Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ دو روز پیش از طرف مدیر گروهمون یه جلسه برگزار شد در باب انتخاب گرایش.. گفتمانها انجام شد و به اینجا رسید که سیالات و جامدات هیچ فرقی با هم ندران در ایران... میگفت که در استخدامی شرکتها وضعیت ۵۰ پنجاه و فرقی بین سیالات و جامدات نیست... البته در نظام مهندسی فرقش خیلی زیاده احتمالا تو شرکتهای استخدامی و هم نهادها هم تفاوت هست!!!!!!!!!!!!!!!! حالا سوال مهم اینجاست که سیالات یا جامدات؟ و چرا؟ 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم گرایش سیالات دارم و ازش هم راضی هستم چراکه برای تغییر رشته به هوا فضا راحت تره حق امضا داریم همچنین فکر کنم از لحاظ عملی توی ایران کاربردی تر باشه چون با تأسیسات سر و کار خواهیم داشت 7 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم گرایش سیالات دارمو ازش هم راضی هستم چراکه برای تغییر رشته به هوا فضا راحت تره حق امضا داریم همچنین فکر کنم از لحاظ عملی توی ایران کاربردی تر باشه چون با تأسیسات سر و کار خواهیم داشت به دلیل وجود منبع نفت و گاز و صنایع وابسته منم با شما موافقم ولی نمیدونم چرا با سیالات نمیتونم ارتباط برقرار کنم!!!!!!:whistle: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ به دلیل وجود منبع نفت و گاز و صنایع وابسته منم با شما موافقم ولی نمیدونم چرا با سیالات نمیتونم ارتباط برقرار کنم!!!!!!:whistle: اتفاقا دروس سیالاتی خیلی آسون تر از درسای جامداتی هستن 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم سیالات در صورتی که به تاسیسات وصل بشه در غیر این صورت جامدات 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ با توجه به محدودیتی که برای تحقق اهدافی که توسط گرایش جامدات باید دنبال بشن داریم(علتش رو واقعا نمیدونم!) تحصیل در این رشته در کشورمون ممکنه کمی باعث دلسری فرد بشه. علاوه بر اون حتی در مقایسه با هر رشته دیگه ای هم باید عرض کنم که گرایشی که مربوط به شاخه سیالات و انرژی و یا نقت و گاز باشه برای کسی که توی ایران زندگی میکنه از هر نظر بهتر هست، 5 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ چراکه برای تغییر رشته به هوا فضا راحت تره سلام ؟!!!!!!! گرایش آیرودینامیک هوافضا نزدیک به سیالاته گرایش سازه های فضایی نزدیک جامدات در کل اکثرا ترجیه میدن همین مکانیک رو ادامه بدن... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ سلام؟!!!!!!! گرایش آیرودینامیک هوافضا نزدیک به سیالاته گرایش سازه های فضایی نزدیک جامدات در کل اکثرا ترجیه میدن همین مکانیک رو ادامه بدن... اما مهندسی مکانیک در پایه کارشناسی گرایش سیالات به هوافضا نزدیکتره تا گرایش جامدات 2 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ من فکر می کنم چون دید هممون از مکانیک مباحث تاسیساتیه به همین خاطر فکر می کنیم سیالات میتونه بازار کار بیشتری داشته باشه یا اینکه اصلا با بازار کار جامدات زیاد اشنا نیستیم .در کشور های توسعه یافته قطعا سیالات برای بازار کار بهتره.اما در کشوری مثل ایران که در حال توسعه هستش هیچ تفاوتی نمی کنه و توی همه زمینه ها کار هست که بستگی به خودمون داره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ اصلاً درنگ نکن بزن سیالات تا بره 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ بفرماسیالات شییییرررره خوب آخه بجز نظام مهندسی استاد میگفت که استخدامیها ۵۰ ؛۵۰ هست مثلا شرکت نفت اگه ۲۰ تا سیالات بگیر ۲۹ تا هم جامدات میگیره واسه لولههای انتقال سیال و این جور چیزا واسه برسی سوراخها و حفرههای ایجاد شده تو لوله کشی و غیر... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ خوب آخه بجز نظام مهندسیاستاد میگفت که استخدامیها ۵۰ ؛۵۰ هست مثلا شرکت نفت اگه ۲۰ تا سیالات بگیر ۲۹ تا هم جامدات میگیره واسه لولههای انتقال سیال و این جور چیزا واسه برسی سوراخها و حفرههای ایجاد شده تو لوله کشی و غیر... عوضش تو سیالات حق امضا داری که تو جامدات نداری یه جامداتی هرچقدر هم خودشو بکشه یه سیالاتی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ عوضش تو سیالات حق امضا داری که تو جامدات ندارییه جامداتی هرچقدر هم خودشو بکشه یه سیالاتی نمیشه جامداتی حق امضا داره حق طراحی نداره پسر خالم میگفت سیالاتی متری ۴ تومن از یه ساختمون ایدش میشه جامداتی متری هزار.... اما این هم هست که جمدتی میتون شرکت طراحی قطعت بزنه اما سیلتی نمیتونه مثلا استاد میگفت دوتش یه شرکت زدن فقط یه قطعه از لامپ که وارد میشده رو اونا دارن تولید میکنن خوب همهٔ شرکتای تولید لامپ از اینا میخرن دیگه میگفت وضعشون خیلی توووپ شده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ جامداتی حق امضا داره حق طراحی نداره پسر خالم میگفت سیالاتی متری ۴ تومن از یه ساختمون ایدش میشه جامداتی متری هزار.... اما این هم هست که جمدتی میتون شرکت طراحی قطعت بزنه اما سیلتی نمیتونه مثلا استاد میگفت دوتش یه شرکت زدن فقط یه قطعه از لامپ که وارد میشده رو اونا دارن تولید میکنن خوب همهٔ شرکتای تولید لامپ از اینا میخرن دیگه میگفت وضعشون خیلی توووپ شده خب هر گرایشی یه مزیت هایی داره اما به نظر من سیالات یه نرمش های خاصی داره که جامدات نداره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ آقا برو همون جامدات وقت ما رو هم نگیر :vahidrk: پس چرا نظرخواهی کردی؟ :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ آقا برو همون جامدات وقت ما رو هم نگیر :vahidrk:پس چرا نظرخواهی کردی؟ :vahidrk: میخوام برم سیالات..... اصلا تو کجا بودی که وقتت گرفته شد؟ تو میگی برم سیالات؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ میخوام برم سیالات..... اصلا تو کجا بودی که وقتت گرفته شد؟ تو میگی برم سیالات؟ پس معلومه نظر من رو نخونده بودی رجوع شود به پست پایین اصلاً درنگ نکنبزن سیالات تا بره 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اون زیرا بود از دیدم در رفت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ من به خاطر علاقه ام سیالات رو انتخاب کردم از یه طرف مرتبط بودن سیالات با مباحث انرژی و مهم شدن مبحث انرژی تو ایران از طرف دیگه هم افزایش کارهای مرتبط با ساختمان و تاسیسات مکانیکی از طرفی هم من توی دوستان میبینم کسایی که لیسانس جامدات دارن ولی اومدن تو حیطه سیالاتی دارن کار میکنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده