ninina 201 سازنده ارسال شده در 31 آبان، 2013 منبع؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 منبع؟ این که نیازی به منبع نداره اطراف تمام ما پره از این آدما ولی به طرق دیگه 4
IT Maryam 1202 ارسال شده در 31 آبان، 2013 احساسات هر دو را میپذیرد ولی منطق هیچ کدام را! :w74: در مورد مثالی هم که زدید علم محدود من توانائی تفسیرش را ندارد. اینکه شانسش بوده یا تقدیرش و یا تلاشش به طور قطع برایم مشخص نیست. ولی فکر میکنم شانس و تقدیر در برابر تلاش بسیار ناچیز هستند و در این مثال هم قطعا تلاشی بوده. 2
danielo 15240 ارسال شده در 1 آذر، 2013 این که نیازی به منبع نداره اطراف تمام ما پره از این آدما ولی به طرق دیگه البته نه مثل تاپیک شما که بشه ازش فیلم سینمایی ساخت 1
MahSa.92 2151 ارسال شده در 1 آذر، 2013 به شانس اعتقادی ندارم... تقدیرم نمیشه عوض کرد ، همونی که باید،رقم میخوره.... 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 آذر، 2013 البته نه مثل تاپیک شما که بشه ازش فیلم سینمایی ساخت کدوم تاپیک؟؟
danielo 15240 ارسال شده در 2 آذر، 2013 این که تاپیک من نیست یعنی واقعا اینقدر فهمیدنش سخته که من اشتباها فکر کردم تاپیک شماست. 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 2 آذر، 2013 یعنی واقعا اینقدر فهمیدنش سخته که من اشتباها فکر کردم تاپیک شماست. نــــــه خواستم خودت بگی:spiteful:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آذر، 2013 حتی یک درصد هم به شانس اعتقاد ندارم ولی این جمله رو خیلی قبول دارم که میگه (گاهی تقدیر ما به تدبیر ما میخندد) 2
مهندس.. 189 ارسال شده در 3 آذر، 2013 به شانس اعتقاد دارم ولی به تقدیر نه. تقدیر یعنی همه چیو از قبل یکی در نظر گرفته باشه که این یک توهمه. اما شانس چرا. تصادف توی دنیا پس تکلیفش چیه؟ شانس همون تصادفه که هم یه روی خوب داره هم یه روی بد. 1
manjari 2934 ارسال شده در 3 آذر، 2013 تقدیر از قبل مشخص شده و ما با تلاشمون به اون شکل دقیق و کامل میدیم.تقدیر همون قسمته؟؟؟ شانس هم مطمینا وجود داره هر دو در کنار هم هستند برای یکی شانس بیشتر و یکی تقدیر من خودم آدم خوش شانسی هستم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری