FARHUD 3117 ارسال شده در 19 آذر، 2013 همونطور که از عنوان این تاپیک مشخصه در تصویری که میبینید ستارگان دنیای فوتبال (کارلوس توزس و جووینکو از یووه و ریکاردو کاکا از میلان) که همیشه خودشون سوژه دوربین ها هستن مجذوب رویدادی فراتر از فوتبال شدن،یعنی واقعا ممکنه؟چه چیزی میتونه از فوتبال مهمتر و جذاب تر باشه که حتی این ستارگان با گوشیشون مثل مردم عادی دارن از اون فیلم میگیرن؟ شما حدس بزنید 27
afshin18 11175 ارسال شده در 19 آذر، 2013 به دلیل سرعت پایین عکسه کامل برام نمی آد ولی تا اینجا که اومده نتیجه ی من اینه که یه چیز خوب رد شده اینقدر خوب بوده که گوشی بدست شدن کاکا هم چون به قول خودش اهل خانواده است و اخلاقش پاکه اون طرف رو نگاه کرده برا اینکه کم نیاره همون طرف رو داره ازش فیلم می گیره 11
FARHUD 3117 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2013 از یه منظره دارن فیلم میگیرن؟ اگه بخواین راهنمایی کنم یه رویداد ورزشیه،تو عکس اگه دقت کنین یه نکاتی هم وجود داره که میتونه کمکتون کنه 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 آذر، 2013 اگه بخواین راهنمایی کنم یه رویداد ورزشیه،تو عکس اگه دقت کنین یه نکاتی هم وجود داره که میتونه کمکتون کنه هر کدوم دارن از یه طرف فیلم میگیرن پس یه چیز بزرگ و پهنه و اما آن چیست؟ بگید سریع 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 آذر، 2013 نکته ای که من بهش رسیدم این بود که کاکا از همشون قدش بلندتره 4
afshin18 11175 ارسال شده در 19 آذر، 2013 اگه بخواین راهنمایی کنم یه رویداد ورزشیه،تو عکس اگه دقت کنین یه نکاتی هم وجود داره که میتونه کمکتون کنه تو عکسه فقط خال کوبی می بینم 3
FARHUD 3117 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2013 همکاران تو گوشی بهم اعلام کردن نظرات خیلی جالبی به دستمون رسیده نه هیچکدوم درست نیست،ناامید نشین،تلاشتونو بکنین ولی عمرا بتونین جواب درست بدین 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 آذر، 2013 همکاران تو گوشی بهم اعلام کردن نظرات خیلی جالبی به دستمون رسیده نه هیچکدوم درست نیست،ناامید نشین،تلاشتونو بکنین ولی عمرا بتونین جواب درست بدین شما که میدونین نمیتونیم بگیم برا چی میپرسین آدم توو خماریش میمونه خو وای به حالتون اگه جواب پرتی داشته باشه 5
FARHUD 3117 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2013 از یه قایق دارن فیلم میگیرن قایق ندیده ها با عرض معذرت هیچ ربطی به آب نداره این ورزش 4
FARHUD 3117 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2013 شما که میدونین نمیتونیم بگیم برا چی میپرسینآدم توو خماریش میمونه خو وای به حالتون اگه جواب پرتی داشته باشه جوابش جالبه ،علاقه مندان به این ورزشو خوشحال میکنه 6
ارسال های توصیه شده