alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام بچه ها:flowerysmile: بعد از مدت میبینم که کسی دیگه ایی مایل به عضو شدن تو گروهمون نیست فکر میکنم دیگه وقتشه که دور هم جمع بشیم:62izy85: خوب واسه اینکه همه باشیم و بیایم:w31: یه روزی رو دقیق با هم فیکس کنیم:w31: روز 4 شنبه همین هفته (ساعت 10 شب همین جا همتون جمع شید:guntootsmiley2: هر کدوم که نمیتونید بیاید با دلیل لطفا تو پیغاو خصوصی به من بگه و اینجا هم بگه که نمیتونه:guntootsmiley2: 8 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب دلیل جمع شدنمون: میخوایم اینجا جمع بشیم تا در باره ی پیشنهاد هایی که شما واسه انجام تو گروه دارید بحث کنیم در بارهی کارهیی که توش مهارت داریم صحبت کنیم و درباره ی اهدافمون و.................. 6 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیر من نمیتونم در خدمتون باشم 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سپیده جون کاش اسامی تمام بچه های معماری رو تو یه پست می ذاشتی ببینیم کلا چند نفریم؟ 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه های معماری که زیادن اما کسانی که فعلا واسه این کار گروعی اسم نویسی کردن اینها هستن::62izy85: 1-sepide&alireza monire-2 EmperorMHSN-3 ebram0412-4 civilEngineer-5 pesar-mashhadi-6 Nomber_Van-7 Mahtab.r-8 ALI-9* azam-10 6 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر خوبیه .منم هستم . ساعتش نمی تونه یکم زودتر باشه ؟مثلا"6 یا 7؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه اجازه بدین منم بیام بعد اونایی که اون ساعت نمیتونن بیان چی میشه 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم میام لطفا:62izy85: بیا خانوم گل پیش خودمم بشین:flowerysmile: سپيده منم بيام؟:hanghead: آره مامان جونم شما تاج سری بیا منو بخل کن با هم پیش انوشه بشینیم:pichak: اگه اجازه بدین منم بیام بعد اونایی که اون ساعت نمیتونن بیان چی میشه باید رسیدگی کنم رسیدگی شد بیا:flowerysmile: اما شولوخ نکن نمیدونم اولین جلسست فعلا اونایی که میتونن بیان باز جلسه میزارم تا اوضاع گروه کاملا مشخص شه فکر خوبیه .منم هستم .ساعتش نمی تونه یکم زودتر باشه ؟مثلا"6 یا 7؟ ممنونم از نظرت گلم:626gdau: ببین مهتاب جونم راستش به همه این ساعت رو زدم که بیان یه سری دیدن و رفتن اگه ساعت عوض شه و بیان ببینن ما شروع کردیم میترسم دلخور بشن این جلسه اول هستش و مقدماتیه:626gdau: جلسه های بعدی رو نظر سنجی میزنم تا همه یه ساعتی که میتونن بیان رو بگن :62izy85: منتظر حضورت هستم:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بندازین دیرتر!! مثلا ساعت 11 یا 11:30!!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برنامه شام براهه؟ اگه هست منم هستماااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مطمئنی نمیخوای گریه کنی یوحنا؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مطمئنی نمیخوای گریه کنی یوحنا؟ نه دیگه برا چی گریه کنم؟اینجا که هستم ولی یادم انداختی برم اونور گریه کنم یکم دلم وا شه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بندازین دیرتر!! مثلا ساعت 11 یا 11:30!!! نمیشه محمد حسین اندفعه ساعتش رو نمیشه تغییر داد:guntootsmiley2: باشه از جلسات بعدی:flowerysmile: برنامه شام براهه؟اگه هست منم هستماااااااااااااااااااا شیکمووووووووووووووووووووووووووووووو:icon_razz: اگه بیای و نو اندیشی کنی شام بهت میدم مفصل:flowerysmile::pichak::pichak: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون که خبرم کردین,تمام سعیمو می کنم که بیام 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام پیشنهاد جالبیه ولی به دو دلیل نمی تونم بیام 1. سیستمم خرابه 2. ستاره نیست:ws2: ولی یک پیشنهاد نتایج جلسه را در این تاپیک یا تاپیک جدا قرار دهید.. لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با اینکه کار دارم میام ببینم دست پختتون چه جوریه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بندازین دیرتر!! مثلا ساعت 11 یا 11:30!!! موافخم :D من اگه بتونم بیام ساعت 1 است :| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده