saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دلتنــــــگ نشــــدی ببیــــــنی چـــــگونه خوبتـــــرین خــــاطره هــــــا بی رحــــــم ترینــــــشان می شــــــود … 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دوش با من گفت پنهان کار دانی تیز هوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش گفت اسان گیر بر خود کارها از روی طبع سخت میگردد جهان برمردمان سخت کوش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ حســود نیســتم امــا کســـی بغیر خودمــ غلط کـند که بخواهـــد رقیــب من باشــد به هرکســی که شبیه تونیســت بدبیـــنم اجــازه هست که عشقت نصیب من باشد ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ آنـهـایـی کـه مـا را از دوسـتـی بـا جـنـس مـخـالـف بـا آتـش جـهـنـم مـی هـراسـانـنـد نـمـازشـان را بـه امـیـد هـمـخـوابـی بـا حـوریـان بـهـشـت مـی خـوانـنـد . +احمد شاملو 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ در جامعه ای زندگى میکنم که : بسیاری از مردمانش با یک " استخاره " هدف تعیین میکنند ! و با یک " عطسه " از هدف خود دست میکشند !! لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ میتوان زیبازیست.... نه چنان سخت که از عاطفه دلگیر شویم.... نه چنان بی مفهوم که بمانیم میان بدوخوب!.... لحظه ها میگذرند..... گرم باشیم پرازفکر وامید.... عشق باشیم و سراسر خورشید... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ میروی و خانه لبریز از نبودت میشود باز تنها میشوم با یاد مهمانی که نیست رفته ای وبعدِ تواین کارِ هرروز من است باور اینکه نباشی کار اسانی که نیست 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ ﺑﺮﺍﯼ ِ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻥ ﻋﺸﻖ، ﮐﻢ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﭼﻮﻥ ﺷﻮﺩ ﻟﺒﺮﯾﺰ، ﻏﻢ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ تنت ﺍﺳﻠﻮﺏ ِ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ، ﺑﻬﺎﺭﯼ ﻏﺮﻕ ﺩﺭ ﻧﺎﺭﻧﺞ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﻫﺎﯼ ِ ﺗﻮ ﺑﺎﻍ ِ ﺍﺭﻡ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ... ﻧﺴﯿﻢ ﺍﺳﺘﺎﺩ ِ ﺷﯿﺪﺍﯾﯽ ﺳﺖ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺎ ﺳﺮﺍﻧﮕﺸﺘﺶ ﺑﻪ ﻧﺴﺘﻌﻠﯿﻖ ِ ﻣﻮﯾﺖ ﭘﯿﭻ ﻭ ﺧﻢ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ ﺗﻮﯾﯽ ﺩﺭ خواب ِ ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﻋﻄﺮ ِ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺯﻧﯽ ﺯﯾﺒﺎ ﮐﻪ ﭼﺎﯼ ِ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺒﺨﺶ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻧﺎﻡ ِ ﭘﺎﮐﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺷﺎﻋﺮ ﺍﺷﮏ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ِ ﻗﻠﻢ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺎﻫﯽ 2 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ بهوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ دلخوشیم که در نیمه ی تاریک دنیا کسی ما را گم کرده است و دارد در به در دنبالمان می گردد .. کسی که زنگ در را همیشه بعد از هجرت ما به صدا در خواهد آورد .. { عباس صفاری } 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ همه ي هستي من آيه ي تاريکيست ... من در اين آيه ترا آه کشيدم ، آه ... 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ دوستِ خوب مثل لواشک میمونه حتی وقتی بهش فکر میکنی، دهنت آب میوفته ... من یه دوستِ لواشکی دارم که اسمش راضیه است دوستت دارم راضیه جون 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ دم سامی گرم تو دوره مدیریتش زد شبستانه رو پوکوند که یادمون بره روزای خوبی هم تو این انجمن داشتیم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ چقد خوب بود اون موقع از اون به بعد دیگه دستم به اینجا نرفت 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ راس میگن بچه ها من بیشتر دوستای خوبمو تو شبستانه پیدا کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم مثل مینا دستم به اینجا نرفت البته پامم نیومد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دستُ پیام یکی ــه مینا این صندلی چقدر قشنگه مال من بود میدادم بهت 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ مینا این صندلی چقدر قشنگه مال من بود میدادم بهت عزیزم اصلاً قابلتُ نداره صندلی که هیچی بیا کل زندگیمُ ببر 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ عزیزم اصلاً قابلتُ نداره صندلی که هیچی بیا کل زندگیمُ ببر اونوقت زندگی شما کیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده