parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان! ازامروزبراتون تواین تاپیک اصطلاحات پرکاربردورایج انگلیسی رومیذارم که هم برای مکالمه وهم برای ترجمه خیلی به کارتون میاد!از جملات واصطلاحات ساده وکوتاه شروع می کنیم تا کم کم به سخت تراش برسیم! موفق باشین! 33 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ 1.be in a hurry:عجله داشتن 2.get dressd:لباس پوشیدن 3:move in:اثاث کشیدن(به محل جدید) 4:take a bath:حمام کردن 28 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ 5.get up:برخاستن یابلندشدن 6.hurry up:عجله کن یا زودباش 7.leave a note:یادداشت گذاشتن 8.me neither:(درتایید جملات منفی)من هم همین طور 9.take a shower:دوش گرفتن 10.the day after tomorrow:پس فردا 25 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی از تاپیک و دعوت، ولی فکر کنم تاپیک مشابهش رو داشتیم قبلا 10 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا کارت تحسین آمیز... به نظرم زبان رو باید با تفریح کردن یاد گرفت...مرسی... 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی از تاپیک و دعوت، ولی فکر کنم تاپیک مشابهش رو داشتیم قبلا خب توی بخش ترجمه نداشتیمش، احتمال اینکه توی قسمت زبان انگلیسی مشابهش باشه هست اما اکشال نداره 6 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ 11.by the way:راستی یا ضمنا 12.do you mind if I...?آیااشکالی دارد اگرمن..؟ 13.I do love to:خیلی خوشحال میشوم 14.it depends:بستگی دارد 15.it never hurts:هیچ ضرری ندارد 16.pick sb up:کسی را ازجایی برداشتن یا کسی راسوارکردن 17.sleep late:دیرازخواب برخاستن 18.some other time:یک وقت دیگر 19.that sounds fun:به نظرجالب میاید 20.?what is up:چه خبر؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده