reg 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مدتی پیش از طرح شهرسازی 1که توسط بچه های دانشگاه هنر انجام شده بود استفاده کردم خیلی خوب بود اگر امکانش هست طرح شهرسازی 2 از دانشجوها ی همون دانشگاه رو در اختیار من بگذارید 2 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ درود متاسفانه نمی تونم پروژه خودمون رو آپلود کنم ... رضایت همگروهی ها لازمه که اخذ نشده .... 2 لینک به دیدگاه
0 reg 56 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر بد شد می شه توضیح بدید که چه کارهایی انجام دادید 2 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این تاپیک رو بخونید: [h=3]طرح شهرسازی 2[/h] منم مثل بقیه بچهها توش توضیح دادم که چه کارایی کردیم برای طرح شهرسازی 2:a030: البته توی دانشگاهای مختلف، فرق داره مواردی که استادا از بچه ها میخوان . 3 لینک به دیدگاه
0 reg 56 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام تاپیک طرح شهرسازی 2 و مطالبی که نوشته بودید رو خوندم :yes:و واقعا خوشحالم که نتونستید رضایت هم گروهی هاتون رو جلب کنید لینک به دیدگاه
0 amir dashi 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ در مورد قلمرو ها(فضا های عمومی-خصوصی- نیمه خصوصصی) کسی مطلبی داره بهم بده؟؟؟؟ مرسییییییی بی نظیرین لینک به دیدگاه
سوال
reg 56
سلام مدتی پیش از طرح شهرسازی 1که توسط بچه های دانشگاه هنر انجام شده بود استفاده کردم خیلی خوب بود اگر امکانش هست طرح شهرسازی 2 از دانشجوها ی همون دانشگاه رو در اختیار من بگذارید
لینک به دیدگاه
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده