faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ خب وضعیت ترجمه هایی که درخواست دادید رو میتونین توی این تاپیک پیگیر بشید دوستای گلم اینجا فقط جهت پیگیری مقالاتیه که ارسال شده، برای درخواست ترجمه به تاپیک زیر برین و فرم درخواست رو پر کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 17 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ ترجمه دوست عزیزمون baran akbari انجام و ارسال شد 10 لینک به دیدگاه
arman2001 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام و تشکر از ابتکار جالب و با ارزش شماممنون می شوم این خلاصه مقاله رو لطف کنید و ترجمع کنیدبسیار سپاس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام و تشکر از ابتکار جالب و با ارزش شماممنون می شوم این خلاصه مقاله رو لطف کنید و ترجمع کنیدبسیار سپاس دوست عزیز برای ترجمه باید فرم درخواست رو پر کنید، اینجا فقط اطلاع رسانی وضع ترجمه ها است http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 10 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ ترجمه مقاله "سیستم های مبنتی بر اطلاعات" به درخواست خانم ندا سعادت ترجمه و ارسال شد _______________________________________________ با عرض پوزش مقاله درخواستی خانم فاطمه احمدی با موضوع "تاثیر عملکرد استدلالی بر عملکرد سازمانی در زمینه تامین زنجیره" با دو روز تاخیر ارسال می شود. 11 لینک به دیدگاه
fatemeh 86 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از انجمن نو اندیشان و گروه ترجمه هنوز ترجمه درخواستی من ارسال نشده است.ممنون میشم پیگیری کنید. فاطمه احمدی 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ترجمه درخواستی اقای "محمد حسینی" ارسال شد 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از انجمن نو اندیشان و گروه ترجمه هنوز ترجمه درخواستی من ارسال نشده است.ممنون میشم پیگیری کنید. فاطمه احمدی سلام براتون ایمیل فرستادم با عرض پوزش، متاسفانه برای یکی از مترجمین اصلی مقاله شما مشکلی پیش اومده بود، تا دو روز اینده ارسال میشه 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ با عرض پوزش از تاخیر ایجاد شده، مقاله خانم فاطمه احمدی ترجمه و ارسال شد 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ ترجمه درخواستی اقای صادق شریفی با عنوان "حذف رنگهای آزو در جریانی پیوسته با استفاده از میکروراکتور های y شکل" ترجمه و ارسال شد. 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ ترجمه خانم نغمه محبی ترجمه و ارسال شد 12 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ مقالات دوست عزیز"نازنین شریفی" ترجمه و ارسال شد. 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ سفارش ترجمه اقای ایمان صباغ با عنوان "زاغه ها و شهرک های حاشیه ای" ترجمه و ارسال شد:icon_gol: ترجمه درخواستی اقای محسن عابدیان زاده یکشنبه صبح ارسال میگردد:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ مقاله درخواستی دوست عزیزمون بهارانه ترجمه و ارسال شد:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ با عرض پوزش از تاخیر ایجاد شده، مقاله خانم نیلوفر محبی ترجمه و ارسال شد 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ ترجمه اقای کوهستانی انجام و تحویل داده شد ترجمه اقای همتی انجام و تحویل داده شد 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ ترجمه اقای صباغ انجام و ارسال شد 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ترجمه درخواستی دوست عزیزمون خانم خدا بنده ترجمه و ارسال شد 3 لینک به دیدگاه
hesam9191 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت گروه محترم مترجمین هیچ تائید و یا عدم تائیدی برای مقاله ارسالی من ثبت نشده . لطفا رسیدگی فرمائید. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت گروه محترم مترجمینهیچ تائید و یا عدم تائیدی برای مقاله ارسالی من ثبت نشده . لطفا رسیدگی فرمائید. با تشکر سلام خدمت شما دوست عزیز پاسخ ایمیل شما دیروز ارسال شده مجددا ایمیل رو براتون ارسال کردم، به صورت پیام خصوصی هم براتون ارسال میکنم شاد باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده