reg 56 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سلام مدتی پیش از طرح شهرسازی 1که توسط بچه های دانشگاه هنر انجام شده بود استفاده کردم خیلی خوب بود اگر امکانش هست طرح شهرسازی 2 از دانشجوها ی همون دانشگاه رو در اختیار من بگذارید 2
0 H O P E 34652 ارسال شده در 27 آبان، 2013 درود متاسفانه نمی تونم پروژه خودمون رو آپلود کنم ... رضایت همگروهی ها لازمه که اخذ نشده .... 2
0 H O P E 34652 ارسال شده در 28 آبان، 2013 این تاپیک رو بخونید: [h=3]طرح شهرسازی 2[/h] منم مثل بقیه بچهها توش توضیح دادم که چه کارایی کردیم برای طرح شهرسازی 2:a030: البته توی دانشگاهای مختلف، فرق داره مواردی که استادا از بچه ها میخوان . 3
0 reg 56 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2013 سلام تاپیک طرح شهرسازی 2 و مطالبی که نوشته بودید رو خوندم :yes:و واقعا خوشحالم که نتونستید رضایت هم گروهی هاتون رو جلب کنید
0 amir dashi 85 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 در مورد قلمرو ها(فضا های عمومی-خصوصی- نیمه خصوصصی) کسی مطلبی داره بهم بده؟؟؟؟ مرسییییییی بی نظیرین
سوال
reg 56
سلام مدتی پیش از طرح شهرسازی 1که توسط بچه های دانشگاه هنر انجام شده بود استفاده کردم خیلی خوب بود اگر امکانش هست طرح شهرسازی 2 از دانشجوها ی همون دانشگاه رو در اختیار من بگذارید
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده