Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم صبا خانمبه امید موفقیتها و شادیهای روزافزون مرسیییییییییی قربونتتتتتتتتت بررررررررررممممممم صبا خانوم تولدتون مبارک باشهانشاالله همیشه سلامت وخوشبخت وپیروز وسربلند باشید (ببخشید شکلک نمیاد که بذارم) مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من هم به ایشون تبریک میگم انشاالله 120ساله بشین خیلی خیلیییییییییییی ممنوننننننننننننننننن تولدتون مبارک،امیدوارم همیشه موفق و سالم باشید:happy::4uboxsmiley: مرسییییییییی عزیززززززززززممممممممممم تبریک میگم . :w71:امیدوارم همیشه سالم و پیروز باشین. ممنوننننننننننننننننننننننننننننن تولدتون مبارک صبا خانم:w70: مرسیییییییییییی یه دنیاااااااااااااااااااااااااااا سلام تبریک میگم،ایشالا 120 سال عمر با عزت سلاااااااام. ممنوننننننننننننن تبــــــــــریک شاد و پیروز باشی ممنونننننننننننننننننننننن تفلدت مبارك صباجون :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مرسیییییییییی قربونتتتتتتتتتتت بررررررممممممممم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ اااااااااااا پ کلاه قرمزی شماییید؟ تبرررررررررررریک میگم ایشاا... هرچقدر دوست دارید عمر کنید باعزت و سلامت وبه همه ی خواسته هاتون برسید:4uboxsmiley::happy::w330::heartshape2::ha5t4lmd53df3cpu2lq:wubpink: بعلههههههههه خودمم یک دنیااااااااااااااا ممنوننننننننننننننننن تولدتون مبارک باشه ممنوننننننننن صبا خانم اینم کادوی من برای شما کیک تولد واااااااااااااییییییییی خیلیییییییییییییی خیلیییییییییییییی ممنونننننننننننننن لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil:تولد تولد تولدت مبارک:w330: صبای عزیز من برات بهترین ها رو آرزومندم:heartshape2: :happy: اینا هم از طرف من ناقابلهحالا حضوری هم از خجالتت در میام از اینا هم که اصلا دوس نداری برات خریدم مبارک مبارک تولدت مبارک:w330: دوست دارم هوااااااااااارتا:boos::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14: وایییییییییییییییی میناااااااااااااااااااااااااااااا. عشقههههههههههههه مننننننننننننن. نفسمممممممممممممممممممممم. وااااااااااییییییییییی ذوووووووووووووقققققققققققققق کردممممممممممممممممممممممممممممممممممم. عاشقتممممممممممممممممممممممممممم منننننننننننن. همشونو میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ وای تفلد صبا جونمه. :w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14: تفلدت مبارک. :w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14: امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی و به بهترین ها برسی واییییییییییییییی مرسیییییییییییی عشقممممممممممممممممممممممممممممم تولدت مبارک صبا جون....چ روز خوشگلیییی به دنیا اومدی...امروز تولد سهراب سپهری ام هست....تولد یکی از ادمای خعلی خوب اطرافمم هست وای مرسیییییییییی قربونت برررررررررررم. البته تولدم 16 امه. بچه ها پیشواز رفتن فقط قرمـــــز مینا دقیقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک صبا جووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: هر چی آرزوی خوبه مال خود خود خودت اصــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: 12000000 ساله بشــــــــــــــــــی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تاریخ تولد رو اشتباه زدم ، صاحب تاپیک اعلام کردن 16 مهر تولدشونه، اخه این چه دوستیه داری تو صبا ، روز تولدتم نمیدونه اصلاح شد،میریم پیشواز لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ ستاره ستارههههههههههههههه عاشقتممممممممم منننننننننننننننن ینیییییییییییی. بعد ازین همه مدت که اومدم انجمن واقعااااااااااااااااااا خوشجالمممممممممممممممم کردییییییییییییییییییییییییییییییی. دووووووست دارررررررررررممممممممممممممممم مرسییییییییییییی عشقمممممممممممممممممممممممممم گفتم یه حرکتی برم ، با این تاپیک تولدم، اینقدر بی ذوقم :ws28: کاری نکردم،انشالله توهم بیشتر سر بزنی،و البته هرجا هستی شاد باشی :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ زاد روزتون مبارک خانوم حیدری.... بهترین هایی که دوستانتون براتون خواستن من هم براتون می خوام... در ادامه مسیر موفق باشین و سربلند... لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم همیشه شاد باشی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ فک کردم دیر رسیدم،پس نگو که خیلی هم به موقع رسیدم تولدت مبارک صبا جون،کلاه قرمزی خودمون لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک صباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهمیشه شاد باشیییی عزیززززززمممم امیدوارم به هه آرزو خوشگلات برسیییی اااااوووه او اوه اوووووووووووووووه ه ه مینااااااااایییییییی خوشگلممممممممممممممممممممم. یه دنیاااااااااااااااااااااا مرسییییییییییییییییییی. یه عالمهه دوست دارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ تبــــــــــریک :icon_gol: مرسییییییییییی عزیزززززززززمممممممم صبا جان تولدت مبارک. مرسییییییییییییییییییییی عزیزززززززززززززز تولدت مبارک صبا جووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil:هر چی آرزوی خوبه مال خود خود خودت اصــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: 12000000 ساله بشــــــــــــــــــی:hapydancsmil: مرسیییییییییییییییییییی زهراااااااااااااییییییییییییی خوشکلمممممممممممممممممممممممممممم . عاشقتمممممممممممممممممممم تاریخ تولد رو اشتباه زدم ، صاحب تاپیک اعلام کردن 16 مهر تولدشونه، اخه این چه دوستیه داری تو صبا ، روز تولدتم نمیدونه اصلاح شد،میریم پیشواز ای جوووووووووووونمممممممممممممممممممممممممممممم. عشقمیییییییییییییییییییییییییییی. اصن همین یه شکلک به همش میارزه گفتم یه حرکتی برم ، با این تاپیک تولدم، اینقدر بی ذوقم :ws28: کاری نکردم،انشالله توهم بیشتر سر بزنی،و البته هرجا هستی شاد باشی :4uboxsmiley: مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زاد روزتون مبارک خانوم حیدری.... بهترین هایی که دوستانتون براتون خواستن من هم براتون می خوام... در ادامه مسیر موفق باشین و سربلند... خیلیییییی خیلیییییییییی ممنونننننننننننننن تولدت مبارک عزیزم همیشه شاد باشی :hapydancsmil: ممنوووووووووووووووونننننننننننننننن لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ فک کردم دیر رسیدم،پس نگو که خیلی هم به موقع رسیدم تولدت مبارک صبا جون،کلاه قرمزی خودمون خیلییییییی خیلییییییییییی ممنوننننننننننننننننننن قربونت بررررررررمممممممممم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ به به تولدت مبارک عزیزم با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ من هم به نوبه ی خودم تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ به به:hapydancsmil: تولد صباخانمه حالا شام میدید یا ناهار؟ سلام صباخانم تولدتون مبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: انشالله تولد 120 سالگی تون همه را دعوت کنید همیشه موفق و شاد و پیروز و سلامت باشید و دنیا به کامتون باشه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ فقط قرمـــــز مینا نه دارم روش کار میکنم از اون حالت در بیاد:ws28: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ نه دارم روش کار میکنم از اون حالت در بیاد:ws28: به صورتی میل بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده