Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من میلادو میکشم خیلی هم خوبه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بهت پیام میدم میگم عزیزم . مرسی عزیز دلم یک دنیا ممنون :* 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ :| الان سر شبه؟ پس خود شب کی هستش؟:| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ :|الان سر شبه؟ پس خود شب کی هستش؟:| خود شب وسطای شبه :| تو دل سیاهی:| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خود شب وسطای شبه :|تو دل سیاهی:| الان تو دل روشنایی هستیم آیا؟:| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ الان تو دل روشنایی هستیم آیا؟:| تودل سیاهی یعنی یه جاده تاریک که فقط نور پایین ماشینت سیاهیُ میشکافه :| بنابراین الان روشنه :| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ تودل سیاهی یعنی یه جاده تاریک که فقط نور پایین ماشینت سیاهیُ میشکافه :| بنابراین الان روشنه :| خو وقتی نور پایین ماشین سیاهی رو میشکافه انفجار نور رخ میده :| 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خو وقتی نور پایین ماشین سیاهی رو میشکافه انفجار نور رخ میده:| ارتباط ات با ارواح و .. چطوره :| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ ارتباط ات با ارواح و .. چطوره :| ارتباطی ندارم:| من بیگناهم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ ارتباطی ندارم:|من بیگناهم همون ارتباط نداری اینگونه شدی :| 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ شهری زدم جاده خاکی طراحی شهریم خیلی خوبه اتفاقا سال پیش یکی از بچه های ترم بالایی علم و صنعت قبول شد استادای طراحی شهری تبریز خوبن زود بیااگه بیاییییی چی میشه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ طراحی شهریم خیلی خوبه اتفاقا سال پیش یکی از بچه های ترم بالایی علم و صنعت قبول شد استادای طراحی شهری تبریز خوبن زود بیااگه بیاییییی چی میشه هر چی خدا بخواد دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ هر چی خدا بخواد دیگه امروز تمرین کردی؟ کلاس ثبت نام نکردی؟ منم میتونم با کفش گلی بیام رد پا بزنم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ امروز تمرین کردی؟کلاس ثبت نام نکردی؟ منم میتونم با کفش گلی بیام رد پا بزنم امروز یکم تئوری خوندم از کتاب صدیق نه والا موندم رتبه ها بیاد قابل قبول بود یه استاد خصوصی میگیرم آره بابا بیا رد پا میزاریم هر جا رفتیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ امروز یکم تئوری خوندم از کتاب صدیقنه والا موندم رتبه ها بیاد قابل قبول بود یه استاد خصوصی میگیرم آره بابا بیا رد پا میزاریم هر جا رفتیم اسکیس طراحی شهری نوشته هم داره آره؟ ایول کار خوبی میکنی اما خوب تا اون موقع یکم دستتو قوی کن البته میدونم موفق میشی:hapydancsmil: من خیلی دوس دارم هر جا میرم هیچ وقت ردپام پاک نشهبه گِل علاقه ی خاصی دارم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اسکیس طراحی شهری نوشته هم داره آره؟ایول کار خوبی میکنی اما خوب تا اون موقع یکم دستتو قوی کن البته میدونم موفق میشی:hapydancsmil: من خیلی دوس دارم هر جا میرم هیچ وقت ردپام پاک نشهبه گِل علاقه ی خاصی دارم آره داره کلا کلیاتش زیاده اونکه صد در صد کار میکنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم من هم میدونم تو تهرانی از مهر:hapydancsmil: خیلی هم عالی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ آره داره کلا کلیاتش زیاده اونکه صد در صد کار میکنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم من هم میدونم تو تهرانی از مهر:hapydancsmil: خیلی هم عالی میگم مینا میشه از مهر برم بلاد کفر(امریکا):girl_blush2:تهرانو واسه اون نمیومدم که باباگفتم از سال بعد یعنی عید 95:ws47: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ میگم مینا میشه از مهر برم بلاد کفر(امریکا):girl_blush2:تهرانو واسه اون نمیومدم که باباگفتم از سال بعد یعنی عید 95:ws47: چرا چرا میشه من هم میام با هم بریم پس برای چی میومدی؟ عید 95 بیای چیکار؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده