میدونی ۴۰ میلیون ضرر یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر از اون دست رنجه یک سالٔ باغدار هارو خراب کردن یعنی چی؟ اگه محیط زیست تقبل هزینه میکرد اینا مسلما با خرسها کاری نداشتند..... در مورد اون خرس هم بگم که یک انسان یا چندین انسان در مقابل خرس فقط میتونن از تفنگ استفاده کنن که زنده بمونن این خرس هم اول مرده بعد این بالا رو سرش آوردن که خوب رفتاری به دور از انسانیت بوده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تاحالا تو زندگیتون با خرس مواجه شودین؟ خوب مسلمه نه خود من هم نشدم اما این دوستمون که باغ داشت توی این جایی که خرسها زندگی میکردن میگفت من چند ماه از ترس این که این خرسها که محصولات مونو نخورن شبا هم تو باغم میخوابم یعنی چند ماه بود که فقط چند روز خونه رفته بود درسته حد عقل کارش جاعبه جایی خرس هاست اما کوو گوش شنوا؟ هیچ میدونید اگه همین خرسها گیرتون بیارن فقط به خاطره اینکه حیوان هستن ممکنه بخورنتون؟ واسه خود من یه خرس ۴۰ میلیون نمیارزه میدونی ۴۰ میلیون ضرر یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر از اون دست رنجه یک سالٔ باغدار هارو خراب کردن یعنی چی؟ اگه محیط زیست تقبل هزینه میکرد اینا مسلما با خرسها کاری نداشتند..... در مورد اون خرس هم بگم که یک انسان یا چندین انسان در مقابل خرس فقط میتونن از تفنگ استفاده کنن که زنده بمونن این خرس هم اول مرده بعد این بالا رو سرش آوردن که خوب رفتاری به دور از انسانیت بوده یعنی واقعا مسئولین اهمیت ندادن؟؟؟؟؟ اینکه جای تاسف داره برای مسئولان شاید هر کس دیگه ای هم جای این آقا بود همینکار رو میکرد.ولی در کل کار انسانی نیست 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ تنها موجودی که این وسط هیچ تقصیری نداشته همین خرس کشته شده است تقصیری نداشته ولی براش حکم صادر کردن حکم زنده زنده سوختن و ذره ذره جان دادن... متاسفم متاسفم برای خودمون برای همه اونهایی که غریزه خدادای حیوون رو نادیده میگیرن و تاسف ویژه واسه همه مسئولین وای بر ما 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ تنها موجودی که این وسط هیچ تقصیری نداشته همین خرس کشته شده استتقصیری نداشته ولی براش حکم صادر کردن حکم زنده زنده سوختن و ذره ذره جان دادن... متاسفم متاسفم برای خودمون برای همه اونهایی که غریزه خدادای حیوون رو نادیده میگیرن و تاسف ویژه واسه همه مسئولین وای بر ما مطمئن باشید که خرسه بد از مرگ آتیش گرفته یعنی بعد از مرگ آتیشش زدن 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ مطمئن باشید که خرسه بد از مرگ آتیش گرفتهیعنی بعد از مرگ آتیشش زدن از کجا اینقدر مطمئنین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده