رفتن به مطلب

سنگین ترین ضربه!

ارسال های توصیه شده

با سلام و درود به ارواح طیبه خودمون و خودتون و با عرض تسلیت به مناسبت بازگشت پیروزمندانه خودم از میادین کار و گرفتاری و زن و بچه و قرض (درست نوشتم؟:ws3:) و قسط و اینا یه سوال کوچولو موچولو داشتم.

البته جوابشو دارم. اما جوابشم سنگینه. انقدر سنگین که ممکنه انسان رو تا مدتها به فکر فرو ببره. از این رو اینجا مطرح میکنم تا شاید بتونیم در کنار هم سنگینی جوابش رو هضم کنیم و اینا

زیاد وقت واسه حرف زدن ندارم چون بچم رو گازه. به همین خاطر جهت تسلی خاطر بازماندگان و شادی روح تازه از دست رفته گان جمیعا من یقرا فاتحمه الصصصلوااااااااااااااات

آهان. موضوع تاپیک داشت یادم میرفت!

به نظر شما یک انسان چطوری میتونه سنگین ترین ضربه رو به دیگران وارد کنه؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

خوش اومدی دوستدار اخوان ثالث...:icon_redface:

.

.

.

بستگی داره آدمِ..واقعا از جنسِ آدم باشه یا نَه...

بعضیا آدمن...ولی تو ظاهر...خوی انسانی ندارن...پس اگر با پنجه بوکس هم بیافتی به جونشون...چیزی توشون اثر نمی کنه...چون همیشه یک قدم ازت جلوترن...

ولی اگر از جنس شیشه باشه و لطافت...درونش رو می گم...ممکنه بیرونش سفت و سخت باشه...ولی کارم با درونش هست...

اگر به اعتمادش ضربه بزنی...بزرگترین ضربه هست ابولفضل جان...:icon_redface:

ضربه زدن به اعتماد...مثه ضربه ی ناک اوت تو بوکس می مونه...که روزگار بالای سرت می آد و 10 شماره ی معروف رو می شماره تو گوشت...

تو هم تو تصاویر محو و صدایی که تو گوشت می پیچه..10 ثانیه فرصت داری که پاشی و خودت رو جمع کنی...

اگر نَه...

همون ضربه به اعتمادت...تو رو از پا در می آره و از رینگ زندگی میندازتت بیرون...و بعدش می شه مُرده ی متحرک...

.

.

.

بزار از اخوان مهمونت کنم چند مصرع..:icon_redface:

فریبت می دهد ،

بر آسمان این سرخی بعد از سحرگه نیست

حریفا !

گوش سرما برده است این ،

یادگار سیلی سرد زمستان است

و قندیل سپهر تنگ میدان ،

مرده یا زنده

به تابوت ستبر ظلمت نه توی مرگ اندود ،

پنهان است

حریفا !

رو چراغ باده را بفروز ،

شب با روز یکسان است

سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت

اخوان ثالث

• Like 9
لینک به دیدگاه

با نظر sam عزیز موافقم...:icon_gol:

خودمم یه نظر کوچیک میدم....:ws52:

با هر کسی باید با سلاح خودش جنگید...این طوری بهترین ضربه رو میخوره....:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خب آدما با هم فرق میکنن

بعضیا خب زود خودشون رو لو نمیدن که تو بدونی نقطه ضعفشون چیه

آدمای احساسی که از راه احساس واینکه حسشون رو نادیده بگیری و با احساسشون بازی کنی،ضربه خیلی محکمی میخورن

یکی که طالب مقامه ،از راه اینکه یه کاری کنی که نتونه به اون مطلوب خودش دست پیدا کنه

هرکسی طالب یه چیزیه دیگه

همون رو که ازش بگیری میشه بزرگ ترین ضربه

اصلا در یه جمله: امید هرکسی رو که ازش بگیری،میشه بزرگ ترین ضربه

• Like 6
لینک به دیدگاه

باید ببینی هدفش توی زندگی چیه بعد در راه رسیدن به اون اهداف ناکامش بزاری

یا عزیزترین افرادش رو ازش بگیری

ولی در کل با کسی چنین کاری نکنید ... اگه کسی هست که دهنتونو سرویس کرده به خدا واگذارش کنید ... دنیا دار مکافاته ... چوب خدا صدا نداره وقتی بزنه دوا نداره ... (اصلا آدم مذهبی نیستم و حتی در مورد وجود یا عدم خدا هم پر از تردید ام اما به این مسایل اعتقاد دارم ... خدا هم اگه نباشه ... این بازی روزگاره...)

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کردن. خصوصا از سام عزیز که ما رو یه اخوان ثالث هم مهمون کردن و کلی منبسط شدیم.

راستش جواب های دوستان خوب بود. معلومه همه اهل ضربه فنی کردن حریفن!

اما اون ضربه ای که مد نظر منه و با بقیه این ضربات هم از نوع سنگینی ضربه و شدتش فرق میکنه و هم از نوع عواقبش.

این ضرباتی که شما گفتید درسته سنگینه اما عواقبش هم دامن حریف رو میگیره هم دامن خود آدم را. ضربه نباید مثل پتک صرفا داغون بکنه. بلکه باید مثل سیل دگرگون بکنه. مثل انقلاب متحول بکنه.

حالا برای اینکه زیاد مسئله رو پیچیده اش نکنیم من خودم میگم که سنگین ترین ضربه چیه شما نظراتتون رو راجع به این ضربه بیان کنید.

از نظر من سنگین ترین ضربه رو ادب وارد میکنه. نه مشت و لگد!

شما قوی ترین آدم های روی زمین رو میتونید با ادب چنان ضربه فنی کنید که دیگه نتونه از جاش بلند شه. بیاید سعی کنیم راه های ضربه زدن به آدم ها رو از راه ادب تمرین کنیم.

به اصطلاح بیاید با پنبه سر ببریم. انگلیسی ها در بین مردمان کره زمین بیشتر از هر مللی مبادی آداب هستن. اما بیشترین ضربه رو به تمام ملل در طول تاریخ انگلیسی ها وارد کردن. البته منظورم این نیست که بخوایم از مردم سوء استفاده کنیم. منظورم اینه که بیاید به جای گردن کلفتی مودب باشیم. از همه نظر بهتر جواب میده. من امتحان کردم جواب گرفتم. شما هم امتحان کنید جواب میده. :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنون از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کردن. خصوصا از سام عزیز که ما رو یه اخوان ثالث هم مهمون کردن و کلی منبسط شدیم.

راستش جواب های دوستان خوب بود. معلومه همه اهل ضربه فنی کردن حریفن!

اما اون ضربه ای که مد نظر منه و با بقیه این ضربات هم از نوع سنگینی ضربه و شدتش فرق میکنه و هم از نوع عواقبش.

این ضرباتی که شما گفتید درسته سنگینه اما عواقبش هم دامن حریف رو میگیره هم دامن خود آدم را. ضربه نباید مثل پتک صرفا داغون بکنه. بلکه باید مثل سیل دگرگون بکنه. مثل انقلاب متحول بکنه.

حالا برای اینکه زیاد مسئله رو پیچیده اش نکنیم من خودم میگم که سنگین ترین ضربه چیه شما نظراتتون رو راجع به این ضربه بیان کنید.

از نظر من سنگین ترین ضربه رو ادب وارد میکنه. نه مشت و لگد!

شما قوی ترین آدم های روی زمین رو میتونید با ادب چنان ضربه فنی کنید که دیگه نتونه از جاش بلند شه. بیاید سعی کنیم راه های ضربه زدن به آدم ها رو از راه ادب تمرین کنیم.

به اصطلاح بیاید با پنبه سر ببریم. انگلیسی ها در بین مردمان کره زمین بیشتر از هر مللی مبادی آداب هستن. اما بیشترین ضربه رو به تمام ملل در طول تاریخ انگلیسی ها وارد کردن. البته منظورم این نیست که بخوایم از مردم سوء استفاده کنیم. منظورم اینه که بیاید به جای گردن کلفتی مودب باشیم. از همه نظر بهتر جواب میده. من امتحان کردم جواب گرفتم. شما هم امتحان کنید جواب میده. :a030:

البته ابوالفضل جان...سوالتون خودمون رو مخاطب قرار نداده بودا.....:icon_redface:

گفتین چه جوری می شه به یکی ضربه زد..نه شما چه جوری به یک نفر ضربه می زنین..یا اگه بخواهین به یکی ضربه بزنین چه جوری عمل می کنین؟

اینجوری شاید حتی نظرات به گونه ای بوده که شاید طبق مشاهدات و تجربه های خاطراتی دوستان در مورد موقعیت هایی که بر دیگران اتفاق افتاده بیان شده...

وگرنه شخص بنده نظری که رو اعلام کردم از طرف خودم نبوده...که بخوام ضربه فنی کنم....آیینه ای بود از تجربه که مشاهده کرده بودم...:icon_redface:

بنده با شما هم نظر هستم...:icon_redface:

حالا اگه سوال اینجوری مطرح شه که شما چه طوری ضربه می زنی...

من خواهم گفت....من ضربه نمی زنم....من ضربه گیر نصب می کنم...:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...