Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ سلام نواندیشانی های عزیز این پیام یه دعوتنامه ی صمیمانه است که به مناسبت اولین گالری طراحی لباس من و دوستامه که از شما و همه ی علاقه مندان دعوت میکنم تا با حضورتون خوشحالمون کنید منتظرتون هستیم ادرس :تهران،بلوار میرداماد،میدان مادر،خیابان بهروز،کوچه شریفی،پلاک 3 واحد 8 ،گالری گلزاده تاریخ جمعه 19 مهر تا دوشنبه 22 مهر زمان 16 - 20 40 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم. من تهران نیستم وگرنه نمایشگاه لباس خیلی دوست دارم . به امید موفقیت های روز افزونت . لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ یعنی منم بیام؟؟؟ بله تشریف بیارین چه اشکالی داره؟؟!!! ما چیزای دیگه ای هم داریم... حالا دیدنش که ضرر نداره لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ با اینکه من تهران نیستم و نمی تونم بیام ، اما بهت تبریک می گم بابت این کار خلاقانه و آرزوی موفقیت می کنم براتون لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ با اینکه من تهران نیستم و نمی تونم بیام ، اما بهت تبریک می گم بابت این کار خلاقانه و آرزوی موفقیت می کنم براتون مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ عزیز دلللللللللللللللللللللللللم!!! آفرین بر تو!! خدمت میرسیم خانومی!! تبریک میگم عزیزم و ممنونم از دعوتت لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1323501]عزیز دلللللللللللللللللللللللللم!!!آفرین بر تو!! خدمت میرسیم خانومی!! تبریک میگم عزیزم و ممنونم از دعوتت وااای جدی میگی؟؟ خییییییییلی خوشحال میشم عزیزم مرسی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم.من تهران نیستم وگرنه نمایشگاه لباس خیلی دوست دارم . به امید موفقیت های روز افزونت . مرسی دوستم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چقد خوب.. کاش میتونستم بیام تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چقد خوب..کاش میتونستم بیام تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: مرسی خب چرا نمیتونی؟ تهران نیستی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ تبریک خانوم...ما راه دوریم نمیتونیم بیاییم ولی براتون موفقیت آرزومندم.... لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ lal[/MENTION];1323521]مرسیخب چرا نمیتونی؟ تهران نیستی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تهران نیستم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ تبریک خانوم...ما راه دوریم نمیتونیم بیاییم ولی براتون موفقیت آرزومندم.... ممنونم عزیزم لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ عاله .تبریک می گم. امیدوارم هر روز موفق تر باشید تو کارتون لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ تبریییییییییییییییک منم ایشالا با دوستام میام لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوست گرامی. اگر فرصت بود، چَشم. لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. سعیمو میکنم که حتما بیام. مرسی از دعوتت :icon_gol: لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم بهتون:icon_gol: تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. سعیمو میکنم که حتما بیام. مرسی از دعوتت :icon_gol: سلام دوست گرامی. اگر فرصت بود، چَشم. تبریییییییییییییییکمنم ایشالا با دوستام میام عاله .تبریک می گم.امیدوارم هر روز موفق تر باشید تو کارتون ممنونم و کاش بشه تا با حضور گرمتون خوشحالمون کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده