رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

کوکی کاسه ای با بستنی

 

 

 

 

 

مواد لازم:

کره 75 گرم

شکر دانه ریز 75 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شیر 3 قاشق سوپخوری

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

آرد 140 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 پنسه

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری سرپر

کشمش 2 قاشق سوپخوری در صورت تمایل

بستنی به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

کره ی نرم شده را کمی با همزن بزنید تا نرم و یک دست شود.

بعد شکر را به آن افزوده و با همزن حدود 2 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا به خورد مواد برود.

سپس آرد ذرت،آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

کشمش را داخل مواد ریخته و یک دور هم بزنید.

برای هر کاسه کوکی به دو قالب (قالب یا کاسه ی فلزی چین دار یا ساده به اندازه ی دلخواه که بهتر است از قالب های کوچک یا متوسط به قطر 9 تا 12 سانتی متر استفاده شود) احتیاج دارید که باید چرب شوند.

به این ترتیب که داخل قالب شماره ی 1 و پشت قالب شماره ی 2 را به وسیله ی قلم مو و با روغن مایع خوب چرب کنید.

مقداری از خمیر را به وسیله ی قاشق وسط قالبی که داخل آن را چرب کرده اید گذاشته و با قاشق آن را کمی پهن کنید تا ضخامت آن تقریبا در همه جا یکسان باشد.

قالب دوم که پشت آن را چرب کرده بودید داخل آن گذاشته و آهسته همزمان با فشار دادن آن به روی خمیر کمی قالب را بچرخانید تا جایی که خمیر به صورت یکسان از بین دو قالب بیرون زده و تا لبه ی قالب برسد (اگر خمیر بیش از اندازه بیرون زد اضافه ی آن را بگیرید چون هنگام پخت کوکی پف کرده و خمیر آن سرریز میشود).

اگر قالب مورد نظر شما مثل قالب های کیک یزدی چین دار است احتیاجی به چرخاندن قالب نیست.

برای قالبی به قطر 9 سانتی متر تقریبا یک و نیم قاشق سوپخوری از مایع کافی است.

قالب های آماده شده را به مدت 20 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

بعد از پخت،قالب ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید حدود 5 تا 10 دقیقه خنک شود.

سپس به وسیله ی یک چاقوی نوک تیز،به آهستگی و با دقت لبه های کوکی را از قالب جدا کنید تا شل شود و قالب بالایی را از آن جدا کنید.

سپس بگذارید کوکی 5 دقیقه در قالب دیگر بماند و سپس آن را نیز بیرون آورده و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

بعد از اینکه کوکی کاسه ای کاملا سرد شد می توانید داخل آن را با بستنی با رنگ و طعم دلخواه خود پر کرده و سرو کنید.

 

 

نکته:

1.این دستور بدون احتساب بستنی،160 گرم کربوهیدرات،20 گرم پروتئین،80 گرم چربی و 1395 کیلوکالری انرژی دارد.

2.شما میتوانید در صورت تمایل از این خمیر،کوکی های خوشمزه تهیه کنید:

به مواد لازم 1 قاشق سوپخوری گردوی نگینی شده نیز اضافه کرده یا اینکه مقدار کشمش را کمتر کرده و گردو را بیشتر کنید.

سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر کوکی به اندازه ی یک اسکوپ متوسط برداشته و به فاصله ی 3 سانتی متری از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید و در همان حرارت و مدت ذکر شده بپزید.

تا زمانی که کوکی ها پف کرد و رویه ی آنها سفت شد.

این کوکی ها را می توانید گرم یا کنار بستنی سرو کنید.

3.در صورت تمایل می توانید کشمش را حذف کنید.4.بافت این کوکی نرم بوده و شبیه کیک می باشد.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...