masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ یضدان....یزدان.......برنده شدی ستاره 193....... 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ اي ول :hapydancsmil: ميتونستي بگي ضيافت. برنده شدم آخ جون :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بعدي رو ميگم: ستاره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ اي ول :hapydancsmil:ميتونستي بگي ضيافت. برنده شدم آخ جون :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بعدي رو ميگم: ستاره نخیرم.. نمیشد گفت ضیافت....از حرف اخر به بالا باید بگی....یض.. بعدشم.. من گفتم یزدان.. چرا گفتی ستاره...دیگه چون برنده شدی. باشه.....هریوه.......... 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ قاضي یضر یعنی بی سود و زیان نوشته اصلی توسط ستاره193 اي ول ميتونستي بگي ضيافت. برنده شدم آخ جون بعدي رو ميگم: ستاره نخیرم.. نمیشد گفت ضیافت....از حرف اخر به بالا باید بگی....یض.. بعدشم.. من گفتم یزدان.. چرا گفتی ستاره...دیگه چون برنده شدی. باشه.....هریوه.......... هوشمند...... 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ لهو و لعب عزیزم باید با هل شروع میکردی!!!!!!!!! دیزی....!!! یزید..... 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ پدیدار یزید..... بود اونوقت چطور شد پدیدار :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پدیدار رادمهر.............. 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ یزید..... بود اونوقت چطور شد پدیدار :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پدیدار رادمهر.............. با دو حرف آخر یعنی «ی» و «د» باید واژه می ساختیم دیگه. پـــدیــدار هوار 1 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ با دو حرف آخر یعنی «ی» و «د» باید واژه می ساختیم دیگه. پـــدیــدار هوار نه عزیزم. دو حرف آخر میشه دو حرف اول کلمه ی بعدی. راهنما 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ نه عزیزم. دو حرف آخر میشه دو حرف اول کلمه ی بعدی.راهنما توی پست اوّل قید نشده ولی چشم، زین پس بدین صورت می نویسم تا راحت باشید. مارمولک 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ من در جواب بعید گفتم دیزی .... ندیدم که اشتباه شده..... هتل.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده