ninina 201 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ منبع؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ منبع؟ این که نیازی به منبع نداره اطراف تمام ما پره از این آدما ولی به طرق دیگه 4 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ احساسات هر دو را میپذیرد ولی منطق هیچ کدام را! :w74: در مورد مثالی هم که زدید علم محدود من توانائی تفسیرش را ندارد. اینکه شانسش بوده یا تقدیرش و یا تلاشش به طور قطع برایم مشخص نیست. ولی فکر میکنم شانس و تقدیر در برابر تلاش بسیار ناچیز هستند و در این مثال هم قطعا تلاشی بوده. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ این که نیازی به منبع نداره اطراف تمام ما پره از این آدما ولی به طرق دیگه البته نه مثل تاپیک شما که بشه ازش فیلم سینمایی ساخت 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ به شانس اعتقادی ندارم... تقدیرم نمیشه عوض کرد ، همونی که باید،رقم میخوره.... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ البته نه مثل تاپیک شما که بشه ازش فیلم سینمایی ساخت کدوم تاپیک؟؟ لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ کدوم تاپیک؟؟ منظورم همین تاپیک بود 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ منظورم همین تاپیک بود این که تاپیک من نیست لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ این که تاپیک من نیست یعنی واقعا اینقدر فهمیدنش سخته که من اشتباها فکر کردم تاپیک شماست. 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی واقعا اینقدر فهمیدنش سخته که من اشتباها فکر کردم تاپیک شماست. نــــــه خواستم خودت بگی:spiteful: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ حتی یک درصد هم به شانس اعتقاد ندارم ولی این جمله رو خیلی قبول دارم که میگه (گاهی تقدیر ما به تدبیر ما میخندد) 2 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ به شانس اعتقاد دارم ولی به تقدیر نه. تقدیر یعنی همه چیو از قبل یکی در نظر گرفته باشه که این یک توهمه. اما شانس چرا. تصادف توی دنیا پس تکلیفش چیه؟ شانس همون تصادفه که هم یه روی خوب داره هم یه روی بد. 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ تقدیر از قبل مشخص شده و ما با تلاشمون به اون شکل دقیق و کامل میدیم.تقدیر همون قسمته؟؟؟ شانس هم مطمینا وجود داره هر دو در کنار هم هستند برای یکی شانس بیشتر و یکی تقدیر من خودم آدم خوش شانسی هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده