رفتن به مطلب

(پاناکتای وانیلی با تزیین ژله)


ارسال های توصیه شده

(پاناکتای وانیلی با تزیین ژله)

gq8z3xb2ia2vkyon3zt0.jpg

 

مواد لازم:شکر 1 پیمانه

شیر 2 پیمانه...

خامه 3 عدد 200 گرمی

ورق ژلاتین 4 عدد

وانیل 8/1 ق چ

ژله با رنگ دلخواه 2 بسته

طرز تهیه:

ژله ها را با 3 لیوان آب جوشیده داغ و2 ق غ شکر مخلوط میکنیم وروی شعله گاز هم میزنیم تا همه ذرات ژلاتین در آب حل شوند واصطلاحا ریز جوش بزند ولی نجوشدو کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود.شیر شکر و خامه را در قابلمه ای ریخته و با مخلوط کن دستی هم می زنیم تا یکدست شود.کاسه ای را با آب سرد پر میکنیم و ورقهای ژلاتین را از وسط شکسته و در آب سرد فرو میکنیم تا نرم شوند سپس به مایه کرم که کاملا گرم شده اضافه کرده و هم میزنیم تا ورقهای ژلاتین درشیر داغ حل شوند و حرارت را خاموش میکنیم و وانیل را هم در این مرحله اضافه میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود.

قالب مناسبی را با گنجایش 1 لیتر انتخاب میکنیم ژله آماده و خنک را در قالب میریزیم و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا نیم بند شود سپس مایه شیری خنک شده را به آرامی روی لایه ژله ای میریزیم تا قالب پر شود و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد.برای خارج کردن دسر از قالب ابتدا با نوک کارد و به آرامی پاناکتا را از قالب جدا میکنیم سپس قالب را در آب تقریبا داغ به مدت 5 ثانیه نگه میداریم و بعد از اطمینان از جدا شدن دسر از قالب در ظرف سرو برمیگردانیم و تزیین میکنیم .

نکات مهم:برای برگرداندن دسر از قالب خیلی با دقت و حوصله این کار را انجام دهید چون این دسر چند لایه است ممکن است براثر عجله کردن لایه ها از هم جدا شوندواگر آب داغ بود فقط چند ثانیه کافیست تا ژله لایه اولی که در قالب ریخته اید از قالب جدا شود لطفا از نگه داشتن قالب در آب داغ جدا خوداری کنیدچون لایه های پاناکتا بسار لطیف هستند و خیلی زود آب میشوند و دسر شما زیبایی خود را از دست خواهد داد پس خیلی دقت کنید

 

تمام مراحلی را که در دستور قالب را در فریزر قرار دادیم را میتوانید از یخچال استفاده کنید استفاده از فریزر فقط جهت تسریع در کار است فقط مواظب باشید که لایه ها خیلی سفت نشوند چون دیگر به هم نمی چسبند و موقع خارج کردن ار قالب شما را دچار مشکل میکنند امیدوارم که این دسر بسیار ساده و خوشششششششمزه را درست کنید و لذتشو ببرید ..

 

دسرمریم

  • Like 7
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...