Javid Maleki 11668 ارسال شده در 3 آذر، 2013 با دو روز تاخیر بنده هم به نوبه خودم بهشون تبریک میگم..... و امیدوارم د رسالروز تولدشون بهترین ها نصیبشون شده باشه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 آذر، 2013 با دو روز تاخیر بنده هم به نوبه خودم بهشون تبریک میگم..... و امیدوارم د رسالروز تولدشون بهترین ها نصیبشون شده باشه ممنونم جاوید جان تولدت مبارک عزیزم مرسی آرپاک جونم مینا جونم تولدت مبارک عزیزم ایشالله به خواسته هات برسی و 200سال عمر کنی ممنون فریماه جونم ، ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی مهربونم m_a[/MENTION]rch;1309073]عزیزممممممممممممممممم تولدت مبارک خانوم گل!!! با آرزوی بهترین ها.... ممنون الهام عزیزمممممممممممممممممم :icon_gol:
Strelitzia 17128 ارسال شده در 5 آذر، 2013 الهییییییی ببین تولد کیهههههه... مینا جونم تولدت مبارک. به آرزوهای قشنگت برسی گلمممممم :aghosh:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 آذر، 2013 الهییییییی ببین تولد کیهههههه...مینا جونم تولدت مبارک. به آرزوهای قشنگت برسی گلمممممم :aghosh: وای سحر جونم :aghosh: قبل از اینکه بیام نت داشتم به این فکر میکردم مدتی هست احوالت رو نپرسیدم حتما بیام پروفت کنترل پنل رو باز که کردم دیدم اینجا پیام دادی مرسی عزیز دلم فداتـــــــــــــــــ ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی
Strelitzia 17128 ارسال شده در 5 آذر، 2013 وای سحر جونم :aghosh: قبل از اینکه بیام نت داشتم به این فکر میکردم مدتی هست احوالت رو نپرسیدم حتما بیام پروفت کنترل پنل رو باز که کردم دیدم اینجا پیام دادی مرسی عزیز دلم فداتـــــــــــــــــ ایشالله تو هم به همه آرزوهات برسی میگن دل به دل کانال داره اینجاس مرسی که به یادمی مهربونم. میبوسمت یه عااااالمههههههههه:aghosh::boos:
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 6 آذر، 2013 تبریک میگم :icon_gol: ایشالله همیشه شاد باشی و به همه آرزوهات برسی :icon_gol:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 آذر، 2013 میگن دل به دل کانال داره اینجاسمرسی که به یادمی مهربونم. میبوسمت یه عااااالمههههههههه:aghosh::boos: آره واقعا قربونت برم عزیزدلم:aghosh: :aghosh: :happy: ممنون نسیم جون تبریک میگم :icon_gol:ایشالله همیشه شاد باشی و به همه آرزوهات برسی :icon_gol: مرسی جعفر جان انشالله برای شما هم همینطور باشه
ارسال های توصیه شده