.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ بزرگترین دروغی که گفتی؟ بزرگترینشو نمیدونم جدی سخترین تصمیمی که گرفتی؟ اینکه سال اول برم دانشگاه یا 1 سال صبر کنم.... که رفتم الانم اصلا پشیمون نیستم بهترین دوستت در انجمن همه بچه های شبستانه +بدری+سوده+ مهدی پاور+ بلک بنر بهترین کاربر سایه مفیدترین کاربر سام غذای مورد علاقه؟ فسنجون شهر مورد علاقه همه شهرای شمالی ایران فیلم مورد علاقه کشتی به گل نشسته سخترین روز زندگیتون برای خونوادمون 1 سال خیلی سخت داشتیم از اردیبهشت89 تا اردیبهشت90... سه تا از عزیزای خونوادمونو از دست دادایم.... اما شخصی بخوام بگم 16 اردیبهشت 91 بهترین روز زندگیتون آخریش روز دفاعم نظرات در مورد كاربران مخصوصا دوستان نواندیش ويه ويزكي بارزشون از ديدت خوبه... 1 جو دوستانه دارن... امیدوارم هیچوقت این جو خراب نشه.. اما الان چند وقته 1 فضای رفتن و اینا حاکم شده يه سوال در حد تیم ملی؟ کی بیایم عروسیت؟ يه سوال در حد المپیک؟ کی بیایم عروسی بچت؟؟ يه سوال در حد المپیاد؟ کی بیایم شیرینی قبولیتو بخوریم؟؟ .آواتار کدام کابر جالب تره؟ الان نگین در زندگی به خودت چه نمره ایی میدی؟ 15 نظرتون در مورد سوال های تکراری؟ چرا تکراری پرسیدین... همشونو جواب دادم اگه یه روزی غول چراغ جادو پیدا کنی 3 تا ارزو داشته باشی اونا چی اند؟ عروسی دوستم بتونم برم.. عروسی یکی دیگه از دوستامم بتونم برم...ارشد قبول شم یه نصیحت خواهرانه بکن؟ در مورد ارشدت بهترین تصمیم رو بگیر ... نزار دیر بشه اول مرغ بود یا تخم مرغ؟؟؟؟ مرغ نه؟؟ اگه فقط یه روز از زندگیت باقی مونده باشه(دوراز جون)چیکارا میکنی؟؟؟(شعار نده ها) حلالیت میطلبم از همه... میام اینجا پروفمو میبندم که هیشکی منتظر جواب دادن من نباشه... بعد و سه تا خزت و پرتمو تقسیم میکنم که بعد من دعوا نشه از کدوم اخلاق خودت خوشت میاد واز کدوم بدت میاد؟؟؟ قانع بودنم... زودرنج بودنم بارزترین خصوصیت اخلاقیت؟؟ همین زود رنجیم آرزویی داشتی که به حسرت تبدیل شده باشه؟؟؟ آره 3تا از دخترای سایت و 3 تا از پسرای سایت رو که دوسشون داری اسم ببر.(اونایی که همین الان به ذهنت میرسن. 3تا نمیتونم... تو و بدری و فرنوش و فریماه و سوده... پسر : مهدی پسر عمو . مهدی پاور و بلک بنر و امیر اگر پسر بودی چه عکس العملیهایی در مقابل دخترا نشون میدادی ؟ آیا پسرا از دخترا برتر هستن؟ کلا اونا عکس العمل سعی کنن نشون ندن جلو دخترا ما ممنونشون میشیم... 1 گوشه بشینن خرابکاری نکنن فقط بهترین عکس العملی که میتونن نشون بدن... نــــــــخیــــــــــر فرض کن توی قرعه کشی بانک برنده جایزه شدی ، اولین عکس العملت چیه؟ نمیشم عاخـــه حالا بخوام 1 درصد احتمال بدم عاقلانش اینه که خوشحال بشم دیگه دوست داری جایزت چی باشه؟ 1 سفر دور دنیا... ولی در واقعیت 1وام برنده میشم که 5 برابر باید برش گردونم با این جایزه چیکار میکردی؟ میرفتم دیگه... نمیتونم کار دیگه انجم بدم باهاش نظرت در مورد امضای کاربران چیه ؟ 1 جوایی آدم پی به دغدشون میبره کدوم امضا از همه بهتره؟ سامان: نیما یوشیج در جشن 1 سالی فرزندش نوشت: پسرم! یک بهار.یک تابستان.یک پايیز و یک زمستان را دیدی زین پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی... بهترين وبدترين مدير بهترین بدری و مینا بدترین نداریم بهترين وبدترين كاربر سایه و نداریم یا حداقل من نمیشناسم دقيقا همين الان دوس داشتي كي كنارت بود داییم که دیگه نیس تو دنیا از دس من ناراحتي اخه خيلي اذييت كردم اصلا نظرت جيه ناراحت نیــــــــستم دلیلی نداره ناراحت باشمچه پر رو من اینهمه اذیت میکنم بعد از تو ناراحت باشم ماه خورشيد ستاره اينجا كيا هستن چی؟؟ دوس داري سر به تن كدوم كاربر نباشه دوس دارم سر همه روی تنشون باشه از نظر تو يه كاربر خوب جه كاربريه جندتا اسم ببر قوانین رو رعایت کنه... درک کنه اینجا واقعا دنیای مجازیه... امیر و شهلا و مرضیه و ... شلوغترين وارومترين كاربر قبلا اگه بود میگفتم تو شلوغترین اما الان آرومی آرومترین آرزو نظرت راجع به انجمن وكاربرا جيه خوبه فقط وقتشو بیشتر کنین ايندتو جه جوري ميبينييا دوس داي جه جوري باشه آیندمو نمیبینم کلا.... اما دوس دارم آرامش و آسایش داشته باشم.... تو این دو کلمه همه چی نهفتس بدترين وبهترين خاطراتت از رمضون خاطره خیلی خاص نداشتم از ماه رمضون نظرت راجه به شبهاي قدر جيه کورسوی امید برای پیدا کردن راه از بیراه اگه 100 سال بعد بدنیا می اومدی دوست داشتی دنیا چجوری باشه؟ دوس دارم 1 اختراعی بشه که آدم در آنی که دلش برا کسی تنگ میشه بتونه بره پیشش حرفي براي كفتن داري نـــــــــــــــه عصبانی بشی چه عکی العملی داری؟ ترجیح میدم سکوت کنم.... بوده زمانی تند تند حرف زدم آخرش فقط اشک بود که رو صورتم بود .وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟ تنهایی .اگر بخوای به هوش خودت یه نمره بدی چه نمره ای میدی ؟ 16 .مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟ درستو بخون به هیچی فک نکن.. تقریبا هر روز میگه اینو... الهی که من قربونش برم .اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟ خــــــــــــــدا... ببخشه منو که انقد غرق شدم که بیشتر تو سختیا پیشش میرم... چقدرم توقعم ازش زیاده .از اسمت راضی هستی؟ آره خوبه .اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ 1 راه غلطی که رفتم رو نمیرم دیگه... میدونمم دیگه هرگز تکرارش نمیکنم خوش شانس هستی؟ شانس رو تعریف کن اصــــــــــــلا... جفت شیش آوردن تو زندگی... که کوفتشون بشه کسایی که دارنش . یه ارزو بکن ؟ معنوی نه مادی باشه حالا هرچی؟؟ پول داشته باشم... پول کلووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووون معنوی: فقط عاقبت به خیری .تو اولین برخوردت با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتو جلب می کنه؟؟ جدا طرز صحبت کردن آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟ با تموم وجود اگه بخوام بگم حدود 1 ماه پیش خنده هم از ته دل اگه بخوام بگم چند شب پیشا بود خواهرم 1 اجرا تعریف کرد .به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟ اگه قصد سفرکردن باشه دوست دارم همه شهرارو برم .تا حالا چند تا دروغ گفتی؟بزرگترینشون چی بوده؟ حسابشو ندارم .اگر به 7 سالگی برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ کلیت راهی که میرم همینه اما 1 تصمیم غلط دارم که نباید هرگز انجامش بدم .از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ اینکه بفهمم چیزی که دارم براش میجنگم پوچه پوچه و ارزش اینقد حرص خوردنو نداشت .اولین باری که انجمن اومدی و دیدی چه حسی داشتی؟ احساس غریبگی میکردم خیلی .حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟ نــــــــــــــــــــه .اسم کدوم یکی از اینها رو بی وفایی میگذاری؟ (فقط یکی رو انتخاب کن) ریا، بی تفاوتی ، خیانت اگه فقط یکیو بخوام بگم خیانت .خونه شما با همه دار و ندارتون آتیش می گیره بعد از نجات عزیزاتون فقط می تونی یک چیز دیگه رو برداری اون چیز چی میتونه باشه؟ خیلی فک کردم... احساس کردم خیلی از چیزا رو میشه از نو به دست آورد اما یادگاریای دوستام و دفترچه خاطراتم و آلبوم عکس رو برمیدارم چون دیگه به گذشته بر نمیگردم که جمعشون کنم از نو .در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟ اول خدا ... بعد پدر و مادرم .در زندگیت بیشتر برای چی تلاش می کنی؟ پیشرفت ، امنیت ، عشق ، هیجان ، علم یا چیزهای دیگه ؟ در حال حاضر برای پیشرفت... .مذهبی هستی؟ تا حدودی بله .تا حالا عاشق شدی؟(عشق به هر چیزی) بله .چه چیزی به زندگیت ارزش میده؟ کسایی که دوستشون دارم مدل گوشی موبایل شما چیست ؟ آشا 310 -ماندگارترين سال درذهنت چه ساليسه؟ همون سال89 تا 90 -كتاب ميخوني؟اصلااهل مطالعه هستيد؟ قبلا بیشتر بود... اما 1مدت مجله راز خیلی میخوندم و رمان -اگه يه روزبفهي دور از جون تايه ساعت ديگه ميميريد چيكارميكنيد؟ 1 ساعت چیکار میتونم بکنم؟؟ 1 اس ام اس مینویسم جهت حلالیت طلبیدن و سند تو آل میکنم برای همه مخاطبام.... -اگر ازت بخوان که همین حالا وصیت نامۀ خود را بصورت خلاصه و در چند سطر بنویسید شما چه مینوشتید ؟ ببخشن منو برای همه پا تو 1 کفش کردنام... لپتامم بندازن دور -اگه ازاول ميتونستيد انتخاب كنيد دخترباشيد ياپسركدوموانتخاب ميكرديد؟ دختــــــــــر -تواروپاازچه تيم باشگاهي خوشت مياد؟ رئال -توتنهايي خودتوباچي سرگرم ميكنيد؟ اینجا میام -بهترين ضرب المثل ازنظرشم؟ چاه مَکَن بهر کسی اول خودت دوم کسی -چه اخباري روبيشتردنبال ميكنيد؟سياسي؟ورزشي؟حوادث؟ هنري؟اقتصادي؟و------؟ به ترتیب الویت: هنری.. سیاسی اقتصادی حوادث و ورزشی -اگه يك خودكارداشته باشيد كه اندازه يك خط جوهرداشته باشه چي مينويسيد؟ اگه کسی خوبی های تو رو فراموش کرد... تو خوبی های خودتو فراموش نکن -تيكه كلامت چيه؟ به اون صورت ندارم... اما لعنتی رو بیشتر تکرار میکنم -شعر مورد علاقۀ شما؟ همین فریدون فروغی که تو پرفایلمه -آیا تاکنون توی زندگی ات با کسی درگیری فیزیکی داشته اید؟ زمان و خلاصۀ ماجرا؟ نه نداشتم اگه قراربوداسمت روخودت انتخاب مي كرديد،چي ميذاشتيد؟ ترانه رو دوست دارم يكي ازشيطنت هاي دوران كودكيت چي بوده؟! بچه که بودم تلویزیونمون کنترلی نبود 1 دکمه داشت وشن میشد با اون.. همش فک میکردم اون دکمه چجوری وصل میشه به صدا و سیما( حالا صدا و سیما تو ذهنم نبودا1 جایی تو ذهنم بود که برنامه ها رو پخش میکنه) همش فک میکردم 1راه نامرئی داره پشت دکمه...1 روز تنها بودم میخواستم به این دغدغه فکریم پایان بدم... دکمشو با تلاش فراوون درآوردمکه ببینم چجوری وصل شده... دیدم تهش هیچی نیس اصلا دنیا آوار شد تو سرم.... چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ به دلم نشست... اما نمیدونم بقیه چه نطری دارن چه درخواستي ازبهترين دوستتون داريد؟ اگه 1 وقت 1 چیزی رو براش میگم حتنا بهش اعتماد کردم ... راز مو نگه داره ودر اخر يه دعا واسه ما نواندیشا وخونوادت وتمام مردم ايران زمين(البته جداكانه) همیشــــــــــــــــه شاد شاد شاد باشن و خوشبخت... هیچ حسرتی در آینده نداشته باشن حالا بجواب ببینم حالت چطوره جواب دادم خیلیم حالم خوبه 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ ســـــــلام زهرا جونم ســــــــــلام هانیه جونم :hapydancsmil: خوبی؟ قربونت تو خوبی؟؟:hapydancsmil: چه حسی داری رو صندلی داغ نشستی:JC_thinking: جالب بود برام خب بگو دختر احساساتی هستی ؟:JC_thinking: آره خیلی... نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه دلایلت برا اومدن تو انجمن؟:JC_thinking: بیشتر به خاطر وابسته شدونم به دوستام دلایلت برا نیومدن تو انجمن؟:JC_thinking: اینکه بخوام بعد از این درس بخونم رنگ زندگی از دید زهرا؟:JC_thinking: خاکس تری رنگ خدا؟:JC_thinking: ســـــــــــفید درصد حضور خدا تو زندگی زهرا؟:JC_thinking: 70 درصد دختر کینه ای هستی؟:JC_thinking: کینه ای نیستم... اما اینجورم نیستم زود بخواد یادم بره... یعنی ممکنه یکی ناراحتم کنه من هیچ عکس العمل منفی انجام ندم و خیلی خوب برخورد کنم باهاش اما دلم ازش گرفته دوست داری حال کیو بگیری؟ :JC_thinking: هیشکی الان دوست داری به گذشته برگردی؟:JC_thinking: آره برگردم.. اشتباهامو پاک کنم دوباره برگردم به همین سن چیزی بوده تو گذشته که بخوای جبرانش کنی؟:JC_thinking: آره دیگه گفتم بالا میخوام 1 سری اشتباهامو پاک کنم اصن تو زمان حال زندگی میکنی یا گذشته یا آینده؟:JC_thinking: حال .. اما گذشته رو هم نمیتونم کنار بزارم خیلی تو ذهنمه چقدر از خودت راضی هستی؟:JC_thinking: 100 در 100 نیس ... اما از یه سری چیرام فاکتور بگیرم زیادم ناراضی نیستم بخوای 1 نفر رو حالشو بگیری از چه روشی استفاده میکنی؟:JC_thinking: کلا ترجیح میدم از کسی که ناراحتم سمتش نرم نظرت در رابطه با تنبیه چیه؟:JC_thinking: خوبه... بعضی جاها بد فرم جواب میده برا رسیدن به هدفت از چه چیزایی حاضری بگذری؟:JC_thinking: از هر چی بگذرم مطمئنا از خونوادم نمیگذرم... چند تا از خانای رستم رو تو زندگیت پشت سر گذاشتی؟:JC_thinking: 3 تا سخت بوده؟:JC_thinking: آ ره خیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا حالا میانبر زدی؟:JC_thinking: یادم نمیاد... بلد نیستم عاخه... اگه بلد بودم شاید میزدم کجا ها؟:JC_thinking: چرا دیه زن نصف مرد هست؟ چه جلافتا باید 1 نجدید نظر بکنن نظرت در مورد خواب چیه؟:girl_in_dreams: خووووووووووووووووووووووووب:girl_in_dreams: در مورد ورزش؟:girl_in_dreams: خوووب اما خیلی وقته سمتش نرفتم اتاقتو هر چند روز 1 بار مرتب میکنی؟ هر روز.. البته زیاد شلوغ پلوغ نمیکنم.. اما هر روز... گفتم 1 بار 1 مرضی گرفتم که هر روز باید جارو کنم حتی اگه اصن هیچ چیزی رو زمین نباشه چقد تو خونه به مامانت کمک میکنی؟ خیـــــــــلی آدم بچه بزرگ باشه نمیتونه ببینه مامانش تنهایی کار انجام میده... احساس مسئولیت میکنه تا حالا شده خانم خونه بشی؟ مثلا 1 روز مامانت نباشه و تو اداره کنی خونه رو؟ چطوره بوده از پسش براومدی؟:girl_in_dreams: آره ... زیاد... بر اومدم از پسش... اگه از غر زدنای داداشم فاکتور بگیرم .. بقیه تقریبا راضی بودن یعنی جرات نداشتن ناراضی باشن دستپختت خوبه؟:girl_in_dreams: بعضی غذاهارو خوب درست میکنم به چه هنری علاقه داری؟:girl_in_dreams: موسیقی :girl_in_dreams: به ساز علاقه داری؟کدوم بیشتر؟:girl_in_dreams: آره سنتور:girl_in_dreams:کاش برم یاد بگیرمش و گرنه عقده ای میشم اگه بهت بگن یکی از آرزوهاتو فردا برآورده میکنیم چه آرزویی میکنی؟:girl_in_dreams: ارشد قبول شده باشم:girl_in_dreams: 1آرزوی معنوی بکن؟:girl_in_dreams: عاقبت به خیر بشم:girl_in_dreams: 1آرزوی مادی بکن؟ به قول مریم پوول میخوام پول کلووووووووووون کلاس چندم بودی موبایل گرفتی؟ سوم دبیرستان چه آتیشای سوزوندی باهاش؟ اون موقع که خیلی مثبت بودم... اصن مایه آبرو ریزی بودم:icon_razz: بعدشم که کنکور تموم شد دیگه دوره آتیش سوزوندنام گذشته بود:icon_razz: چه آتیشایی نسوزوندی قصد داری بسوزونی؟ دیگه این کارا از من گذشته بابا چیزی هس که نگران باشی تو اون دنیا از پسش برنیای؟ آره هس اگه 1 بلیت 2 نفره برا مسافرت بدم بهت به جز خونوادت با کی میری؟:girl_in_dreams: با مامانم اگه 1 روز تو خونه مجبور باشی بمونی هیشکی هم نباشه برقم قطع باشه تلفن خونه هم قطع باشه موبایل و لپتاپتم شارژ نداشته باشن و خوابتم نبره چیکار میکنی؟ آلبوم قدیمیامونو نگا میکنم و دفترچه خاطراتمو مبخونم اگه بهت بگن تو توانایی این رو داری که نسل 1 حیوون رو به طور کامل منقرض کنی چه حیوونی رو انتخاب میکنی؟ پشه و سوسک دمای خونتون؟ حدود 30 دمای صندلیت؟ حدود 0 دمای بدنت؟ 27 اینا گمونم یه شعر فی البداهه بخون صبح شعر سامی بیگیو گوش کردم...همش رو زبونمه این قسمتش که: من 1 دویونم وقتشه عاقل شم تو ته خوبی حق بده عاشق شم اسم معلم کلاس اولت؟ خانم شعبانیان دوس داشتی الان چیکار میکردی؟ ناهار میخوردم همین الان چوووون گشنم شده دوس داشتی همین الان چه اتفاقی برات بیفته؟ سرم یکم درد میکنه دوس داشتم خوب بشه الان دوس داشتی زندگیت بر وفق مراد باشه یا بر وفق زهرا؟ بر وفق زهرا اسم زهرا رو کی برات انتخاب کرده؟ عموم راحت اعتماد میکنی به همه یا سخت؟ نه زیاد راحت اعتماد نمیکنم بهت زود اعتماد میکنن بقیه؟ یه سریا آره ... امیدوارم لایق اعتمادشون باشم چرا؟ چون گولمو میخورن شاخص ترین صفت زهرا که زبانزد اطرافیانه؟ اگه بخوام از دید بقیه بگم آروم بودنم زندگانی زیباست یا باید زیبایش کرد؟ برای بعضیا زیباس برا کساییم که نیس باید زیباش کنن تا حالا نا امید از همه جا شدی؟ نا امید به این شکل نه... اما نا امیدی نسبی آره تا حالا شده به این فکر کنی چرا به دنیا اومدی؟ اگه آره به چه نتیجه ای رسیدی؟ آره.. به نتیجه خاصی نرسیدم...چون به 1 جاهایی میرسم که دانششو باید داشته باشم ادامه بدم که ندارم پایان نامه زندگی قابل دفاع هس یا نه؟ حتما هس... اما استادمون که اون بالا نشسته همه چیو خودش میدونه چرا آدما فک میکنن همه چی رو میشه به زور به دست آورد؟ کتک نخوردن تا حالا 1 بار کتک بخورن از فکرشون میره بیرون 1خصوصیت اخلاقی خوبه هانیه که ارثی هس چیه؟ قناعت 1 صفت زهرارو که دوسش داری و اکتسابی هس چیه؟ تو دار بودن مرز عزت و ذلت رو چی میدونی؟ شاید خودخواهیاگه خودخواهی نبود خیلی چیزام نبود تا حالا شده درجا بزنی؟ آآآآآآآآآره شده عینک میزنی؟ طبی نمیزنم.. آفتابی چرا یکی بیاد یکی از عروسکای بچگیتو که خیلی دوسش داری و کلی باهاش خازه داری رو بخواد میدی بهش؟ نه نمیدم یعنی به این راحتی نمیدم مگه مورد خیلی حاد باشه هرچندوقت 1 بار با دوستات میرین بیرون؟ با یکی از دوستام هر 2 هفته 1 بار تقریبا.. اما بخوایم چند نفری جمع بشیم شاید 2- ماه 1 بار چتر یا خیس شدن؟ خیس شدن پولاتو مرتب میزاری تو کیف پولت یا پخش و پلاستو کیفت؟ اول مرتب میزارم اما میرم بیرون پخش میشه تا حالا بدون کفش تو خیابون راه رفتی؟ نــــــــه نرفتم چرا؟ ن رفتم دیگه خب دیگه از خودت بگو دیگه خیلی خوشحال شدم اومدی:hapydancsmil: امیدوارم برسی جواب بدی عمه هم ندارم موفق باشی عزیزم چقدر سوالا آشنا بود رسیدم بازم مرسی هانیه ژونـــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ سلوم ســــــــــــــــــــلام آجو کوشولوام خوفی؟ قربونت تو خودت بگو ببینم چطوری؟؟ برا هر یک از شکلکا اسم یه نفر از لیست دوستاتو بنویس الان تو اما کلا مهدی پاور پسمل عمویی مرضیه سحر و شاهین خودت اینم خودت سوده مهدی پسمل عمویی تینا سوده یکتا هادی ناصح وحید خودت پانیسا فاطمه هادی پسر ایرانی آرانوس و سحر یاد کسی نمیفتم لادن تو بدری فاطمه کلودی اسکای سحر و شاهین هیشکی بازم هیشکی آرام فاطمه شاروک هیشکی بلک بنر بازم شاروک مدیران متین هادی بازم هادی سوده فرنوش بدری پسمل عمویی سحر هستی مینی بدرود قربونت منم دوست میدارم هوارتااا 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ شالام دخمل عمویی مهلبانبــــــــــــــــــــــــه ســــــــــــــــــلام ...چه عجــــــب؟؟ هیچ میدونستی اگه نمیومدی ازت ناراحت میشدم؟؟ اما الان خوش حالم و خیلی خوش اومتــــــــــــــی مزیّن فرمودی پسمل عمویی خوب می باشی؟ ای شکر تو خودت خووبـــــــــــــــــی؟؟ راستی پروفتو باز کن ببینم الان چگونه می باشی دخمل عمویی سوخته می باشی؟ نـــــــــــــخیر هیچم سوخته نمیباشم خب من که قصد سوزوندن ندارم دخمل عمویی بس که مهلبان میباشی داشتی هم نمیتوانستی عاخه خب ازینکه دانشگاه ها داره باز میشه خوشحال می باشی؟ منکه دیگه دانشگاه ندارم برا همینم ناراحتم ...دلم میخواس برم آخرین پیامکی که برات اومده بنویس آره تحویل گرفتیم دیشب ... آخه حس خوبی ندارم زهرا آخرین پیامکی که فرستادی بنویس آخ جون به سلامتی... ای بابا... انقد انرژی منفی نده من جات بودم کلی ذوق داشتم الان دوس داشتی الان کجا باشی؟ الان؟؟ اووووووووووووووووم تو 1 جزیره تک و تهنا برای فوق می خونی یا نه؟ ابراهیم بهم گفته از اول مهر شروع کنم اما من گفتم میخوام از فردا شروع کنمامیدوارم بتونم صب ساعت چند بیدار میشی؟ بعد دفاعم حدود 10 اینا:icon_razz: چقد خونه داری؟ اصن خونه داری هستم که نگوو و نپرس...دوس دارم کلا کارای خونه رو... همینکه فک کنی داری برای بهترین افراد زندگیت کار انجام میدی کلی حس خوب میده به آدم شیطونی یا آروم؟ بخوام کلی بگم آروم... اما خب شیطنت تو هر کسی وجود داره برای این افراد یه جمله بگو یه شکلکم بذار آریودخت.. آجی مهربون.. دوسش دارم خیلی... اذیتشم کردم تا الان زیــــــاد آرتاش... 1 دختر مودب و شیطون و درسخون فرنوش .... بازم مهربون و با وفا مهدی... خودت؟؟ پسمل عمویی مهلبان، حد هرچیزیم میدونه هستی.... 1 دختر مودب و هنرمند امین.... امینم1 پسر مهربون... و پا بند به قوانین صبا... 1 دختر فوق العاده احساساتی و فک کنم مثه من زود رنج باشه یه جمله به من بگو هرچی دلت خواس پروفتو زود زود باز کنزود زودم زن بگیر دیگهدلم شیرینی عروسیتو میخواد بزرگترین هدف زندگیت الان فعلا قبولی برا ارشد بهترین اتفاق زندگیت آخریش دفاعم بدترین اتفاق زندگیت فوت داییو و پسر داییم و مادربزرگم پشت سر هم وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ گریه دوس داشتی الان کی بیاد دیدنت؟ الان؟؟ دایی مهلبانم سرگرمی زندگیت اینجا میام پیش شما واکنشت موقع عصبانیت چیه؟ خیلی تلاش میکنم سکوت کنم... اگه ساکت نباشم گند میزنم ورزش مورد علاقت چیه؟ شـــــــــنا رو خیلی دوست دارم فیلم مورد علاقت چیه؟ کشتی به گل نشسته خب فعلا همینا دیگه مـــــــــــــــــرسی اومدی خیلی خوشحال شــــــــــــــــــــــــــــدم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده