bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نشانههای: () «» [] {} استفاده از نشانههایی مثل پرانتز، گیومه، کروشه، آکولاد؛ («[{}]») برای اینها هم دقیقاً یک شیوهی بسیار ساده وجود دارد: دقت کنیم: هر کدام از این نشانهها را که باز میکنیم، پیش از آن باید Space زده باشیم تا با واژهی قبلی فاصله ایجاد شود، امّا پس از آن به هیچوجه Space نمیزنیم و فاصله ایجاد نمی کنیم. برای بستن نشانهها هم دقیقاً برعکس عمل میکنیم؛ یعنی بدون هیچ فاصلهای از واژهی قبلی، نشانه را میبندیم، ولی پس از آن Space میزنیم و به نوشتن ادامه میدهیم. به این مثال هم میتوانید توجه کنید تا به خوبی دریابید ماجرا چیست: «بهتر آن است برای نگارش، اصول آن را (بهعنوان الفبا) رعایت کنیم.» خب، در جملهی بالا هم به وضعیت گیومه دقت کنید و هم به وضعیت پرانتز. 20 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نشانههای: () «» [] {} استفاده از نشانههایی مثل پرانتز، گیومه، کروشه، آکولاد؛ («[{}]») برای اینها هم دقیقاً یک شیوهی بسیار ساده وجود دارد: دقت کنیم: هر کدام از این نشانهها را که باز میکنیم، پیش از آن باید Space زده باشیم تا با واژهی قبلی فاصله ایجاد شود، امّا پس از آن به هیچوجه Space نمیزنیم و فاصله ایجاد نمی کنیم. برای بستن نشانهها هم دقیقاً برعکس عمل میکنیم؛ یعنی بدون هیچ فاصلهای از واژهی قبلی، نشانه را میبندیم، ولی پس از آن Space میزنیم و به نوشتن ادامه میدهیم. به این مثال هم میتوانید توجه کنید تا به خوبی دریابید ماجرا چیست: «بهتر آن است برای نگارش، اصول آن را (بهعنوان الفبا) رعایت کنیم.» خب، در جملهی بالا هم به وضعیت گیومه دقت کنید و هم به وضعیت پرانتز. خب هرکدوم رو کجا باید بکار برد ؟ 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خب هرکدوم رو کجا باید بکار برد ؟ در مورد موارد به کار بردن علائم یک پست جداگانه در راهه. 3 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ من همیشه سعی کردم استفاده کنم از این علائم... چه خوب که به این موضوع پرداختی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده