قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ How to Get What You Want By : Zig Ziglar Live Seminar Publisher: Simon & Schuster ISBN-10: 0743537262 Description: Irrepressible, enlightening -- and extraordinarily successful -- here's Zig Ziglar presented live during one of his electrifying public seminars. This master motivator has adapted his proven techniques for everyone's use -- and endless benefit. Runtime : 61 minute Size: 13.6MB (Download Server: 4Shared Format: Mp3 Archive Type: RAR) 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.میشه بیشتر در موردش توضیح بدید؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ fluid۲۰۰۸ گفته است: سلام.میشه بیشتر در موردش توضیح بدید؟ سلام فلويد عزيزم مطلب خاصي جهت توضيح فكر نمي كنم داشته باشه .. يه سخنراني هست از آقاي زيگ زيگلار مربوط به مباحث راونشانسي و موفقيت و نيل به خواسته ها ( شايد تجاري ) در پايين هم مي توني تصوير خود ايشون رو مشاهده كني . و در ضمن سخنراني كاملا به زبان اصلي خودش هست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ قاصدك گفته است: سلام فلويد عزيزم مطلب خاصي جهت توضيح فكر نمي كنم داشته باشه .. يه سخنراني هست از آقاي زيگ زيگلار مربوط به مباحث راونشانسي و موفقيت و نيل به خواسته ها در پايين هم مي توني تصوير خود ايشون رو مشاهده كني . و در ضمن سخنراني كاملا به زبان اصلي خودش هست ممنون.من دارم دانلود میکنم.بعدا نظرمو میگم.سخنرانیهای دکتر مجد هم جالبه.اون رو هم گیر آوردید گوش کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده