faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ ترجمه اقای B.Hadi انجام و ارسال شد با تشکر از مترجمین زرنگمون 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ یه خسته نباشید به همه دوستان و مترجمین فعال تالار ترجمه 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ ترجمه اقای B.Hadi انجام و ارسال شد با تشکر از مترجمین زرنگمون با سلام و عرض خسته نباشید یه درخواست دیگه می فرستم لطفاً اونم به همین شکل از مانده حسابم کسر و مابقیشو اعلام کنین تا واریز کنم تشکر فراوان 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلااااام خسته نباشید درخواست جدید.... لطفا عجله کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــد 1 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ . . . کی از مرخصی برمیگردین؟ هـــــــــــــــاااااان؟! . . . :vahidrk: . . . ........................................................................... 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ماشالا دسته جمعی هم میرن مرخصی:167: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ماشالا دسته جمعی هم میرن مرخصی:167: سلام کسی مرخصی نیست..مترجم بخش شیمی باید قبول زحمت کنن ایشالا به زودی سفارشتون میرسه دستتون 2 لینک به دیدگاه
مریم صفری 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من فرم درخواستمو فرستادم اما جوابی نگرفتم.....ببخشید من عجله دارم میشه زودتر جوابمو بدین 2 لینک به دیدگاه
مریم صفری 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید این سایت شماره تماسی نداره؟؟؟من از روز شنبه فرم درخواستمو فرستادم اما کسی جواب نمیده....خب چرا اینجا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟پیام خصوصی هم دادم اما کسی جواب نداد :mrsbeasley::mrsbeasley::4564::4564::4564::4564:خب یکی جواب بده من عجله دارم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ مسئول بخش دسترسی نداشتن. باهاشون هماهنگ شد و به زودی پاسخ داده میشه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید این سایت شماره تماسی نداره؟؟؟من از روز شنبه فرم درخواستمو فرستادم اما کسی جواب نمیده....خب چرا اینجا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟پیام خصوصی هم دادم اما کسی جواب نداد :mrsbeasley::mrsbeasley::4564::4564::4564::4564:خب یکی جواب بده من عجله دارم ادرس ایمیلتون اشتباه بود و از شنبه نتونستم پاسختونو بدم ایمیلتونو چک کنید دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
alimina 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلاممممم میشه بپرسم تا شب میتونید یه 3صحفه واسم ترجمه کند 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلاممممم میشه بپرسم تا شب میتونید یه 3صحفه واسم ترجمه کند سلام حداقل زمانی که میتونیم برای ترجمه بذاریم 24 ساعت هست که اون هم بستگی به وقت داشتن مترجم داره اگه فایلتون رو فرستادین به ایمیل،ببرسیش میکنم بهتون اطلاع میدم 1 لینک به دیدگاه
FATEMEH S SHEIKHANI 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام و سپاس لطفا بفرمایید ترجمه مقاله بنده کی آماده میشه که اگه زیاد طول میکشه کنسلش کنم ممنون لینک به دیدگاه
FATEMEH S SHEIKHANI 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون لطفا زودتر پاسخ بدین شماره تماس گذاشتم فقط خواهش میکنم خدای نکرده از مقاله سو استفاده نشه که البته نمی شه ان شاالله ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام و سپاس لطفا بفرمایید ترجمه مقاله بنده کی آماده میشه که اگه زیاد طول میکشه کنسلش کنم ممنون سلام متأسفانه مسئول ترجمه اینترنتشون به مشکل خورده و نتونستن پاسخگو باشن. در رابطه با موضوع دوم هم که گفتین خیالتون راحت باشه. لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ترجمه من چی شد؟ لطفا سریعتر باخبر کنید ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده