hamed0890154031 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ نرمافزار DesignBuilder برای مدلسازی ساختمان از جنبههای مختلف مثل فیزیک ساختمان (مصالح ساختمانی)، معماری ساختمان، سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، سیستم روشنایی و غیره کاربرد داشته و قابلیت مدلسازی همه جنبههای ساختمان را دارد. بجز مدلسازی بار گرمایشی و سرمایشی ساختمان، مصارف مختلف انرژی ساختمان از قبیل مصرف انرژی گرمایشی، سرمایشی، روشنایی، لوازم خانگی، آب گرم مصرفی و غیره را بصورت دینامیک مدلسازی مینماید. این نرمافزار همچنین قابلیت محاسبه میزان روشنایی روز و حتی مدلسازیCFD را دارد. نرم افزار مدلسازی دیزاین بیلدر با استفاده از فایل اقلیمی شهرهای مختلف ایران، محاسبات دریافت و اتلاف و مصرف انرژی را دقیقا بر اساس شرایط اقلیمی محل قرارگیری ساختمان انجام میدهد. نقش موثر این نرم افزار زمانی روشن تر میگردد که در طی مراحل طراحی و مدلسازی ساختمان، با اعمال تغییرات کوچک و بزرگ در طراحی، تاثیرات این تغییرات در میزان مصرف و یا صرفه جویی انرژی ساختمان و یا هریک از فضاها مشخص میشود. موتور مدلسازی این نرم افزار، EnergyPlus است که توسط دپارتمان انرژی آمریکا ساخته شده و از دقیق ترین نرم افزارهای موجود میباشد. نرم افزار دیزاین بیلدر نه تنها از دقت زیادی در محاسبات برخوردار است، بلکه در مقایسه با دیگر نرم افزارهای مدلسازی موجود از قابلیتهای زیادی برخوردار است. جدول زیر قابلیتهای مدلسازی چند نرم افزار را با یکدیگر مقایسه مینماید و نشان میدهد که نرم افزار دیزاین بیلدر، نسبت به بسیاری دیگر از نرم افزارها از قابلیتهای مدلسازی بسیار بیشتری برخوردار است. پیش نیازها برای یادگیری DesignBuilder دانستن اطلاعات پایه در مورد ساختمان و عوامل اقلیمی و نحوه تاثیرگذاری آنها بر روی ساختمان برای یاد گرفتن این نرم افزار کافی است. برای ساخت مدل در نرم افزار دیزاین بیلدر میتوان نقشهها را از برنامههای متنوعی چون اتوکد و یا رویت به این برنامه وارد کرد و پس از انجام تنظیمات مناطق، مصالح و کاربری، علاوه بر خروجیهایی که به صورت آماری و نموداری از مصرف انرژی ساختمان دریافت کرد، حجم سه بعدی ساختمان را به صورت فایلهای متنوع از برنامه استخراج کرد. 6 لینک به دیدگاه
hamed0890154031 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ جدیدترین ورژن نرم افزار design builder که 30 روزه فعال می باشد و بسیار قدرتمند در زمینه ی طراحی و شبیه سازی کلیه ی جزئیات در تحلیل انرژی ساختمان به کار می رود و خود شبیه سازی سازه را با اجرای نرم افزار energy plusانجام می دهد.فقط در هنگام نصب حتمن باید به اینترنت متصل باشید...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ این هم عکسی از نرم افزار: به نظرم از Revit آسون تر باشه ولی فکر کنم رویت بهتره 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ ممنون. تفاوتش با رویت در اینه که رویت شاخه هاش رو جدا کرده و در قالب نرم افزارهای متفاوت ارائه کرده مثل revit architectural یا revit structure.......اما design builder هرچند ناقص تر ولی اکثریت امکانات رو با هم داره. بسته به اینکه کاربر چه امکاناتی بخواد میتونه نرم افزار مناسب تر رو انتخاب کنه. 4 لینک به دیدگاه
behnaz130 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ممکنه بگید کجا میتونم این نرم افزار رو یاد بگیریم ؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
UORI TIMANOV 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ این نرم افزار کاملا" محاسباتی و قابل مقایسه با رویت نیست و برای محاسبه بار گرمایی و حرارتی و تابشی خورشید و همچنین انالیز سایه سایبان و پنجرها بسیار کاربردیه این نسخه دیگه تولید نمیشه چون لیسانس اون توسط شرکت اتو دسک خریداری وو توسعه یافته و بسیار قدرتمند در انالیز شده design builder بعضی از سالها یه نسخه ناقص رو با اجازه شرکت اتودسک به بازار ارائه میکنه تقریبا " اگه بتونین با هاش کارکنن نرم افزار کریر توانایی رقابت با این نرم افزار رو اصلا" نداره . هلپ اون بسختی گیر میاید و و تقریبا" tutorial از این نرم افزار تو وبها نیست . انالیز دود و اتش رو براحتی انجام میده و در یکی از ماژولهای اون ساختمان را بصورت CFD انالیز میکنه . این نرم افزار شناخته شده نیست . اخرین ورژن اون AUTODESK ECOTECT 2012 است و امسال باید صبر کنیم بیبینم ورژن 2014 اون به بازار میاید . مشکل اصلی اون پرینت گرفتن از نتایج و کانتور های اونه در کل نرم افزار بسیار جالب و جذابیه و و توانایی محاسبه باد در شهر ها با ساختمان رو داره و اگه معماران اشنا به محاسبات باشن برای این قشر بسیار کاربردی میباشد نرم افزار فلوئنت توانایی تمامی این انالیز هارو داره با قابلیت بالاتر لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام آقا این ecotect و designbuilder فک کنم خیلی با هم فرق داشته باشن ها! مطمینید که نسخه جدیداینه؟ مثلا فک نکنم اکوتکت تحلیل cfd داشته باشه. 1 لینک به دیدگاه
hamed0890154031 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ چند مقاله مفید با نرم افزار انرژی پلاس که در دوره کارشناسی و بصورت گروهی برای اولین کار کردیم.این شبیه سازی ها را می توان برای اعتبار سنجی کار خودتون با دیزاین بیلدر انجام بدین. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
majidfatima 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. من هرکاری می کنم نرم افزار designbuilderنصب نمی شودبه اینترنت هم متصل بودم امکان داره به خاطر ویندوز8باشه؟ لطفادرصورت امکان یه نفرسوال من رو پاسخ بدهد با تشکر:ws38: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ سلام.من هرکاری می کنم نرم افزار designbuilderنصب نمی شودبه اینترنت هم متصل بودم امکان داره به خاطر ویندوز8باشه؟ لطفادرصورت امکان یه نفرسوال من رو پاسخ بدهد با تشکر:ws38: روی ویندوز 8 نصب نمیشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۶ سلام خستخ نباشید پسوردش چنده؟ پسوورد چی؟؟؟ نوشتن سی روزه فعاله! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۶ نسخه ی کرک شده ی نرم افزار رو میتونین از اینجا دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گذرواژه فایل(ها): Password: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راهنمای نصب نرم افزار در فایل متنی همراه نرم افزار موجود است.قبل از هر بار اجرای نرم افزار باید License Server یعنی فایل rlm_AMPED.exe را اجرا کنید.نسخه ۴٫۵٫۰٫۱۴۸ در ۱۴ خرداد ۹۶ در ویندوز ۱۰ ویرایش ۶۴ بیتی تست شده است. 2 لینک به دیدگاه
reyhane alidoost 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ سلام. مهندس لینک دانلود این فایل مشکلی نداره؟! من نمیتونم دانلود کنم. میگه فایل موجود نیست!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ سلام.مهندس لینک دانلود این فایل مشکلی نداره؟! من نمیتونم دانلود کنم. میگه فایل موجود نیست!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام. از پست شماره 13 می تونید دانلودش کنید https://www.noandishaan.com/forums/post1625478.html#post1625478 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده