hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی خانوم..امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی.... 13 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ البته من اینو درمورد صحبت های سام عزیز اضافه کنم،که هیئت مدیره تالار ها تصمیمش و استارترش توسط ادمین سایت ،آقا مهدی و محمد خورده...... اما درکل ونوس کسی بوده که همیشه پشت بچه های تالارش و همکارانش بوده... و بمب انرزیه 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی عزیزممم.. :hapydancsmil:همیشه پرتلاش و موفق بودی و هستی.امیدوارم اگه هدفت ارشد خوندن هست ، حتما امسال قبول بشی و با خبرهای خوب به انجمن برگردی... :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ مرسی از زهرا واقعا خسته نباشید میگم به مطهره واقعا یکی از افرادی بود که باعث شد من اینجا بمونم خیلی مدیر پیگیر و مسئولیت پذیری بود و مطمئنا الانم هس واقعا خسته نباشید بهت میگم ونوس جونم:icon_gol: ایشالا که ارشد و دکترا قبول بشی و بازم اینجا پیش ما باشی:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ ونوس واقعا یکی از بهترینهای ما بوده و هست. کارهاشون تو تالار معماری و انجمن نواندیشان فوق العاده بوده همیشه به مدیرامون میگفتم ونوس یکی از بهترین الگوهای شما میتونه باشه . خسته نباشی. ایشالا که خیلی زود با انرژی دوباره ببینیمت 15 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ ونوس جان خسته نباشی حقوق و مزایای بازنشستگی رو گرفتی بیا با هم نصف کنیم 10 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ ونوس عزیز بخاطر تمام زحماتی که کشیدی خسته نباشی . به امید خدا با این پشتکار و تلاشی که در شما دیدیم نه تنها در کنکور ارشد بلکه در کنکور زندگیتون هم موفق میشی . سپاس از همه زحماتی که کشیدی. . . . 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ باسلام منم لازم میدونم به ونوس خانم خسته نباشید عرض کنم و براشون آرزوی موفقیت و سربلندی کنم 10 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی عزیز ایشالا شاهد موفقیتت در تمامی مراحل باشیم 11 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ سلام بر بازنشسته هنوز از پا ننشسته خدا قوت انشاالله که مدیر یه شرکت یا کارخونه واقعیی بشی با حقوق ماهیانه ؛ پولهای کلان و بالا تر از اون یه زندگی پر از خوشبختی و شادی 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشید با موفقیت روزافزون شما 8 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ من هم به ایشون خسته نباشید میگم. امیدوارم همیشه موفق و موید باشند و دوباره شاهد حضور پررنگ ایشون در انجمن باشیم... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی و همیشه در زندگیت موفق باشی ونوس عزیز 8 لینک به دیدگاه
معماری منظر 354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ ونوس عزیز خسته نباشی امیدوارم همیشه و در هر کجا که هستی موفق و سربلند باشی:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده