دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ خدا نکنه چرا تا یک چیز بد میبینیم صورت مسئله را حل میکنیم به جای این کار از خدا شاکر باشیم که حداقل ما دستمون به دهنمون میرسه واگر هم کسی را میشناسید که در اطراف شماست که اینجوریه وخودتون نمیتونید کمکشون کنید یک گروه تشکیل بدین برای کمک به اون فرد چرا خودتون را نفرین میکنید اونکه بله صد در صد..همیشه باید شاکر خدا باشیم لابد اولین چیزی که به ذهنم رسیده "الهی بمیرم "بود که گفتم... ببخشید 9 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ پس ما کجای این پازلیم؟ چرا شکم گنده ها باید روز به روز قوی تر بشن؟؟ کاش انقدر درحال بدو بدو نبودیم و میتونستیم بی تفاوت رد نشیم از کنار همه چی.. بی تفاوتی عمق فاجعه رو روز به روز بیشتر میکنه.. اگر از اول جلو منكر گرفته نشود و مردم ساكت بمانند، پى در پى خطراتى را به دنبال خواهد داشت. به مراحل زیر توجه فرمائید: گام اول - دیدن گناه و بى تفاوتى و نهى از منكر نكردن؛ گام دوم - عادى شدن گناه گام سوم - رضایت به انجام گناه ؛ گام چهارم - كمك به انجام گناه؛ گام پنجم - ارتكاب گناه؛ گام ششم - اصرار در انجام گناه، معتاد شدن به آن و حتى لذت بردن از آن؛ گام هفتم - دعوت دیگران به انجام گناه؛ گام هشتم - سرمایهگذارى براى انجام و تبلیغ گناه؛ گام نهم - موضع گیرى در برابر كسانى كه اهل خلاف نیستند و طرد و تبعید آنان؛ گام دهم - سنگدل شدن و قساوت قلب پیدا كردن (نعوذ بالله). آرى! اگر قرآن مىفرماید : «از گامهاى شیطان پیروى نكنید!» به خاطر آن است كه او انسان را گام به گام به فساد مىكشاند. نهج البلاغه، نفوذ تدریجى و گام به گام شیطان را اینگونه توصیف مىفرماید : - «فَباضَ» ؛ اول شیطان در روح آنان تخمگذارى مىكند. - «وَ فَرَّخَ فى صُدُورهم» ؛ بعد جوجه ها از تخم سر باز مىكنند. - «و دَبَّ» ؛ بعد جوجه هاى شیطانى در روح انسان چهار دست و پا به حركت در مىآیند. - «و دَرَجَ فى حُجُورهم» ؛ سپس در دامن انسانها به راه مىافتند. - «فَنَظَر بِاَعیُنِهم» ؛ سپس شیطان به چشم آنان مىنگرد و به جاى عین الله، عین الشیطان مىشوند. - «و نَطَقَ بِاَلْسِنَتِهم» ؛ شیطان حرف خود را به زبان آنان مىزند. - «فَرَكِبَ بهم الزَّلَل» ؛ شیطان به واسطه همین افراد، سبب لغزش دیگران را فراهم مىكند. آثار شوم هر گناه وسیلهاى براى گناه دیگر مىشود. اگر انسان مراقب در حركات و رفتار خود و دیگران نباشد و به خود و دیگران نهیب نزد، گاهى یك رویه یا گناه سرچشمه انواع خلاف هاى دیگر مىشود. وَ لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّیْطان (بقره/168 و 208) وَ مَنْ یَتَّبِع خُطُواتِ الشَّیْطانِ فَاِنَّهُ یَأمُرُ بِالْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَر (نور/21) 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ دلم به حال پسرک سوخت! وقتی گفتم کفش هایم را خوب واکس بزن... گفت خیالت راحت مثل روزگارم سیاهش می کنم ...! 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ورنه بر روی مزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟ 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ خانه ما دیوار ندارد می توانی بیایی گاهی سر بزن نترس گرسنگی ما واگیر ندارد 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ جایگاه ما که آنقدر ازش ناراضی هستیم . . . آرزوی یه خانواده دیگست . . . مطمئن باش جایگاه خیلی ساده همین خانواده هم آرزوی یکی دیگست . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ دیدن این عکس ها که همگی واقعیات و حقایق تلخ جامعۀ بظاهر اسلامی ما ( جامعه ای که تحصیل رایگان ،آب و برق و گاز رایگان و.. جزئی از قانون اساسیشه، جزئی که عملی نمیشه..) هستند دل هر انسان شرافتمندی رو به درد میاره... کاش چشم وجدان آنهایی که مسئول بودن،هستن و خواهند شد هم این عکس ها رو میدید.. کاش پول نفت و مالیات و خمس و زکات ملت بجای خرج شدن برای ملت های مظلوم و گرسنۀ جهان خرج ملت مظلوم و کودکان بی سرپرست و مستحق ایران میشد و هزاران کاش و کاشکی دیگر.... انگار یادت نیست کاشکی رو کاشتند اما سبز نشد.... 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ دیدن این عکس ها که همگی واقعیات و حقایق تلخ جامعۀ بظاهر اسلامی ما ( جامعه ای که تحصیل رایگان ،آب و برق و گاز رایگان و.. جزئی از قانون اساسیشه، جزئی که عملی نمیشه..) هستند دل هر انسان شرافتمندی رو به درد میاره... کاش چشم وجدان آنهایی که مسئول بودن،هستن و خواهند شد هم این عکس ها رو میدید.. کاش پول نفت و مالیات و خمس و زکات ملت بجای خرج شدن برای ملت های مظلوم و گرسنۀ جهان خرج ملت مظلوم و کودکان بی سرپرست و مستحق ایران میشد و هزاران کاش و کاشکی دیگر.... انگار یادت نیست کاشکی رو کاشتند اما سبز نشد.... کاشکی از خودمون شروع کنیم از الان اگه باواقعیت جامعه اشنا بشیم که اگه بعدها به جایی رسیدیم به فکر اونها باشیم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ روزهای برفی طولانی ترند ... برای کودکی که از سوراخ کفشش به زمستان می نگرد ! 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ عروسکش را یادت نرود...همانجا... بالای آخرین آجر بگذار... 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ می گن مرگ حقه نمیدونم چرا خوشبختی حق نیست 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ پیرمردی که در آغوش همسرش در حسرت نداشتن توان خرید دارویی فوت کرد... به احترام عشق پیرزن برای شوهرش که تا آخرین لحظه کنارش موند و جا نزد...این عشق قابل احترامه...خدایا پس کی تموم میشه...؟! 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ متحول شدم... به جای کمک به کشورهای دیگه. به داد مردمای کشور خودمون برسن.. که این جور بلایا و ناراحتی ها رو نکشن.. من واقعا متاسفم و متاثر شدم.... 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ یادمان باشد همه از راه رفتن زیر بارون لذت نمیبرن... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ یک کلام..... تو کشور ما ایران.. خیلی ها هستن.. که حتی گوشت خوردن رو یه بارم امتحان نکردن.. دستشون به گوشت نرسیده.. گوشت به کنار.. خونشونو با نایلونهایی که ماها دفترمونو جلدمیکنیم گرم میکنن... و ما نشستیم. پشت ..پنجره های دوجدارمونو.. و تو این سرما کنار شومینمونو :sorry: کشور ما ایران.. ادمایی دارن که صورتشونو با سیلی سرخ نگه میدارن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا وقتی کشور ما .. بابودن . خانواده های نیازمند. باید به کشورهای همسایه کمک کنه.. مگه اونا ازما بهترونن. میخوایم خودمونو به کشورهای دیگه نشون بدیم.. که چی.. که هرروز یه کودک از فقر از گرسنگی بمیره..:shame: بچه ها و کودکای ما .. اونایی که دارن. و دست به دهنشونم میرسه. بازم فقط ویتامین دی دارن و هزاران مریضی و بیماری رو سر این مسئله میکشن.. هرروز یه تحریم. هررزو یه گرونی... میشه. خدایی انصافه. من یه بار تجربه داشتم.. و به یه سری از خانواده ها سرزدم. و با بودن زندگی.. در زیر نایلون.. سرد که برای اونا یه دنیا گرمای وجود خانواده بود.. ..درکنار حرفاشون.. که شکاست نیست با اون دل گندشونو شاکرن.. منو متاثر کرد...:shame: و تمام این عکسایی که ما بینیم.. شاهد.. مشکلات جامعه ماست... مشکلات جهانی که در هر کشور میتونیم به عینه ببینیم...:th_scratchhead: ولی چرا نیازمندای کشور خودمونو تامین نکنیم. انشالله به امید خدا. روزی به رسه که تمام .. مردم.. دست به دست هم... همسایه به همسایه.. خونه به خونه.. دست این نیازمندان رو بگیرن. و همه یک رنگ در یک جامعه زندگی کنند..:w36: خدا برای کسانی که ندارن. بسازه. فقط میتونیم همینو بگیم. * فسکیفهم الله و هو علی العظیم.. خدا هیچ وقت نیازمندمون نکنه...* این جمله ای که من همیشه برای خودم و همه میخونم...:w72: ممنونم اقای بهره مند. 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ یک کلام..... تو کشور ما ایران.. خیلی ها هستن.. که حتی گوشت خوردن رو یه بارم امتحان نکردن.. دستشون به گوشت نرسیده.. گوشت به کنار.. خونشونو با نایلونهایی که ماها دفترمونو جلدمیکنیم گرم میکنن... و ما نشستیم. پشت ..پنجره های دوجدارمونو.. و تو این سرما کنار شومینمونو :sorry: کشور ما ایران.. ادمایی دارن که صورتشونو با سیلی سرخ نگه میدارن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا وقتی کشور ما .. بابودن . خانواده های نیازمند. باید به کشورهای همسایه کمک کنه.. مگه اونا ازما بهترونن. میخوایم خودمونو به کشورهای دیگه نشون بدیم.. که چی.. که هرروز یه کودک از فقر از گرسنگی بمیره..:shame: بچه ها و کودکای ما .. اونایی که دارن. و دست به دهنشونم میرسه. بازم فقط ویتامین دی دارن و هزاران مریضی و بیماری رو سر این مسئله میکشن.. هرروز یه تحریم. هررزو یه گرونی... میشه. خدایی انصافه. من یه بار تجربه داشتم.. و به یه سری از خانواده ها سرزدم. و با بودن زندگی.. در زیر نایلون.. سرد که برای اونا یه دنیا گرمای وجود خانواده بود.. ..درکنار حرفاشون.. که شکاست نیست با اون دل گندشونو شاکرن.. منو متاثر کرد...:shame: و تمام این عکسایی که ما بینیم.. شاهد.. مشکلات جامعه ماست... مشکلات جهانی که در هر کشور میتونیم به عینه ببینیم...:th_scratchhead: ولی چرا نیازمندای کشور خودمونو تامین نکنیم. انشالله به امید خدا. روزی به رسه که تمام .. مردم.. دست به دست هم... همسایه به همسایه.. خونه به خونه.. دست این نیازمندان رو بگیرن. و همه یک رنگ در یک جامعه زندگی کنند..:w36: خدا برای کسانی که ندارن. بسازه. فقط میتونیم همینو بگیم. * فسکیفهم الله و هو علی العظیم.. خدا هیچ وقت نیازمندمون نکنه...* این جمله ای که من همیشه برای خودم و همه میخونم...:w72: ممنونم اقای بهره مند. خیلی کامل و شیوا گفتین ممنون از نظرتون من هم امیدوارم اینروزهارو ببینم اکه بشه واجازه بدین قسمتی از متنتون رو توی قسمت بالای تاپیک بگذارم اگه اجازه میدین 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خیلی کامل و شیوا گفتین ممنون از نظرتون من هم امیدوارم اینروزهارو ببینم اکه بشه واجازه بدین قسمتی از متنتون رو توی قسمت بالای تاپیک بگذارم اگه اجازه میدین شما لطف دارید حتما چرا که نه... 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ آدم دلش میگیره این چیزا رو میبینه ای خدا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده