mani24 29665 ارسال شده در 2 دی، 2013 تقدیم به تو که خودت میدانی تمام این نوشته هایم برای توست تویی که با آمدنت شب هایم نیز همانند روزهایم روشن است و مهربانی و عشقت را مانند گرما و نور خورشید به من بخشیدی خورشید زندگی ام دوستت دارم و تا آخرین غروب زندگی ام در کنارت خواهم ماند 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 3 دی، 2013 ممنون sam عزيز براي تغييرات تاپيك و حفظ بار خاطره انگيزش ؛ هرچند كه حالا اون پست مثل جناب ماكسيميليان ميمونه كه از خواب سيصد ساله بيدار شده ، و تنهاست . كو هلن ؟ و كو امپراتور هادريان ؟ و البته نيازي به گفتن نيست كه سرگشتي خود ما هم كمتر از تك و توك پست هاي كهن سالمون نيست . باري ، نوستالژي براي ما تصاويري است قاب گرفته شده با لبخندهاي دسته جمعي نسل هاي پيشين ، هرچند كه باز حق به جانب شماست و خود ما شايد نوستالژي ديگران باشيم . داشتم كتاب زندگي ، جنگ و ديگر هيچِ فالاچي رو مي خوندم ، چقدر كتاب خوبي هست . راستي ، براي قطع كردن آهنگ مي توانيد روي تصوير "گل" در آخر پست اول كليك راست كرده و تيكِ كنار Play را بردايد. متشكر و ممنون موفق باشيد 9
Lean 56968 ارسال شده در 18 اسفند، 2013 هر چقدر که تایپیک قبلی برام محبوب بود این تایپیک برام منفوره ،جای خیلی ها خالی ، این ادمهان که خاطره ها رو میسازن بدون آدم ها هیچ خاطره ای ساخته نمیشه 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 18 اسفند، 2013 هر چقدر که تایپیک قبلی برام محبوب بود این تایپیک برام منفوره ،جای خیلی ها خالی ، این ادمهان که خاطره ها رو میسازن بدون آدم ها هیچ خاطره ای ساخته نمیشه :there: :w821: 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 18 اسفند، 2013 همیشه هم قافیه بوده اند، “ســ ـ ـیب” و “فریـ ـ ـب”! همانند سیبی که آدم و حوا را فریب داد و حالـــا هم با هم میگوییم “سیــــــــ ــب” و دوربین های عکاسی را فریب میدهیمـــ تا پنهان کنیم اندوهمان را پشت این لبخند مصنوعي 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام بر همه بچه های شبستانه خوبید؟ پس از چند ماه دوباره آمدیم دراین تاپیک یه سر و گوشی آب بدیم همگی خوبید؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام بر همه بچه های شبستانهخوبید؟ پس از چند ماه دوباره آمدیم دراین تاپیک یه سر و گوشی آب بدیم همگی خوبید؟ سلام آقای مهرمیبینم که این تاپیکو بالا آوردید از زیر خاک 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام آقای مهرمیبینم که این تاپیکو بالا آوردید از زیر خاک علیکم السلام بله تاپیک زنده می کنیم خوبین شما؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 علیکم السلامبله تاپیک زنده می کنیم خوبین شما؟ آغا اجرتون با خدا دستتون طلاممنون خوبم شکر کلاسم تعطیل شد بهتر شدم 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 آغا اجرتون با خدا دستتون طلاممنون خوبم شکر کلاسم تعطیل شد بهتر شدم منم تعطیلات میخواممممممممممممممممم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 منم تعطیلات میخواممممممممممممممممم آجی اونجوری تعطیل نشدیم که 4ساعت کلاس امروز کنسل شد به جاش فردا 8ساعت کلاس داریمیه روز در هفته تعطیلی داشتیم اونم گرفتن این هفته آخرین هفته ی این ترمه 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 نترسید همه تعطیل می شوند و فارغ التحصیل می شوند و همزمان بیکار نیز می شوند دربیکارشدن عجله نکنید 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 نترسید همه تعطیل می شوند و فارغ التحصیل می شوند و همزمان بیکار نیز می شونددربیکارشدن عجله نکنید راس میگیدا 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 آجی ما میخوایم خانوم دکتر بشیم مگه نه بهله ، بهله اگه این نظام اموزشی بزاره بهله 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 شما دوتا به نظرم برید پروفسور بشیدشما میتونید دقیقا پتانسیلشو داریم من عینک پروفسوریمو زدمبقیشو خدا بزرگه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 بچه ها رویا همونkhiyal21خیلی سلام رسوند گفت دلش برا همه تنگ شده 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 آهنگ پست اول، حس خوبي بهم ميده خواستم از استارتر تشكر ويژه كنم 2
ارسال های توصیه شده