bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 ﻧﮕﺮاﻥ ﻓﺮﺩاﻳﺖ ﻧﺒﺎﺵ ﺧﺪای ﺩﻳﺮﻭﺯ و اﻣﺮﻭﺯﺕ، ﻓﺮﺩا ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ( : ﺧﻮﺷﺒﺨتی یعنی ﻧﮕﺎﻩ ﺧﺪا... واقعاً اگر اینو درک کنیم هیچ تردید و هراسی از دنیا و آینده مون نداریم. کاش اتصالی نکنیم و متصل امیدوار بمونیم. 11
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 گاهی میشه در اوج غم ها هم آرامش داشت درست وقتی که همه چیز خلاف وان چیزیه که فکر میکنی این آرامش برای اینه که میدونی یکیه میشه حواسش به توئه 8
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2013 باد با شمع خاموش کاری نداره. اگه تو مسیر بادی، بدون که روشنی... 6
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2014 آرزو می کنم تو جیب لباست پول پیدا کنی آرزو می کنم موزیکی رو که خیلی وقته دنبالشی و هیچ اسمی ازش نمیدونی، یهو یه جایی پیدا کنی آرزو می کنم وقتی دارن ازت تعریف می کنن، تو اتفاقی رد شی و بشنوی آرزو می کنم انقد بخندی که از چشمات اشک بیاد آرزو می کنم یه بویی رو که خیلی باهاش خاطره داری، یه جا به مشامت بخوره آرزو می کنم وقتی حواست نیست، سرتو بیاری بالا ببینی یکی که دوسش داری، خیلی عمیق و با یه حس مثبت و لبخند رضایت نگات می کنه آرزو می کنم یه چیزی که کوچیکه و فکر نمی کردی حالا حالاها داشته باشیش، بدستش بیاری این آرزوها کوچیکن ولی لذت بخششش... برای همه ی دوستای خوووب:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2014 هرکس به تمنای کسی غرق نیاز است هرکس به سوی قبله خود رو به نیاز است هرکس به زبان دل خود زمزمه ساز است با عشق در آمیخته در راز ونیاز است 8
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 شهریور، 2014 جایی در پشت ذهنت بسپار که جای اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست 9
saghar... 6666 ارسال شده در 3 بهمن، 2014 گاهی اوقات ... آدم دلش یک آشپزخانه آرام یک لیوان چای و مادرش را می خواهد. 8
ارسال های توصیه شده