sahand 565 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 همین دیگه . فرق موعظه با سخنرانی چیه. شما کدومشو میپسندید؟ و چرا ؟ 2
*هانی* 825 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 جوونای امروزی همه خود رای و یک دنده هستن تصمیم اول و اخرم با خودشونه من موعظه رو نمیپسندم چون صلاح مملکت خویش خسروان دانند نه کسی دیگه سخنرانی هم همون موعظه هست ولی تفاوتش اینه که تو موعظه یه نفر مخاطبه ولی تو سخنرانی یه جمع کثیر 2
Neutron 60966 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند. چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. صحبتی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند؟ 1
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند.چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. صحبتی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند؟ امروز رفتی تو کار زیرخاکی پیدا کردنا؟ ولی خوبه که تاپیکای قدیمی بیاد بالا تا مجال بحث هایی که دور افتاده و فراموش شده پیش بیاد. 1
Neutron 60966 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 امروز رفتی تو کار زیرخاکی پیدا کردنا؟ ولی خوبه که تاپیکای قدیمی بیاد بالا تا مجال بحث هایی که دور افتاده و فراموش شده پیش بیاد. طرح هدفمندسازی تاپیک های گفتگوی آزاده! 1
El Roman 31720 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 موعظه = امام خ.ر - نماز جمعه - آخوند سخن رانی = دکتر انوشه 1
ارسال های توصیه شده