sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ منتِ آدم ها را نکشید... استعداد عجیبی دارند در جو گیری! احساس می کند کسی هستند!...ولی در این همه تنهایی آن ها هم مثه همه "بی کس" هستند! 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ همیشه آدمهای دور و بر خود را نمی توانیم تغییر دهیم؛ اما آدمهایی را که انتخاب می کنیم تا دور و برمان باشند، چرا! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ آدم ها این روزها.. آدم نیستن! یا فرشته اند..یا دیو.... با اینکه اهلِ اعتدالم در تقسیم بندی ها...ولی... ولی انسان دستم را بسته در این دو انتخاب...حد میانه ندارد انگار! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ بگذار دکتر بگوید آلرژی فصلی ست ولــی من میدانم که از دوری توســـــت که نفس هـــایم به ش.م.ا.ر.ه افتــــاده ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ صدایت درگوشم زمزمه می شود ونگاهت درذهن مجسم… ولی من تو را می خواهم نه خیالت را. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ بعضی آدمها یهو میان… یهو زندگیت و قشنگ میکنن… یهو میشن همه ی دلخوشیت… یهو میشن دلیل خنده هات… یهو میشن دلیل نفس کشیدنت..! بعد همین جوری یهو میرن… یهو گند میزنن به آرزوهات… یهو میشن دلیل همه ی غصه هات و همه ی اشکات… یهو میشن سبب بالا نیومدن نفست…! 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ گاهی آدمها طوری می شکنندت که وقتی تکّه هایت را چسب می زنی آدم دیگری می شوی! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آدمها بد نیستن من فقط با آدم بزرگ ها مشکل دارم اگر هم با همه آدمها مشکل ندارم، چون بچه ها هم آدمن :) 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ پــــرندگان هنگام پــــرواز ، مــــرز نمی شناسند ... آدمـــــها هنگام دوست داشتن ! و آدم مــــرز را آفــــرید ؛ تا تنهایی اش را کوچک کنــــد ... !! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کوچهها را بلد شدم خیابانها را مغازهها را رنگهای چراغ قرمز را جدول ضرب را حتی و دیگر در راه هیچ مدرسهای گم نمیشوم اما هنوز گاهی میان آدمها گم میشوم آدمها را بلد نیستم . مهدی مؤمنی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آدما میون ادما گم میشند بعضی از آدما تو خودشون غرق میشند بعضی ادما آدمارو غرق میکنند بعضی ادما غریق نجات آدما میشن .............. 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعضی آدمها مثل چوب کبریت می مانند خودشان ارزش چندانی ندارند... امّا می توانند زندگی ات را به آتش بکشانند! :) 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ آدم ها سَرِ یکدیگر را می شکنند...با سنگ! سنگِ بی وفایی! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ آدم ها سَرِ یکدیگر را می شکنند...با سنگ! سنگِ بی وفایی! خیلی خوب بود خوشحالم باز نوشته هاتونو میخونم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ قربان آدمیتت پدر ابوالبشر...(حضرت آدم) ما هر چه هستیم...تو نیستیم... 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ آدم ها تمام نمی شوند آدم ها نیمه شب با همه آنچه در پس ذهن تو برایت باقی گذاشته اند به تو هجوم می آورند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ آدم رو دوست دارم در پَسِ آینه... آنجا که انعکاس خوبی هایش، بدی نیست.... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ هیچ وقت باورمان نمیشود که شاید آنقدر که بقیه به چشم ما مهم اند ما برایشان مهم نباشیم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ روح آدمی را دوست دارم بدون آرایش... فقط در زمان خواب می توانم ببینمش... ساده..خالص...بی ریا... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ وقتی آدمها طوری رفتار می کنند که گویی دوستتان ندارند باورشان کنید! :) واقعا دوستتان ندارند ×♥× 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده