Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ درود امروز پیر زنی سالخورده و رنج دیده برای احقاق حقوق از دست رفتش فریاد تظلم سر داده بود ، در جامعه ای که ادعا می کنه برای احقاق حق پابرهنگان و مستضعفان انقلاب شده ، پس چطور از سوی یک ارگان دولتی چنین اجحافی در حق یکی از همین پابرهنگان باید صورت بگیره که آه از نهاد هر فرد با وجدانی بلند بشه این تصویر قرارداد منعقد بین یکی از ارگان های دولتی و این پیرزن مظلومه در جامعه ای که ادعای عدالت ورزی و اسلام خواهیش گوش فلک رو کرکرده هر کدوم از ما ممکنه در آینده به عنوان کارفرما چنین قرار دادهایی منعقد کنیم ، آیا وجدان شما چنین اجازه ای میده ؟ برای تنظیم چنین قراردادی وجدان بشری باید در چه حدی رو به افول و خاموش شده باشه؟ 28 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به به. عجب قراردادي. دم كارفرما گرم. سمبش پر زوره لامصب. هر كار دلش خواسته كرده :| 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اين همه تعهدات براي پيمانكار در نظر گرفته شده، بدون كسورات قانوني و بيمه فقط 180 تومن؟ :icon_pf (34): اين كارفرما رو بايد گرفت و .......... (لا اله الا الله.. صلوات) آخه اين پيمانكار چرا امضا كرده؟ 13 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اين همه تعهدات براي پيمانكار در نظر گرفته شده، بدون كسورات قانوني و بيمه فقط 180 تومن؟ :icon_pf (34):اين كارفرما رو بايد گرفت و .......... (لا اله الا الله.. صلوات) آخه اين پيمانكار چرا امضا كرده؟ مملكت اسلاميه. اعتراض نكن. حرف اينا نيست كه ، حرف خداست. حرف اسلامه 9 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حکومت اسلامیه و عدل علی داره انجام میشه غمت نباشه... 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قرارداد قرارداده این یکی از عیب های اقتصاد های لیبراله کارفرما هر غلطی دوست داره می تونه انجام بده چرا؟ چون آزاده اگه ناراحتی قرارداد نبند 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بقول داداش اسماعیل نباید امضاش میکرده . تو مملکت اسلامی خیلیا فقط اسم اسلام و مسلمونی رو یدک میکشن و لا غیر ، چیزی که تو ممالکی با این اسم بیشتر دیده میشه تا ممالک دیگه 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بقول داداش اسماعیل نباید امضاش میکرده . تو مملکت اسلامی خیلیا فقط اسم اسلام و مسلمونی رو یدک میکشن و لا غیر ، چیزی که تو ممالکی با این اسم بیشتر دیده میشه تا ممالک دیگه وقتی احتیاج باشه مجبور میشی امضا کنی اما اینجا مسئله وجدان نداشته پیمانکاره که چطور از احتیاج یک انسان سوء استفاده میکنه اونم از نوع بخش دولتی و حکومتی 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قرارداد قراردادهاین یکی از عیب های اقتصاد های لیبراله کارفرما هر غلطی دوست داره می تونه انجام بده چرا؟ چون آزاده اگه ناراحتی قرارداد نبند جای عدالت و وجدان کجاست وقتی نیاز یک فرد باعث میشه تن به همچین قراردادی بده ، طنز روزگار اینه که مملکت مال امام زمانه 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جای عدالت و وجدان کجاست وقتی نیاز یک فرد باعث میشه تن به همچین قراردادی بده ، طنز روزگار اینه که مملکت مال امام زمانه یه قاتل که به خاطر پول می کشه وجدان نداره اینم به خاطر پول شکنجه میده قانون های اقتصادی لیبرال نمی تونن با این قضیه برخورد کنن میشه سازمانی تاسیس کرد که از حق کارگرا دفاع کرد(شایدم باشه) که با قانونای لیبرالی در تضاده و به جرم کمونیست بودن محکوم این فقط مشکل ایران نیست در تمام کشورهای لیبرالی که کمبود کار شدیده اینجور سواستفاده ها رایجه(بزرگترینش هنده) طنز روزگار منتظر موعود بودنه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی احتیاج باشه مجبور میشی امضا کنی اما اینجا مسئله وجدان نداشته پیمانکاره که چطور از احتیاج یک انسان سوء استفاده میکنه اونم از نوع بخش دولتی و حکومتی تو این جامعه گرگ لباس انسان پوشیده واگرنه خوی اون هیچ تغییری نکرده ، اسم دولتی و حکومتی گول زنندس واگرنه کسایی که تو اون بخشا کار میکنن خوب این بخشارو میشناسن و از کاراشون با خبرن 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قرارداد که خیلی ظالمانست ولی هیچ تعجب نکردم چون در ایران هر چیزی ممکنه 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم خصوصی کار میکنم دقیقا وضع برای تحصیل کرده ها هم همینه با این تفاوت که الان دوربین تو مونیتور منه داره میبینه چی دارم مینویسم و خیلی چیزای دیگه پیر زن و جوون نداره 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قرارداده دیگه میتونسته امضا نکنه نمیکشتنش که 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا که متاسفم.. خیلی بده که از احتیاج یه نفر سواستفاده کنی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا که متاسفم..خیلی بده که از احتیاج یه نفر سواستفاده کنی این درست اما خب قرارداده میتونست امضا نکنه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این درستاما خب قرارداده میتونست امضا نکنه وقتی احتیاج داره مجبوره امضا کنه دیگه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی احتیاج داره مجبوره امضا کنه دیگه خب وقتی احتیاج داره با شهرداری قرارداد میبنده عاخه؟؟؟ خیلی جاها هستن که بیشتر از این میدن 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ توی مملکتی که امام زمان میخواد حکومت کنه باید مملکت اسلامی ایرنی باشه دیگه کجاش مشکل داره قیامت میشه یه ایرانی خودش میره طرف جهنم خدا بهش میگه کجا میری گفت من میدونم جهنمی هستم خودم میرم خدا بر میگرده بهش میگه تو توی جهنم زندگی کردی بیا برو بهشت. در جواب اونایی که میگن چرا امضا کرده همه مردم این کشور بی شرف نیستن و برای پول حلال کار میکنن بر عکس همه مسئولین این کشور که فاسدن به قول فریدون فرخ زاد به امید روزی که کشوری داشته باشیم که نه مثل دیروز نه امروز باشه بلکه مثل فردا باشه من همیشه دوس داشتم که ایرانی نبودم دوس داشتم توی یه کشور آزاد به دنیا میومدم و آرزوی همیشگی من اینه که استان من از ایران جدا بشه تا اهل این کشور کفر نباشم مملکت اسلامی ایرانی نمیخوام 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تجربه رسونده که برای کار کردن با جاهای دولتی یا باید کله گنده باشی یا باید بشینی سر جات و حرفی هم نزنی سر همین موضوع تو غالب موارد مردم عادی با اماکن دولتی قرارداد نمیبندن مگر اینکه طبق زیر مخشون کار کنه و چیز خاصی توش ببینن با اینکه مملکت یه جورایی شیر تو شیره ولی بازم میشه از توش نون در آورد فقط باید مخت کار کنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده