Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ با دو روز تاخیر بنده هم به نوبه خودم بهشون تبریک میگم..... و امیدوارم د رسالروز تولدشون بهترین ها نصیبشون شده باشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ با دو روز تاخیر بنده هم به نوبه خودم بهشون تبریک میگم..... و امیدوارم د رسالروز تولدشون بهترین ها نصیبشون شده باشه ممنونم جاوید جان تولدت مبارک عزیزم مرسی آرپاک جونم مینا جونم تولدت مبارک عزیزم ایشالله به خواسته هات برسی و 200سال عمر کنی ممنون فریماه جونم ، ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی مهربونم m_a[/MENTION]rch;1309073]عزیزممممممممممممممممم تولدت مبارک خانوم گل!!! با آرزوی بهترین ها.... ممنون الهام عزیزمممممممممممممممممم :icon_gol: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ الهییییییی ببین تولد کیهههههه... مینا جونم تولدت مبارک. به آرزوهای قشنگت برسی گلمممممم :aghosh: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ الهییییییی ببین تولد کیهههههه...مینا جونم تولدت مبارک. به آرزوهای قشنگت برسی گلمممممم :aghosh: وای سحر جونم :aghosh: قبل از اینکه بیام نت داشتم به این فکر میکردم مدتی هست احوالت رو نپرسیدم حتما بیام پروفت کنترل پنل رو باز که کردم دیدم اینجا پیام دادی مرسی عزیز دلم فداتـــــــــــــــــ ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ وای سحر جونم :aghosh: قبل از اینکه بیام نت داشتم به این فکر میکردم مدتی هست احوالت رو نپرسیدم حتما بیام پروفت کنترل پنل رو باز که کردم دیدم اینجا پیام دادی مرسی عزیز دلم فداتـــــــــــــــــ ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی میگن دل به دل کانال داره اینجاس مرسی که به یادمی مهربونم. میبوسمت یه عااااالمههههههههه:aghosh::boos: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم :icon_gol: ایشالله همیشه شاد باشی و به همه آرزوهات برسی :icon_gol: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ میگن دل به دل کانال داره اینجاسمرسی که به یادمی مهربونم. میبوسمت یه عااااالمههههههههه:aghosh::boos: آره واقعا قربونت برم عزیزدلم:aghosh: :aghosh: :happy: ممنون نسیم جون تبریک میگم :icon_gol:ایشالله همیشه شاد باشی و به همه آرزوهات برسی :icon_gol: مرسی جعفر جان انشالله برای شما هم همینطور باشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ زادروزت خجسته باشه عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده