rezvan87 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم از دعوتت خیلی جالب بود:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم از دعوتتخیلی جالب بود:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خب شد اون پلکان رو به بهشت رو بسته بودند والا با اون شیبش هرچند در بازگشت از بلندی پلکان رو ترجیح میدم به سرخوردن .. دلم خواست برم یه سری اونجاها ... 2 لینک به دیدگاه
macmilan 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی زیبا بودن تشکر از دعوت یه سوال وقتی میزات آب پشت سد زیاد بشه خب آب نفوذ پیدا میکنه به درون پله ها و باعث تخریب میشه به مرور زمان؟ 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خب شد اون پلکان رو به بهشت رو بسته بودند والا با اون شیبشهرچند در بازگشت از بلندی پلکان رو ترجیح میدم به سرخوردن .. دلم خواست برم یه سری اونجاها ... میبرمت گریه نکن 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی زیبا بودنتشکر از دعوت یه سوال وقتی میزات آب پشت سد زیاد بشه خب آب نفوذ پیدا میکنه به درون پله ها و باعث تخریب میشه به مرور زمان؟ مرسی که اومدی سد یا خندق !حتما منافذی داره برای عبور آب....مهندسی که این طراحیو کرده قطعا بهاین موردم فک کرده دیگه 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ اون دیگه کار آدمای خیلی موفقه....من میذارمش بر عهده شما.... استاد عزیز این هم تکلیفی که فرمودید ... 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ استاد عزیز این هم تکلیفی که فرمودید ... ممنون....ایشالا همه در پله اخری باشن 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ استادی از خودتونهممنون....ایشالا همه در پله اخری باشن به اتفاق همه دوستان واساتیدپله آخری ازهمه وسیع تره جای همه دوستان نواندیش میشه ...انشا.همه باهم . 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ به اتفاق همه دوستان واساتیدپله آخری ازهمه وسیع تره جای همه دوستان نواندیش میشه ...انشا.همه باهم . قطعا:w330:همه با هم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ فکر کنم از ایران هم جاهایی هست مشابه اینا مثل قلعه رودخان یا قلعه ی حسن صباح 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ فکر کنم از ایران هم جاهایی هست مشابه اینامثل قلعه رودخان یا قلعه ی حسن صباح سلام پست اخر.صفحه 2 نمونه های ایرانیم گفتم ویکی از عکس ها مربوط به همین قلعه هستش.#14 اینم چند تا عکس دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ به دوستان پیشنهاد میکنم اگه مسیرشون به قلعه رودخان خورد حتما برن واقعا جای قشنگیه ممنون از nasim184:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ به دوستان پیشنهاد میکنم اگه مسیرشون به قلعه رودخان خورد حتما برنواقعا جای قشنگیه ممنون از nasim184:icon_gol: ممنون از شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده